Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?

2012. dec. 21. 22:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/152 anonim ***** válasza:
78%

19:49

Teljesen legálisan örökbe lehet fogadni, hiszen legtöbbször az anya dönt, nem az állam.

2012. dec. 25. 11:55
 82/152 anonim ***** válasza:
21%

Örökbe fogadhat xy egy gyereket teljesen nyugodtan, ha megállapítják róla, hogy képes megfelelő testi lelki fejlődéshez hátteret biztosítani.

Viszont azt jobb ha letagadja yx hogy van neki egy xy2 vele azonos nemű ratyi párja, akivel együtt fogják a gyerkekt nevelni, mert melegek mindketten!

Ez akadály lehet az örökbeadásnál, ezért hazugsággal megoldható a dolog természetese, na meg pénzzel. Ettől még erkölcstelen és gyermek és családellenes a dolog!

2012. dec. 25. 12:28
 83/152 anonim ***** válasza:
73%

A válás nem család és házasság ellenes? Mert ezzel a heterók igen gyakran élnek!

23 meleg F.

2012. dec. 25. 13:13
 84/152 anonim ***** válasza:
14%

Már megint te! :D Mindig jössz te kis heterofób! :)

A válás szomorú dolog, de nem azért van csak heterok közt mert hogy a heterok ilyen elválós népség, hanem azért, mert csak a heterok házasodhatnak és csak a heterok válhatnak el.

Meleg párok sem szerelem lső látásra módon jönnek létre majd fogadnak örök hűséget, miért kell hülyeségeket beszélni.

A melegek betegek, ahogy betegek a pedofilok, a nekrofilok, a zoofílok, gerontofílok stb.

2012. dec. 25. 13:46
 85/152 anonim ***** válasza:
77%
A melegek nem betegek! Ugyanolyan emberek, mint bárki más, csak épp a saját nemüket szeretik, az érzéseikről pedig nem tehetnek! Ismerek melegeket, semmi gond nincs velük! Ennyi esettel a heterók is lehetnek betegek, főleg a homofóbok! Na a homofóbia, az már betegség! Mit csinálnátok, ha a legjobb barátotokról, barátnőtökről derülne ki, hogy meleg? És mondjuk így is gyereket akar. Akkor már ő is hirtelen nem normális?! Elég érdekes!!
2012. dec. 25. 13:55
 86/152 anonim ***** válasza:
73%

Ti jöttök azzal, hogy család illetve házasság ellenes dolgok stb... ezért hoztam fel a válást példaként, mert szerintem az, hogy két férfi gyereket akar nem igazán családellenes dolog, ellenben a válás igenis az.

23 meleg F.

2012. dec. 25. 13:59
 87/152 anonim ***** válasza:
80%

A válás szóba hozása jó példa, mert tényleg nagyon sokan elválnak (legalábbis körülöttem). A meleg ismerőseim pedig nagyon rég együtt vannak.

De a pedofília és a melegség nem ugyanaz. A pedofília tényleg betegség!

2012. dec. 25. 14:14
 88/152 anonim ***** válasza:
13%

nincs sok válás a homokosokhoz nem lehet hasonlítani, a két statisztika nem is hasonlítható

mit hasonlítsunk össze a melegek válása és a heterók válása közt, mit???

nem reprezentatív a minta!

100 az 1-hez, ez nem összehasonlításra okot adó arány

2012. dec. 25. 14:35
 89/152 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlenül összehasonlításként írtam, hanem véleményként.
2012. dec. 25. 14:43
 90/152 anonim ***** válasza:
85%

"két statisztika nem is hasonlítható

mit hasonlítsunk össze a melegek válása és a heterók válása közt, mit??? "

Dániában azonos neműek is összeházasodhatnak, és ott már össze lehet hasonlítani. és képzeld el, mi jött ki... az azonos neműek házasságának 17%-a végződik vállással, szemben a különneműek 46%ával

[link]

ezt most nem kicsit bebuktad... égés.

2012. dec. 25. 18:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!