Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik átlagba hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik átlagba hány éves kortól akarnak komoly kapcsolatot, családot, gyerekeket?

Figyelt kérdés
Én azt hittem a férfiak 25 fölött már azért csak csak akarnak családot, feleséget, gyerekeket, de egyik nap beszéltem egy emberrel, aki 27 éves és nincs barátnője nem akar gyereket, úgy él, viselkedik, mint egy 18-20 év közötti fiatal srác, igaz még tanul, és a szüleivel él, de nekem ez nagyon fura volt.
2011. jan. 6. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Apukám 24 éves volt, mikor én megszülettem. 3 év együttlét után jöttem én, apának 21 évesen már biztos állása volt, egy hatalmas nagy házat is fel tudtak építeni, némi szülői segítséggel, ebben élünk most, igaz, hogy sajnos már csak anyukámmal (elváltak).

Mostani barátom 18 éves, és azt mondta, hogyha lenne neki fix állása, lenne egy kis pénze, hogy külön tudjunk költözni a szüleinktől, akkor felőle már most jöhetne az eljegyzés, az esküvő, a baba, sorba minden, ő nagyon örülne neki. De sajnos még tanul, és az sem biztos, hogy lesz állása. :(

2011. jan. 6. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
De ez sem jó, ha ilyen fiatalon, pár év után összeházasodnak, meg gyerek születik, mert ezekből lesz a válás... :( Inkább lenne kevesebb házasság idősebb korban, mint annyi válás... :(
2011. jan. 6. 13:54
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

Pont hogy mostanában van annyi válás, holott lassan egy 30 alatti menyasszony sincs. Szóval nem a fiatalok házasságával van a baj.

A másik hogy a házasságnak nincs értéke manapság, egyenlőnek számít a hajadon és az elvált. Pedig szerintem egy hajadon lehet felelős,egy elvált ember pedig képes volt élete egyik legfontosabb döntését elcseszni.

2011. jan. 6. 13:58
 14/19 Fülünyúl ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: 30-35

13:32-esnek:

Lehet hogy amit te görcsösségnek éreztél valójában szerelem volt részéről, lehet hogy semmi áron nem akart elveszíteni, de te fogtad ezt fel így hibásan. A túlzott lazaság sem jó, ugyanis a másiknak ezzel azt sugallod, hogy téged semmi nem érdekel igazán, számodra ő sem túlzottan fontos stb. A hozzáállásod szerintem hibás.

2011. jan. 6. 14:39
 15/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok az az, aki előbb írta, hogy találkozott egy rendes, de "görcsös" pasival. :) Előzőnek köszi a reakciót. De nem teljesen értem: mire mondod azt, hogy hibás a hozzáállásom?

Annyival kiegészíteném még, hogy netről ismertem, egyszer találkoztam csak vele, egyébként msn-ezgettünk meg gyakran írt sms-t, hívogatott. Szóval kétlem, hogy szerelmes lett volna belém, hiszen alig ismert szinte, és már a találkozó előtt lehetett érezni rajta ezt a "görcsösséget".

2011. jan. 6. 14:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, én pont hogy fél éven belül 6 menyasszony ismerősöm lett, 5 25 alatti, 1 35 felett... Viszont azóta egy 25 év alattin és a 35 év felettin (akik már több, mint 10 éve vannak együtt) mindenki szétment... :( Mondjuk még mindig jobb, ha az esküvő előtt mennek szét, minthogy elváljanak. Valóban azzal is baj van hogy manapság a legtöbb embernek már semmit sem ér a házasság, csak egy papír, a lányoknak szép ruha, a fiúknak nagy ivászat (persze vannak kivételek)... Ha jobban értékelnék az emberek a házasság intézményét, akkor nem lenne ennyi válás, hanem megpróbálnák megoldani a problémákat, és nem mennének szét egyből úgy a felek, mintha csak egy sima szakítás lenne... :(
2011. jan. 6. 14:44
 17/19 anonim ***** válasza:
*nekem
2011. jan. 6. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok, kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék, örülnék neki ha találnék egy olyan lányt akit 1-2 év járás után is tudnék szeretni, örömmel megkérném a kezét. de erre nem látok reális esélyt, mivel azok a lányok akik komolyak és ennyi idősen már így gondolkodnak mint én, hát ők a 30 év körüli palikat keresik. úgy látom esélytelen...
2011. jan. 6. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Dehogy esélytelen :) Én és majdnem az összes barátnőm ilyenek vagyunk (20-21 évesek), bár a legtöbb foglalt, de nem mindenki :) Hidd el, rengeteg ilyen lány van, ne add fel a keresést! :)
2011. jan. 6. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!