Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
13:02
Nem is ismerőst kell. Mért csak végletekbe tudsz gondolkodni? Keressetek egy srácot és ismerjétek meg, mielőtt döntötök, hogy elfogadjátok-e a spermáját. Ne foszd meg magad az anyaságtól, csak mert félsz keresni valakit, aki spermát adhatna.
Jézus úr isten... Na ezért utálom a magyarokat... Semmi tolerancia nincs bennük...én teljesen egyet értek veled kérdező,szinte ugyanúgy látjuk a dolgokat...
Sosem értettem h mért nem lehet elfogadni minket... Oké h számotojra ez nem normális de akkor is, miért kell támadni valakit azért amit érez?!
A gyerek vállalással kapcsolatban meg nem értem h mért ne vállalhatna meleg vagy leszbi pár gyereket.. hisz ahogy az előzményekben is le van írva ez már születéskor eldől,vagyis csak valamien szinten, a többit a GYEREK fogja eldönteni h mien irányba megy tovább, ez csakis RAJTA MÚLIK ÉS NEM A FOGADOTT SZÜLEIN.
És ugyanúgy fel tudják nevelni,nem értem ezt a nézőpontot h mind a 2 nemnek a feladatát látnia kell... Minek? A gyerek simán el tudja dönteni hiszen ha mondhatom azt ÖSZTÖNÖS...
16/ b. L
Előző, teljesen egyetértek veled!!
Sajnos pont a magyarok ilyenek :/ Tényleg nem kéne valakit az őszinte érzelmei miatt bántani!
A magyarokkal semmi baj sincs! Attól hogy a melegeket nem emelik az egekbe és nem nyalják a seggüket úgy mint külföldi beteg liberális országokban, attól még a magyar néppel a magyar nemzettel semmi baj sincs!
Nagyon is nagy érték, hogy konzervatív a magyar név, és nem tolerálja a melegek gyerekvállalását! maradjunk abban, hogy a család Magyaroroszágon és a magyar emberek szerint még mindig apából anyából és gyerekekből áll! Ez így is fog maradni!
23:02
Ezzel csak azoknak a gyerekeknek ártotok, akiket azonos nemű szülő nevel. A gyerekkínzás konzervatív érték? Azt hittem csak a pedofília az.
Melegek folyamatosan fogadják örökbe a gyerekeket. Ez ellen nem tudtok semmit se tenni.
Amúgy nem kéne ennyire végletekben gondolkozni. Nem senki s.ggét se nyalni, de üldözni se kell senkit. Ne légy ennyire korlátolt.
00:20
Ez a te színvonalad. A nácik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!