Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?

2012. dec. 21. 22:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/152 anonim ***** válasza:
91%
Ismerőst sem fogok ilyesmire megkérni! Ezt elfelejtettem hozzáírni.
2012. dec. 23. 13:02
 62/152 anonim ***** válasza:
100%

13:02

Nem is ismerőst kell. Mért csak végletekbe tudsz gondolkodni? Keressetek egy srácot és ismerjétek meg, mielőtt döntötök, hogy elfogadjátok-e a spermáját. Ne foszd meg magad az anyaságtól, csak mert félsz keresni valakit, aki spermát adhatna.

2012. dec. 23. 13:07
 63/152 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogom megfosztani magam! :) Csak más módszerre gondoltam, de mondjuk ez sem rossz.
2012. dec. 23. 13:49
 64/152 anonim ***** válasza:
77%

Jézus úr isten... Na ezért utálom a magyarokat... Semmi tolerancia nincs bennük...én teljesen egyet értek veled kérdező,szinte ugyanúgy látjuk a dolgokat...

Sosem értettem h mért nem lehet elfogadni minket... Oké h számotojra ez nem normális de akkor is, miért kell támadni valakit azért amit érez?!

A gyerek vállalással kapcsolatban meg nem értem h mért ne vállalhatna meleg vagy leszbi pár gyereket.. hisz ahogy az előzményekben is le van írva ez már születéskor eldől,vagyis csak valamien szinten, a többit a GYEREK fogja eldönteni h mien irányba megy tovább, ez csakis RAJTA MÚLIK ÉS NEM A FOGADOTT SZÜLEIN.

És ugyanúgy fel tudják nevelni,nem értem ezt a nézőpontot h mind a 2 nemnek a feladatát látnia kell... Minek? A gyerek simán el tudja dönteni hiszen ha mondhatom azt ÖSZTÖNÖS...

16/ b. L

2012. dec. 23. 18:05
 65/152 anonim ***** válasza:
79%

Előző, teljesen egyetértek veled!!

Sajnos pont a magyarok ilyenek :/ Tényleg nem kéne valakit az őszinte érzelmei miatt bántani!

2012. dec. 23. 19:01
 66/152 anonim ***** válasza:
20%

A magyarokkal semmi baj sincs! Attól hogy a melegeket nem emelik az egekbe és nem nyalják a seggüket úgy mint külföldi beteg liberális országokban, attól még a magyar néppel a magyar nemzettel semmi baj sincs!

Nagyon is nagy érték, hogy konzervatív a magyar név, és nem tolerálja a melegek gyerekvállalását! maradjunk abban, hogy a család Magyaroroszágon és a magyar emberek szerint még mindig apából anyából és gyerekekből áll! Ez így is fog maradni!

2012. dec. 23. 23:02
 67/152 anonim ***** válasza:
81%

23:02

Ezzel csak azoknak a gyerekeknek ártotok, akiket azonos nemű szülő nevel. A gyerekkínzás konzervatív érték? Azt hittem csak a pedofília az.

Melegek folyamatosan fogadják örökbe a gyerekeket. Ez ellen nem tudtok semmit se tenni.

Amúgy nem kéne ennyire végletekben gondolkozni. Nem senki s.ggét se nyalni, de üldözni se kell senkit. Ne légy ennyire korlátolt.

2012. dec. 23. 23:11
 68/152 A kérdező kommentje:
A lényeg sajnos pont az, hogy a gyerekek azért ítélik el és csúfolják ki az olyan társaikat akiken már gyerekkorban megmutatkozik a másság, mert ezt látják-hallják, és egy szülő sem tanítja meg azt a gyerekeknek, hogy ilyesmiért nem szabad csúfolni a másikat... És miért? Úgy úgy gondolom, hogy alapvetően azért, mert a szülők szeretik kerülni ezt a témát, hogy nehogy azért legyen meleg a gyerek mert erről beszélnek velük... Pedig ez hülyeség... Ezzel csak elfogadóbb lesz a gyerek maximum, de nem ettől lesz meleg... pusztán csak nem lesz homofób, mint a nagy átlag....
2012. dec. 23. 23:29
 69/152 anonim ***** válasza:
2012. dec. 24. 00:20
 70/152 anonim ***** válasza:
69%

00:20

Ez a te színvonalad. A nácik.

2012. dec. 24. 01:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!