Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
"A törvény az az,amit mi az egészséges többség hoz ellenetek,genetikai hulladékok ellen."
Ha a Magyar Állam és törvényei ellenünk van, akkor mért kell havonta egy vagyont fizetnünk adó formájában?
Belerúgtok abba a kézbe, amelyik etet titeket, parazitákat!
15:00
Gondolom a hungarofóbok se zavarnak.
A keresztényfóbiások se zavarhatnak.
16:07
A pénzemért cserébe elvárom, hogy az állam kiszolgáljon, ne pedig támadjon. Nem érdekel a többi ember. Ha nem kapok szolgáltatást, nem fizetek.
Rendőr, bíró, orvos. Mindegyik haszontalan, mert nyíltan homofóbok. Mégis mire fizessek?
"Gondolom a hungarofóbok se zavarnak.
A keresztényfóbiások se zavarhatnak."
Értem ám a burkolt célzást, hogy hungaristának és kereszténynek gondolsz :)
De tévedsz, egyház-ellenes vagyok, a vallást magát meg szükséges rossznak tartom.
És bár nem ismerem a hungaristák ideológiáját(különösebben nem is érdekel), nem gondolom, hogy az lennék.
Ha már mindenáron valami irányzatba kell sorolnom magam, akkor racionalista vagyok.
Egyébként meg magasról teszek rá, hogy ki milyen fób, ha valakinek az a mániája, hogy neki a magyaroktól van fóbiája, vagy épp a keresztény vallástól, akkor legyen. Valakinek arachnofóbiája van, van, akinek meg klausztrofóbiája. L.E.SZ.A.R.O.M.
"Kromoszómahibás" meg "genetikai hulladék", na ti aztán "büszkék" lehettek magatokra! Hogy lehet azt mondani egy emberre, akit nem is ismerünk, hogy hulladéknak születik?
15:53 egyetértek veled. Akiknek minden olyan simán megy, azok tudják igazán bántani a más embereket.
Én nem bántom a heterókat, nem is akarom, mindenkinek a saját dolga, hogy melyik nemet szereti, ilyen szempontból egyik ember sem különb a másiknál. De tényleg a heterók bántják a melegeket, pedig el kéne már fogadni, hogy más emberek is vannak.
"A törvényeknek pedig a közakaratot kell kiszolgálniuk"
Tévedés! Demokráciában az egyént kell kiszolgálni. Ráadásul a melegekkel szembe nincsen többségi akarat, csak egy erőszakos homofób kisebbség, akik törvényeket erőszakolnak ki. Az átlag embert nem érdekli az egész.
Az állam szolgáltat,nem kiszolgál.A törvények többségiek a demokráciában,de egyes törvények a kisebbségek védelmét szolgálják.A homároknak is van joguk az emberi méltósághoz,orvosi ellátáshoz és minden polgári joghoz,ami csak őket érinti.Ez ma így van,a homokosok nem társadalmon kívüliek,ezért adózniuk kell mint mindenkinek.
A házasság,család kérdése viszont már össztársadalmi kérdés,nem csupán individuális,az állam ebben a kérdésben a többség véleményét képviseli a csalájogi törvényekkel és ez így helyes,ahogy most van.
16:20
hogy jönnek ide a hungaristák? A hungarofób minden magyartól irtózik, minden magyart utál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!