Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, amikor látsz az utcán 13-14-15 éves? Gyerekeket? Kézenfogva, ölelkezve, csókolózva?
Figyelt kérdés
ez csak egy kérdés semmi háttérrel2009. dec. 4. 20:43
1/18 anonim válasza:
Feláll a farkam, előtör belőlem a Pedobear és a kislányt jól megskalpolnám. NYiiihhaha
4/18 anonim válasza:
Semmit.. egy 13-15 éves nem csókolózhat? Próbálja is ki milyen egy párkapcsolat, csak nem kell a szexig elmenni, mert az még nem ennyi idősnek való. A határt kell tudni és nem tiltani szerintem.
Én is voltam 13, és emlékszem, hogy akkor is mindenki akart pasit, csak akkor még meg sem fordult a fejünkben, hogy lefeküdnénk vele. Ennyi idősen nálunk le@urvázták az ilyen nőt és onnantól kezdve csak arra kellett. Fiú és lány körökben is meg volt szólva.
És ez nem is volt régen, mert 21 vagyok.
5/18 anonim válasza:
a kérdésről meg annyit , hogy ez már ebben az időben megesik sokszor
6/18 anonim válasza:
semmit. néhány évtizeddel ezelőtt a lányok 16 évesen már sokan házasok voltak.
Első válasz: LOL, ez jó volt xD
8/18 anonim válasza:
Tök normális, csak tényleg ne menjenek el a szexig. Mondjuk az ilyen kis pö-csök még azt se igazán tudhatják mi az a szerelem... Am. lehet, hogy a 60-as években már 16 évesen házasodtak az emberek, de mára ezt a "szép" szokást már csak a cigányok vitték tovább megfejelve 3 gyerekkel XD
9/18 anonim válasza:
Irigykedem és bánom, hogy miről maradtam le :((
10/18 anonim válasza:
emelném azta 3 gyereket még 3al;)amúgymeg nálad a pont:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!