Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha setalni mentek egy lannyal az meg nem halylando kezenfogva setalni veled, hogy nehogy azt gondoljak az emberek, hogy eggyut vagytok?
- nincs reg baratja a csajnak ugy, hogy ez nem lehet gond
- es csak azert nem akarja mert ha nincsen ugy akkor miert csinaljuk , hogy aztgondoljak
- egyebkent o hivot engem setalni
ha nem vagytok együtt miért is kellene kézen fogva sétálni?
az hogy sétálni hívott nem biztos hogy akar tőled bármit is
ez a "zemberek azt gondoljak" hulye erv, senkinek semmi koze hozza. Talalj egy olyan lanyt aki maganak akar megfelelni, nem pedig a Zembereknek.
Amugy meg a kezenfogast nem szokas elore lebeszelni. Te most komolyan rakerdeztel seta elott hogy megfoghatod e majd a kezet??
Ez kb ugyanaz a szint kapcsolatban mint mikor negyevesen ovodaban meg ugy baratkozott az ember hogy "leszel a baratom?"
Ismerős érzés, mármint ez a karonfogós visítozós sztori amit utoljára írtál.
Szerintem egyszerűen kérdezz rá, hogy akkor most barátként tekint rád, vagy van-e esélyed nála. Mert ha nincs akkor nem vesztegeted rá az idődet és tovább tudsz lépni. Amúgy ezt neked is látnod kéne azok alapján, hogy milyen jeleket adott. Sajna egy séta nem biztosíték semmire, sőt az is lehet hogy egyedül érezte magát és szüksége volt egy barátra.
Akár van esélyed nála akár nincs szerintem csak jól jöhetsz ki ebből a dologból. Mert ha van, akkor egyértelmű az előny. Ha nincs és csak barát vagy a szemében, akkor nagyon sokat tud segíteni a jövőben a lányokkal kapcsolatban, hogy viselkedj velük, hogy csajozz, stb. És esetleg a szingli barátnőit is bemutathatja neked! Szóval fel a fejjel és ne keseredj el!
régi a kérdés, de a halylandót elég sokáig kellett néznem, hogy mi a fax ez a szó.
Hajlandó lehettél volna normálisan is leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!