Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik hülyének a gyerekeket és titkolják, rejtegetik előlük a szexualitást?
Amikor kislány voltam és megkérdeztem a szüleimet,hogy hogyan születik az ember,ők rendesen,érthetően elmagyarázták nekem,nem hülyítettek olyanokkal,hogy "hááát a gólya hozza a kisbabát" vagy "majd később megtudod".Amikor ment a tv-ben egy szexjelenet,nem kapcsolták át azt,vagy amikor az újságban láttam ilyen jellegű képeket,nem tépték ki azt a kezemből.
Ennek ellenére nem lettem szexuálisan perverz,nem fogtam több f@szt,mint kilincset,de még csak lelki sérült sem lettem!Teljesen kiegyensúlyozott a szexuális életem!
A mi családunkban a szex a világon a legtermészetesebb dolog,mindig is nyíltan tudtam erről beszélni a szüleimmel.Gyerekkoromban sem titkolták előlem az ilyen dolgokat,mondván előbb-utóbb úgyis csinálni fogom én is...
És ha valamikor lesz gyerekem,én is így fogom őt nevelni!!
igazad van.
a japánok a legperverzebbek, mikor ott a legtabubb a szextéma szinte.
és mért van ennyi pedofil pap?
Miért,milyenek a japók?
Erről még nem is hallottam!
Kérdező:
Japánéknál tényleg fura dolgok vannak. Az önmagában még nem gáz, hogy van egy külön szex-képregény/rajzfilm-műfajuk (ez az úgynevezett "hentai"), de ezen belül vannak pl. olyanok is, ahol mindenféle sokcsápos rondaságok erőszakolnak meg lányokat, vagy más horrorisztikus dolgok közepette történik a dolog. De gyakoriak a shemale-témák (vagyis hímtaggal is rendelkező lányok dolgoznak más lányokon).
De hallottam olyat is, hogy automatákban árulnak használt női fehérneműket, hogy a férfiak szagolgathassák (vélhetőleg maszti-segédeszközként, vagy ki tudja).
Tény, bár gazdaságilag erősek, megy az iparuk, és tudományban, kutatás-fejlesztésben is ott vannak az élmezőnyben, közben rohad szét alattuk az egész társadalmuk. Még a nyugati átlagnál is súlyosabb az elöregedés, gyakoribbak a családi krízisek és az egyéni lelki problémák... érdekes lesz megfigyelni, mi lesz velük néhány évtized múlva.
Amúgy az alapfelvetéseddel teljesen egyetértek, szerintem is így a helyes.
Szerintem ez nagy mértékben függ a szülők személyiségétől. Van aki konzervatív maradt,mert az ő szülei is így nevelték, és van aki rájött,hogy ma már nincsenek tabuk a gyerekek előtt. Nem hülyíteni akarják a gyereket,egyszerűen csak még kicsinek ahhoz,hogy ilyesmikről tudjon.
Szerintem egy kisgyerek még túl őszinte és kíváncsi,és ezen a téren ez gyakran vezethet kellemetlenséghez. Nehezen érti meg még például, hogy azt,amit apu meg anyu megoszt vele,azt az óvónő is meg szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!