Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik hülyének a gyerekeket és titkolják, rejtegetik előlük a szexualitást?
Amikor kislány voltam és megkérdeztem a szüleimet,hogy hogyan születik az ember,ők rendesen,érthetően elmagyarázták nekem,nem hülyítettek olyanokkal,hogy "hááát a gólya hozza a kisbabát" vagy "majd később megtudod".Amikor ment a tv-ben egy szexjelenet,nem kapcsolták át azt,vagy amikor az újságban láttam ilyen jellegű képeket,nem tépték ki azt a kezemből.
Ennek ellenére nem lettem szexuálisan perverz,nem fogtam több f@szt,mint kilincset,de még csak lelki sérült sem lettem!Teljesen kiegyensúlyozott a szexuális életem!
A mi családunkban a szex a világon a legtermészetesebb dolog,mindig is nyíltan tudtam erről beszélni a szüleimmel.Gyerekkoromban sem titkolták előlem az ilyen dolgokat,mondván előbb-utóbb úgyis csinálni fogom én is...
És ha valamikor lesz gyerekem,én is így fogom őt nevelni!!
Azt azért nem értem,hogyan lehet ezzel traumát okozni a gyereknek...
De talán igazad van,ha majd lesz gyerekem,megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!