Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennetek ha setalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ha setalni mentek egy lannyal az meg nem halylando kezenfogva setalni veled, hogy nehogy azt gondoljak az emberek, hogy eggyut vagytok?

Figyelt kérdés

- nincs reg baratja a csajnak ugy, hogy ez nem lehet gond

- es csak azert nem akarja mert ha nincsen ugy akkor miert csinaljuk , hogy aztgondoljak

- egyebkent o hivot engem setalni

2011. jún. 22. 07:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Mi van, ha tényleg "csak" sétálni akar veled?

Nem írtad, hogy mi van közöttetek.

2011. jún. 22. 07:26
 2/19 DakotaDamon ***** válasza:

És ha fiú csinálja ugyanezt velem? .D Úgy hogy van is köztünk valami, de nem akarja, hogy mások megtudják?

Amúgy lehet, hogy tényleg nem akarja - nem írtad, hogy kettőtök között mi a szitu. Vagy parázik, hogy olyan látja meg, akinek nem kéne. Azt már neked kell kiderítened, hogy ki az, akinek nem kéne tudnia...

2011. jún. 22. 07:32
 3/19 A kérdező kommentje:
23 eves vagyok o 21
2011. jún. 22. 07:35
 4/19 A kérdező kommentje:

nekem meg baratnom se volt ( szinte minden nap beszelunk de nem vagyunk eggyut )

es nem hogy baratnom nem volt , hanem meg egy rohadt csok sem jott ossze eddig , ugy , hogy kur***vara elmegya kedvem meg az elettol is mikor meg ilyen aprosag sem jon ossze

2011. jún. 22. 07:38
 5/19 A kérdező kommentje:
egyebkent abbol , hogy nem akarja , hogy egyutt az higyek , hogy eggyut vagyunk en startbol arra gondolok , hogy szegyelene ha aszthinnek , hogy olyan baratja van mint en :(
2011. jún. 22. 07:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tennék semmit. A csajt nem érdekled, mint pasi. Én sem mászkálok haverjaimmal kézen fogva. Nem értem mit nem tudsz ezen felfogni: kellemetlen számára. Ez független attól, hogy van-e pasija, vagy sincs. Az, meg hogy elhívott sétálni annyit tesz, hogy haverként tekint rád.

(Mellesleg... tanulj meg melyesen írni, mert ez egy 23 éves embertől nagyon ciki.)

2011. jún. 22. 07:41
 7/19 anonim ***** válasza:
*helyesen (Oké, nekem is reggel van még, fekve nehéz gépelni, bocsi =D)
2011. jún. 22. 07:43
 8/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szimplán egy barátként, haverként tekint rád, nem pedig úgy, mint leendő párjára. Így érthető, hogy nem kézen fogva sétál veled. Miért is tenné?
2011. jún. 22. 07:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha az értelmi szinted megfelel a helyesírásodnak, akkor csak helyeselni tudom. Egyébként ha valakit sétálni hívok, az még az nem jelenti azt, hogy szerelmes vagyok belé és kezen fogva akarok vele mászkálni.
2011. jún. 22. 07:59
 10/19 anonim ***** válasza:

1. Barátként tekint rád.

2. 1000%, hogy van párja. Vagy legalább is mást szeret.

2011. jún. 22. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!