Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol? Randiztam egy lánnyal már kézenfogva sétáltunk meg csók is volt a végén és most fel akarom hívni de soha nem veszi fel nekem a telefont csak néha egy sms-re visszaír. Miért csinálhatja ezt?
Passz. Szerintem hagyj egy kis szunetet, hadd fussa a koreit egy kicsit o is. Lehet elvezi, hogy te keresed a tarsasagat vagy az is lehet nem tud az erdeklodeseddel mit kezdeni.
Szoval kis szunet. Ha szemrehanyast kapnal a szunetert - mert sajnos vannak nok akik igy viselkednek - akkor meg hagyni kell a fenebe, hogy noljon fel!
Amikor nem veszi fel a telefonját, akkor kinyomja, vagy csak hagyja csörögni?
Nálam sajnos alaphiba, hogy sosincs nálam a telóm, és ebből nálunk is voltak gondok az elején...
De vigyázz, veszedelmes fajta a miénk, lehet hogy csak szórakozik veled.
Komoly gondjaitok vannak ám.
Amikor én ilyeneket csináltam, még telefon sem volt.
Akkor mit tettél volna?
Én ilyenkor úgy szoktam, hogy odamegyek hozzá, és megkérdezem tőle: akarsz te velem megint sétálgatni?
Szerintem akkor elárulná.
Elso valaszlo vagyok: jaj olyan rossz ez a bizonytalansag.
En azt mondom megis, hagyd egy kicsit logva. Hidd el, neha jo az egy kicsit. En is nobol vagyok. Amig nyomul valaki, addig jaj nem...aztan mikor egy kicsit alabbhagy az erdeklodes akkor meg jaj miert nem?
Csak hat az a kerdes: kinek van kedve szorakozni?! Igaz?
Szoval hagyd logva. Ha panaszkodik meg valoban noljon fel! En is csinaltam ilyet mellesleg tini koromban anno...szegeny fiuk! Meg is erdemeltem ha lapatra tettek emiatt.
Lehet hogy ő nem élvezte annyira a randit vagy van már valakije....
Végtére is mindegy te mindent megtetél ha nem akkar egy rendes pasit az ő baja te találsz mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!