Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt érdekli az, hogy a fiú szereti-e a gyerekeket vagy sem?
Most itt nem családalapító nőkre gondolok, hanem fiatal lányokra. Van akit érdekel az, hogy a fiú szereti-e a gyerekeket, vagy sem?
Szóval egy fiatal csajnak számít, hogy a fiú nem szereti a gyereket, és nem is akar soha gyereket?
Bármilyen fiatal egy lány, ez nagyon számít. Ha szeretne gyereket, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért. Én 15 évesen jöttem össze a vőlegényemmel, és már az első randik környékén felmerült, hogy ő hogy áll a gyermekekhez. Én imádom őket, szeretnék is legalább 2-őt, és mivel én úgy kezdek bele egy kapcsolatba, hogy az életünk végéig tartson, ezért ez nagyon fontos kérdés, és ha ő nem szeretett volna gyereket (nem akkor, hanem a jövőben), akkor nem jöttem volna vele össze.
20/L
úristen!! Senki sem akar gyereket, MAGYARORSZÁG A KIHALÁS SZÉLÉN :O
f18
ha nem tervezek vele hosszútávra, akkor nem érdekelne :)
de ha már nagyon szeretem, meg terveznék vele akár házasságot, családalapítást, akkor bezony ez kizáró ok. ugyanúgy, ahogy a cigizés, drogozás, piálás is.
utolsó vagyok
nem, nincs Mo a kihalás szélén, csak a csajok körében mostanság nagy divat lett ez a "nem szeretnék gyereket". nem mondom, h nincs senki, aki komolyan gondolná, de nekem gimiben féltucat ilyen lányosztálytársam volt, aki azt mondta, SOHA nem lesz gyereke, mert nem akar. mondtam nekik, h szerintem soha ne mondd, h soha, mert változhat a véleményed. van, akinek már gyereke is van, és egyik sincs már ezen az állásponton. :P
AZ biztos az olyan csajok akik komoly kapcsolatra vágynak érdeklik hogy hogyan viszonyulsz a családos élethez. Nem azt várják hogy egyből most csak tudni akarják ha eljön az idő vállalod és szeretni fogod :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!