Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?

2012. dec. 21. 22:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/152 anonim ***** válasza:
0%
Az amcsi filmet arra értettem, mikor írtad, h együtt élhetnénk, mint egy nagy boldog család, erre írtam, h ilyen tuti nincs csak a filmekben :)
2012. dec. 21. 23:15
 22/152 anonim ***** válasza:
17%

Egyébként:

Régen a természetellenes dolgok elfogadására nem kifogásokat kerestek,hanem megpróbálták megszüntetni azt.

Azt pedig be kell látnod,hogy a homoszexualitás nem természetes.

A társadalom az ilyesmit mindig is kivetette magából,és ez így van jól.

Nehogy már a természetes fogadja el a természetelleneset.Fordítva ültök a lovon.

2012. dec. 21. 23:16
 23/152 anonim ***** válasza:
79%
Akkor ezzel a homofób hozzáállással vegyük el azoknak a leszbikus nőknek a gyerekeit, akik csak azért vállalják a szexet egy férfival, vagy lesznek mesterséges megtermékenyítés útján anyukák, mert gyermeket szeretnének? Szerintem ugyanazt a szeretetet és gondoskodást meg tudja adni egy azonos nemű pár, mint amit a heteró párok. Egy árva, állami gondozott gyereknek pedig a többi gyerek bántása ellenére is sokkal jobb életet tudnának biztosítani, mit amit általában így kapnak.
2012. dec. 21. 23:17
 24/152 A kérdező kommentje:
"de akkor is rossz példát mutatna a homoszexuális pár a gyereknek.A heteroszexuális életre pedig nem tudja megtanítani."---- és akkor arra mi a reakciód, hogy az összes meleg ismerősöm hetero nevelést kapott és "normális" családban nött fel? Mégis melegek lettek... és már kiskamasz koruktól érezték magukon... ez nem a nevelésen múlik...
2012. dec. 21. 23:17
 25/152 anonim ***** válasza:
26%
Mert egy gyereknek egy apukára és egy anyukára van szüksége. Ez így normális,direkt van így kitalálva. Szörnyen érezném magam,ha nem egy normális családba születtem volna,hanem két anyukám,vagy apukám lenne és őket kéne néznem ahogy nyalják falják egymást
2012. dec. 21. 23:19
 26/152 anonim ***** válasza:
83%

Akkor lenne igazad,ha azt mondtam volna,hogy a homo pár homoszexualitásra neveli a gyereket,de ő hetero lett.

(Mert te ennek mondod az ellenkezőjét)

2012. dec. 21. 23:20
 27/152 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászoló... ha olyan társadalomban élnénk ahol elfogadnák ezt is, már az újabb generáciok nem csinálnának belőle gondot mint most te... és már nem azért de a szülők ne a gyerekek előtt falják egymást hanem négyszemközt..:D te meg azt írtad..:D
2012. dec. 21. 23:22
 28/152 anonim ***** válasza:
8%
Nem minden a nemi identítás.Az részben kialakulhat már születéskor is,de szerintem csak különböző mértékű hajlandóság alakul csak ki akkor.Az is lehet hogy pont a szocializációs környezet fogja eldönteni milyen irányú lesz ez az identítás a serdülőkorban és utána.mentálisan és pszichoszexuálisan ép felnőtt csak hagyományos,normális házasságban nőhet fel.
2012. dec. 21. 23:23
 29/152 A kérdező kommentje:
Természetesen a homoszexuális pár is heteronak probálja nevelni a gyereket , de hogy meleg lesz e vagy sem az ugyanolyan véletlenszerű, mint a heterok esetében, akik hiába nevelték hetero modra, mégis meleg lett....
2012. dec. 21. 23:24
 30/152 anonim ***** válasza:
6%

Nem mondtam,hogy ne fogadjuk el.

Oké,van ilyen,nem tehetünk ellene semmit,ez van.

De ettől még nem természetes és nem egészséges.

A probléma pedig abból van,hogy elég,hogy ők élnek ilyen életmódot,nem kell növelni az esélyt arra,hogy még a gyerekek is ilyenek legyenek.

Lehet,hogy több hetero kerül ki homo családból,mint homo,de egy szülőt nem csak az tesz jóvá,hogy hetero(de attól még fontos szempont).

NEm véletlenül van két különböző nemű szülője valakinek.

Az érettségét,a lelki fejlődését is befolyásolja,ha homo családban nő fel.

2012. dec. 21. 23:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!