Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik átlagba hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik átlagba hány éves kortól akarnak komoly kapcsolatot, családot, gyerekeket?

Figyelt kérdés
Én azt hittem a férfiak 25 fölött már azért csak csak akarnak családot, feleséget, gyerekeket, de egyik nap beszéltem egy emberrel, aki 27 éves és nincs barátnője nem akar gyereket, úgy él, viselkedik, mint egy 18-20 év közötti fiatal srác, igaz még tanul, és a szüleivel él, de nekem ez nagyon fura volt.
2011. jan. 6. 13:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
Kivételek mindig vannak, és mostanában egyre több. Szerintem azért nagy általánosságban 27-28 év körül valaki igyekszik megállapodni.
2011. jan. 6. 13:07
 2/19 anonim ***** válasza:
76%

Amilyen gazdasági helyzetbe élünk, meg amilyen szarba van az ország...

Én se akarok gyereket nincs miből felnevelni, magamat is elég eltartani...És szerintem vagyunk így még pár százezren az országban. Hozzáteszem hogy sajnos!

2011. jan. 6. 13:10
 3/19 nielindi ***** válasza:

nem lehet ezt korra belőni sajna.

családomban pl: a 34 éves rokonom 1,5 év házasság (9 éve voltak együtt) után, 7 honapos terhes feleségét otthagyta egy 24 éves csajért.

de bátyám 29 éves. 24 éves korában született az elsö kislánya, most decemberben a második. 23 évesen volt az esküvője.

2011. jan. 6. 13:11
 4/19 anonim ***** válasza:
szerintem 30-35 körül!!persze valaki fiatal érett rá,de valaki még 40 évesen is maga egy nagy gyerek,szóval ez emberfüggő!!de megcsinálni,mindegyiknek könnyű,a felnevelés és a hűség az már 1 más kérdés!!
2011. jan. 6. 13:13
 5/19 anonim ***** válasza:
26%
Hát általában 30 körül. Engem ez nagyon bánt, mert apu 23 volt amikor anyu terhes lett velem, 24 mikor megszülettem. És iszonyú boldog vagyok, hogy 21 éves vagyok és még él a dédszülőm,3-at ismertem, nagyszüleim is élnek és a szüleim is 40-esek. Ez az egészséges nem az, ha valakinek 40-50 évesen 10 éves gyereke van...
2011. jan. 6. 13:14
 6/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, kicsit vitatkoznék ezzel azért. Nem mondom, tényleg tök jó neked, hogy fiatalok a szüleid, élnek a nagyszüleid meg dédszülőd is. :) Jó lehet. De azt is értsd meg, hogy sokan nem azért nem szülnek/nemzenek gyereket fiatalon, mert bulizósak, hanem mert nem találnak megfelelő párt.

Mondjuk én nő vagyok, 26 éves, még tanulok, csinos vagyok és intelligens, és nincs pasim, nem is nagyon volt még olyan igazán komoly. Mikor fogok én családot alapítani? Persze tök jó lenne, de most legyek egyedülálló anya, vagy mi???

És szerintem sok férfi is így van ezzel. Nem találnak megfelelő párt. Lehetnek nagyon rendesek, komolyak, szolidak 27-28 évesen, csak nem találkoznak megfelelő nőkkel. Mint ahogy én sem megfelelő férfiakkal. Sajnos.

A kérdésre válaszolva: sztem úgy kb. 30 éves kortól gondolnak már komolyabb dolgokra, átlagosan.

2011. jan. 6. 13:20
 7/19 anonim ***** válasza:

vannak, akik 23-25 éves korukban készek erre, van, aki csak később.

életem párja 33 volt, mikor összejöttünk (én akkor 24), korábban nem nagyon volt komoly barátnője, inkább csak átmeneti viszonyai. végigbulizta a huszas éveit, és most sem érzi magát többnek huszonpár évesnél. aztán velem elég hamar összeköltözött, most már együtt élünk.

2011. jan. 6. 13:23
 8/19 anonim ***** válasza:
35%

Értem én amit mondasz utolsó válaszoló, részben egyet is értek, de nem egészben. A késői gyerekvállalás divat lett és igenis bulizósak az ilyen korúak is. Tudom, mert dolgoztam közöttük és elképesztő. A komolytalanság tetőfoka. Azokat szívből sajnálom, akik érettek és nem tehetik meg egyéb okokból, de azokkal akik "kiélik" magukat aztán meg járókerettel mennek a gyerek ballagására azokkal én nem tudok azonosulni. Persze mindenkinek a magánügye, nem akarok beleszólni senki dolgába, de akkor sem egészséges.

Ami pedig több, mint bosszantó, hogy lenézik aki fiatalon szül.Nem egy fiatal kismama ismerősömnek beszóltak, hogy "Jó hamar felcsináltak" stb..holott nyilvánvalóan irigyek,mert tetszik vagy nem, a biológiai órájuk jóval előrébb jár, mint annak a lánynak.

2011. jan. 6. 13:25
 9/19 anonim ***** válasza:

Nagyon változó. Nem hiszem, hogy lehetne átlagot mondani. Egy -két példát írok én is az ismerőseimből/ családomból:

A szüleim pl. 35 és 34 évesen házasodtak össze, 25 éve együtt vannak - ők már 10 éve együtt voltak a házasságuk előtt, csak addig nem volt esküvő, amíg nem volt rá anyagi keretük, hasonlóan a családhoz...- bár én örülnék, ha 10zel fiatalabbak lennének (bár annyinak néznek ki:)), mert akkor biztos lehetnék benne, hogy látják majd az unokáikat is...

Aztán van egy tanárom, 37 éves, baromi gazdag, éjjel -nappal csajozik, 18 év ALATTI lányoknak csavarja el a fejét a bulikban, de azt mondták, már nem egy tanítványával is lefeküdt... Nah nem tudom pl., hogy ő meg akar e valaha állapodni. Egyszer azt mondta, fiatalabb korában voltak komolyabb kapcsolatai...

Aztán az unokatestvérem pl. 37 éves, 10 éve van a menyasszonyával, most jegyezte el, 4-5 éve már a közösen épített családi házukban laknak... Szerintem ők is az anyagi hátteret akarták megteremteni a családalapításhoz. Ugyanakkor van egy ismerősöm, aki most 20 éves és novemberben vette el a barátnőjét- ők mennek ki Angliába dolgozni, hogy legyen miből megélniük...

Nagyon sok ismerősöm van, aki 20-25 éves korában eljegyezte a barátnőjét, volt, aki valóban családot szeretett volna, és volt, aki majd pár éven belül házasodni, viszont azok a kapcsolatok mind szétmentek. :( Olyan ismerősöm is van, aki úgy tervezi, akkor kéri meg a barátnőjét, ha mindkettejüknek meg lesz a diplomája.

Szóval egyrészt léteznek azok a pasik, akit Te is írtál, hogy ki tudja, mikor akar megállapodni. Aztán vannak azok, akik családot alapítanának, de nincs miből, ezért csak sok-sok év után házasodnak. Aztán manapság sok fiatalt (20-25) ismerek, akik szívesen házasodnának, de kevés ideje vannak együtt, vagy túl fiatalon jöttek össze, és így szétmegy a kapcsolat, mielőtt még összeházasodnának. És persze van olyan is, aki elvégzi az egyetemet, együtt vannak 5-6 éve a barátnőjével, elveszi és boldog családjuk lesz. Persze ez nem ilyen fekete-fehér, de szerintem nagyjából ezekbe a kategóriákba lehet "besorolni" a férfiakat. 20/L

2011. jan. 6. 13:26
 10/19 anonim ***** válasza:

És még van az a pasikategória is (30++), aki tök rendes, komoly, szolid, de sajnos nagyon érződik rajta a görcsösség. Találkoztam egyszer egy ilyennel. Nem lett volna vele semmi gond, de annyira érződött, hogy nagyon szeretne már megállapodni, hogy ez zavaró volt. Éreztem, hogy érdeklődése sem a személyemnek szólt, hanem hogy "végre itt egy értelmes, csinos nő, ez jó lesz". Azért nem mindegy, hogy engem, XY-t szeret személy szerint, vagy egy értelmes, csinos nőt a sok közül.

Remélem, én nőben nem vagyok ilyen görcsös. Bár volt ilyen időszakom is. Most már lazább vagyok.

2011. jan. 6. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!