Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért gondolják sokan, hogy a neten való ismerkedés lúzerség, amikor szerintem sokkal gázabb az ha valaki utcán, vagy bárhol máshol élőben próbál ismerkedni idegennel?
Végül is nem lúzerség, senki nem kérdezni meg hogy hol ismerkedtél még a pároddal lényeg hogy van :D.
Van akinek élőben lehet nem megy annyira a beszélgetés kezdeményezése azért választja a netet. De szerinted régen mikor még nem volt elterjedt a net ,szerinted hogy ismerkedtek?
22/f
hátsó szándék.. :)
azért, mert az igaz emberek vagy a kocsmában ülnek, vagy a diszkóban.
A neten kielégületlen öreglányok vannak és elefántok
Azért, mert a neten tényleg gáz ismerkedni.
Pár éve még csak a "mindenre esélytelen vénlányok", és a pedofilok, meg a csak szexre vágyó állatok ismerkedtek neten. Bocs, ha ezek után előítéleteim vannak. Főleg, hogy most se tud senki két normális mondatot írni, ha "ismerkedni akar".
- Borotválod? Szereted az anált? Talizunk ma este?
- Persze, hogy nem, egyébként szia neked is!
Másrészt a neten tényleg kizárólag a külső számít, hisz nem egy személy ragad meg, hanem egy fénykép.
Nem is tudod, hogy működik-e a kémia, hogy beszél, mozog, milyen a személyisége, milyen magas, milyen a humora, milyen az illata, stb. Csak látsz egy fényképet.
Szánalmas.
Szerintem normális ember nem pixelekre gerjed, hanem másik emberre.
Egyébként aki szerint IRL gáz ismerkedni, annak sok szerencsét kívánok a chat-szexhez, mert lassan az is gáz lesz, ha nem facebook-on keresztül csinálod.
Ha megszűnne a net, kihal az emberiség. :)
Előző válaszoló sajnálom hogy ilyen tapasztalataid vannak, mert én jó pár olyan lánnyal is megismerkedtem, akik normálisak voltak, és még csak nem is voltak vénlányok, kifejezetten szépek is voltak külsőre. Igazság szerint én ismerkednék élőben is csak hát a korombeli lányok szerintem gyerekes módszernek gondolnák az ilyen megszólításos módszert. A tini középiskolás lányok díjjaznák, de ők meg megijjednének ha elárulnám nekik a valós korom, ezért le kellene tagadnom 7-8 évet is. Amit egyébként simán megtehetnék, mert a koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki. De előbb utóbb úgyis kiderülne a valódi korom, szóval ez se működhetne hosszútávon.
Ezért próbálkozok neten elsősorban. És nem esik jól ha mások azt szajkózzák bele a többiekbe, hogy ez szánalmas. Nem kéne elvenni az emberektől a hitet, igenis vannak normális és vonzó emberek is a neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!