Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?

2012. dec. 21. 22:47
 131/152 anonim ***** válasza:
78%

"A törvény az az,amit mi az egészséges többség hoz ellenetek,genetikai hulladékok ellen."

Ha a Magyar Állam és törvényei ellenünk van, akkor mért kell havonta egy vagyont fizetnünk adó formájában?

Belerúgtok abba a kézbe, amelyik etet titeket, parazitákat!

2012. dec. 27. 15:55
 132/152 anonim ***** válasza:
18%

15:00

Gondolom a hungarofóbok se zavarnak.

A keresztényfóbiások se zavarhatnak.

2012. dec. 27. 15:56
 133/152 anonim ***** válasza:
6%
Mi van? Ne akard már beadni hogy a homárok tartják el ezt a társadalmat.Még szép hogy adóztok,az adónak semmi köze a szexuális irányultsághoz.A törvényeknek pedig a közakaratot kell kiszolgálniuk,nem egy maroknyi kromoszómahibás heterofób gyűlöletét.
2012. dec. 27. 16:07
 134/152 anonim ***** válasza:
91%

16:07

A pénzemért cserébe elvárom, hogy az állam kiszolgáljon, ne pedig támadjon. Nem érdekel a többi ember. Ha nem kapok szolgáltatást, nem fizetek.

Rendőr, bíró, orvos. Mindegyik haszontalan, mert nyíltan homofóbok. Mégis mire fizessek?

2012. dec. 27. 16:15
 135/152 anonim ***** válasza:
92%
Mitől lennénk heterofóbok? Mi nem bántunk senkit, ti akartok ártani nekünk, melegeknek.
2012. dec. 27. 16:17
 136/152 anonim ***** válasza:
29%

"Gondolom a hungarofóbok se zavarnak.

A keresztényfóbiások se zavarhatnak."

Értem ám a burkolt célzást, hogy hungaristának és kereszténynek gondolsz :)

De tévedsz, egyház-ellenes vagyok, a vallást magát meg szükséges rossznak tartom.

És bár nem ismerem a hungaristák ideológiáját(különösebben nem is érdekel), nem gondolom, hogy az lennék.

Ha már mindenáron valami irányzatba kell sorolnom magam, akkor racionalista vagyok.

Egyébként meg magasról teszek rá, hogy ki milyen fób, ha valakinek az a mániája, hogy neki a magyaroktól van fóbiája, vagy épp a keresztény vallástól, akkor legyen. Valakinek arachnofóbiája van, van, akinek meg klausztrofóbiája. L.E.SZ.A.R.O.M.

2012. dec. 27. 16:20
 137/152 anonim ***** válasza:
100%

"Kromoszómahibás" meg "genetikai hulladék", na ti aztán "büszkék" lehettek magatokra! Hogy lehet azt mondani egy emberre, akit nem is ismerünk, hogy hulladéknak születik?

15:53 egyetértek veled. Akiknek minden olyan simán megy, azok tudják igazán bántani a más embereket.

Én nem bántom a heterókat, nem is akarom, mindenkinek a saját dolga, hogy melyik nemet szereti, ilyen szempontból egyik ember sem különb a másiknál. De tényleg a heterók bántják a melegeket, pedig el kéne már fogadni, hogy más emberek is vannak.

2012. dec. 27. 16:20
 138/152 anonim ***** válasza:
92%

"A törvényeknek pedig a közakaratot kell kiszolgálniuk"

Tévedés! Demokráciában az egyént kell kiszolgálni. Ráadásul a melegekkel szembe nincsen többségi akarat, csak egy erőszakos homofób kisebbség, akik törvényeket erőszakolnak ki. Az átlag embert nem érdekli az egész.

2012. dec. 27. 16:21
 139/152 anonim ***** válasza:
11%

Az állam szolgáltat,nem kiszolgál.A törvények többségiek a demokráciában,de egyes törvények a kisebbségek védelmét szolgálják.A homároknak is van joguk az emberi méltósághoz,orvosi ellátáshoz és minden polgári joghoz,ami csak őket érinti.Ez ma így van,a homokosok nem társadalmon kívüliek,ezért adózniuk kell mint mindenkinek.

A házasság,család kérdése viszont már össztársadalmi kérdés,nem csupán individuális,az állam ebben a kérdésben a többség véleményét képviseli a csalájogi törvényekkel és ez így helyes,ahogy most van.

2012. dec. 27. 16:22
 140/152 anonim ***** válasza:
75%

16:20

hogy jönnek ide a hungaristák? A hungarofób minden magyartól irtózik, minden magyart utál.

2012. dec. 27. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!