Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem válaszol? Randiztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol? Randiztam egy lánnyal már kézenfogva sétáltunk meg csók is volt a végén és most fel akarom hívni de soha nem veszi fel nekem a telefont csak néha egy sms-re visszaír. Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
A randin úgy nézett ki, hogy komolyan gondolja meg kétszer is találkoztunk már.
2010. aug. 21. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Passz. Szerintem hagyj egy kis szunetet, hadd fussa a koreit egy kicsit o is. Lehet elvezi, hogy te keresed a tarsasagat vagy az is lehet nem tud az erdeklodeseddel mit kezdeni.

Szoval kis szunet. Ha szemrehanyast kapnal a szunetert - mert sajnos vannak nok akik igy viselkednek - akkor meg hagyni kell a fenebe, hogy noljon fel!

2010. aug. 21. 08:52
 2/10 anonim válasza:

Amikor nem veszi fel a telefonját, akkor kinyomja, vagy csak hagyja csörögni?

Nálam sajnos alaphiba, hogy sosincs nálam a telóm, és ebből nálunk is voltak gondok az elején...

De vigyázz, veszedelmes fajta a miénk, lehet hogy csak szórakozik veled.

2010. aug. 21. 08:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak hagyja csörögni, annak ellenére csinálja ezt, hogy megbeszéltük hogy majd hívom őt.
2010. aug. 21. 09:07
 4/10 anonim válasza:
Akkor csak azt tudom mondani mint a legelső válaszoló, lehet hogy élvezi hogy hívod, nem veszi fel, és ezáltal tanácstalannak , vagy kétkedőnek érezheted magad, esetleg ezzel őt elérhetetlennek érezheted. Élvezi hogy te keresed a társaságát. Vagy csak fel kéne nőnie... Én az elején, és most is rohanok a telefonhoz, ha hallom hogy hív valaki, hátha a barátom az:)
2010. aug. 21. 09:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, összejöttem a csajjal, minden jó volt, aztán később kiderült hogy miért nem veszi fel nagyon a telót, pedig nem tűnt fel hogy lenne valami gond...Volt már rég barátja, csak szórakozni akart.:SS
2010. aug. 21. 09:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Komoly gondjaitok vannak ám.

Amikor én ilyeneket csináltam, még telefon sem volt.

Akkor mit tettél volna?

Én ilyenkor úgy szoktam, hogy odamegyek hozzá, és megkérdezem tőle: akarsz te velem megint sétálgatni?

Szerintem akkor elárulná.

2010. aug. 21. 09:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen én is így gondoltam a randi után, hogy majd örül ha hívom meg minden.
2010. aug. 21. 10:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Neki sztem nincs barátja mert egyedülálló van neki kiírva ilyen oldalakon.
2010. aug. 21. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Elso valaszlo vagyok: jaj olyan rossz ez a bizonytalansag.

En azt mondom megis, hagyd egy kicsit logva. Hidd el, neha jo az egy kicsit. En is nobol vagyok. Amig nyomul valaki, addig jaj nem...aztan mikor egy kicsit alabbhagy az erdeklodes akkor meg jaj miert nem?

Csak hat az a kerdes: kinek van kedve szorakozni?! Igaz?

Szoval hagyd logva. Ha panaszkodik meg valoban noljon fel! En is csinaltam ilyet mellesleg tini koromban anno...szegeny fiuk! Meg is erdemeltem ha lapatra tettek emiatt.

2010. aug. 21. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ő nem élvezte annyira a randit vagy van már valakije....

Végtére is mindegy te mindent megtetél ha nem akkar egy rendes pasit az ő baja te találsz mást.

2010. aug. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!