Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok miért tartjátok szánalmasnak ha valaki itt a GYk-án szeretne ismerkedni? ( többi lent )
Én szívesen ismerkednék itt. Nem bulizós, nem iszákos, rendes lányokkal nem igazán lehet az életben megismerkedni, mert nem tudunk hol összeakadni.
20/F
Ragadj meg nyugodtan minden lehetőséget, de itt szép lányt ugyan nem fogsz találni aki elkezdene veled levelezni, aztán képet cseréltek. Legjobb esetben tudod h mi lesz? Tök jó lesz, jól elbeszélgetsz egy lánnyal akit itt találtál, hasonlóak vagytok, minden happy, küld egy képet aztán így érzed magad---->
?. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Rusnya lesz, és tiltod le azonnal, tehát, akkor inkább már regisztrálj egy társkeresőre, vagy menj el bulizni és nyomulj mindenkire, sokkal több sikered lesz!
a fenéket tiltod.
fel se vesz.
eddig kb 400 embernek küldtem pm-et gyk-n...meg más oldalakon...de ebből 23 ugyan az a személy volt. csak több nick alatt.
volt 3 lány akikkel köszöntünk 1 szia-sziát azóta se írtak vissza.
a maradék pedig nem is irt.
gyk-n nem lehet ismerkedni vagy hamégis akkor az vagy nem fog bejönni vagy pedig te nem jössz be neki.
Én egyáltalán nem ítélem el. Lehet, hogy azért, mert innen ismertem meg a barátomat... :) Aki nagyon nagyon tetszik nekem, borzasztóan kedves, és hálás vagyok a sorsnak, hogy rátaláltam itt. :)
Én sok szerencsét kívánok neked! :)
Köszi a válaszokat ! 1-2-re reagálnék.
,, mert neten csak az olyan emberek ismerkednek akiknek élőbe nem megy és ez szánalmas,,
Akkor véleményed szerint akinek élőbe nem megy az már szánalmas. Van egy olyan lány ismerősöm aki élőbe mindig elbénázza a dolgot mert annyira izgul a randin. Sokan ugye már eleve dobják pedig ha hagynának neki időt , hogy kibontakozzon lehetne simán barátja. A sok csalódás után meg megpróbálja a neten mert neki ott sokkal könnyebb feloldódnia.
Nekem van olyan szerencsém, hogy könnyen ismerkedek élőbe is, de ennek ellenére én se ítélem el még az itteni ismerkedést mert inkább az a szánalmas aki föladja nem próbálkozik és csak keseregni jár ide, hogy majd valaki megsajnálja , és ráír. Pedig a valóság az, ha TE nem tepersz akkor más senki se fog helyetted. Persze benne van a pakliban, hogy nem tetszetek egymásnak de ezt ellehet intézni normális keretek között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!