Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt érdekli az, hogy a fiú szereti-e a gyerekeket vagy sem?
Most itt nem családalapító nőkre gondolok, hanem fiatal lányokra. Van akit érdekel az, hogy a fiú szereti-e a gyerekeket, vagy sem?
Szóval egy fiatal csajnak számít, hogy a fiú nem szereti a gyereket, és nem is akar soha gyereket?
Gondolom számít. :) Bár nem tudom mennyire vagy fiatal, de nekem pont ez a fő problémám, hogy nőként nem akarok gyereket, a férfiak többsége pedig szeretne, szóval elég nehéz olyat találni akivel egy véleményen vagyunk erről. :/
25/N
Engem speciel érdekel. Nagyon is.
18/L
Engem (egyenlőre) különösebben nem. Egyrészt, mert az idők során ez változhat, másrészt, mert én sem tervezek gyereket. Nem a közeljövőben, ha nem egész életemben nem. De megvan az esélye annak is, hogy 4-5-6 év múlva máshogy látom majd.
16/L
09:19
Mi egy véleményen vagyunk. :)
Hát igen, nekem is ez okoz gondot. Nagyon nehéz olyan nőt találni, aki nem akar gyereket. (Én nem vagyok nő és nem akarok gyereket.)
10:41 vagyok.
Picit idiótán fogalmaztam, persze, hogy nem akarok gyereket még. :DD De később se. :]
19 vagyok, és nem hiszem, hogy fogok változni. Bár kitudja...
Semmi szépet, semmi jót nem látok egy gyerekben, mindig csak hisztiznek, ordibálnak, rohangálnak, mindent megfognak, mindig kérdezgetnek, be nem áll a szájuk...
És akkor a kisbabákról ne is beszéljünk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!