Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok miért tartjátok szánalmasnak ha valaki itt a GYk-án szeretne ismerkedni? ( többi lent )
Egyáltalán nem szánalmas, igazából teljesen véletlenszerű, hogy hol akad bele az ember a megfelelő lányba, úgyhogy akár itt is elképzelhető :)
Én is egy chatszobában ismertem meg a feleségemet :)
Én a nem tartom szánalmasnak tábort erősítem jelen esetben. :) Én tavaly megismertem itt egy lányt, azóta beszélgettünk msn en is meg facebook-on is bejelöltük egymást, és még bármi is lehetett volna a dologból, de túl nagy a távolság köztünk. És akik azt írták itt ronda lányok vannak, az hazudott, mert ez a lány külsőleg is rendben volt. Egy gond volt csak: ő Borsod megyei, én meg JNSzolnok megyei vagyok. Így nem lehet megoldani hogy találkozzunk, mert néhányszor még oké, de rendszeresen már ő se meg én se bírnánk megoldani, anélkül meg nem alakul ki kapcsolat ha csak nagyon ritkán; kb havi egyszer látnánk egymást.
Az előző válaszolónak reagálva: úgy könnyű ismerkedni élőben, ha van hol, és van kikkel. Ha van egy jó baráti társaság és egy klub, ahova eljártok. Akkor én is élőbe ismerkednék. De sajnos nálam úgy alakult, hogy jelenleg nem vagyok senkivel se olyan közeli kapcsolatban, nincs igazán erős baráti társaságom, csak felületes ismerőseim vannak, mint pl. régi oszt.társak akikkel félévente összefutok és egy szia hogy vagy? aztán megyünk is tovább. Egyébként meg kocsmákon kívül nincs olyan igazán jó szórakozóhely sem. Egyszóval hétköznapi helyeken kellene vadidegen lányokat "leszólítanom" ismerkedésre, amihez már elég komoly tapasztalat kell, ismerni kell a nőket, egyszóval elég jó nőcsábásznak van esélye így. Na de én nem vagyok nagy nőcsábász (még :D)...szóval próbálkozok inkább a neten, itt volt már kis sikerélményem is mármint a neten.
nem tartom szánalmasnak,csak tudod,ez nem táskereső oldal ;)
16/L
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad. Időpont ma 14:24
"Ragadj meg nyugodtan minden lehetőséget, de itt szép lányt ugyan nem fogsz találni aki elkezdene veled levelezni, aztán képet cseréltek."
Megragadtam a lehetőséget, találtam itt egy lányt akivel már levelezek egy ideje, és képzeld, GYÖNYÖRŰ!
"Rusnya lesz, és tiltod le azonnal,"
Ezzel most nagyon melléfogtál...
tegnap 22:18
Hello! Én vagyok a 14.válaszoló, én biztos nem pontoztalak le, mert én hasznosnak ítéltem a válaszod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!