Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha setalni mentek egy lannyal az meg nem halylando kezenfogva setalni veled, hogy nehogy azt gondoljak az emberek, hogy eggyut vagytok?
- nincs reg baratja a csajnak ugy, hogy ez nem lehet gond
- es csak azert nem akarja mert ha nincsen ugy akkor miert csinaljuk , hogy aztgondoljak
- egyebkent o hivot engem setalni
Mi van, ha tényleg "csak" sétálni akar veled?
Nem írtad, hogy mi van közöttetek.
És ha fiú csinálja ugyanezt velem? .D Úgy hogy van is köztünk valami, de nem akarja, hogy mások megtudják?
Amúgy lehet, hogy tényleg nem akarja - nem írtad, hogy kettőtök között mi a szitu. Vagy parázik, hogy olyan látja meg, akinek nem kéne. Azt már neked kell kiderítened, hogy ki az, akinek nem kéne tudnia...
nekem meg baratnom se volt ( szinte minden nap beszelunk de nem vagyunk eggyut )
es nem hogy baratnom nem volt , hanem meg egy rohadt csok sem jott ossze eddig , ugy , hogy kur***vara elmegya kedvem meg az elettol is mikor meg ilyen aprosag sem jon ossze
Nem tennék semmit. A csajt nem érdekled, mint pasi. Én sem mászkálok haverjaimmal kézen fogva. Nem értem mit nem tudsz ezen felfogni: kellemetlen számára. Ez független attól, hogy van-e pasija, vagy sincs. Az, meg hogy elhívott sétálni annyit tesz, hogy haverként tekint rád.
(Mellesleg... tanulj meg melyesen írni, mert ez egy 23 éves embertől nagyon ciki.)
1. Barátként tekint rád.
2. 1000%, hogy van párja. Vagy legalább is mást szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!