Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellenzik azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?

2012. dec. 21. 22:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/152 anonim ***** válasza:
78%

23:37

Dehogy bűncselekmény. Teljesen legális. Közvetlenül az örökbefogadó szülőkhöz kell fordulni. Az államnak semmi köze hozzá. Nem tud beleszólni.

2012. dec. 24. 01:47
 72/152 anonim ***** válasza:
22%

"csak nincs nyilván mód minden ilyen bűncselekmény felkuttására"

Naná, hogy nincs. Mi mindenhol ott vagyunk. Pár telefon és meg van oldva.

2012. dec. 24. 01:48
 73/152 anonim ***** válasza:
30%
74, igen és ezt hívják korrupciónak és törvénytelen gyakorlatnak, és ennek a végterméke az anarchia és a hanyatlás.
2012. dec. 24. 02:01
 74/152 anonim ***** válasza:
72%

02:01

Tévedsz. Ennek a végterméke az, hogy árva gyerekek szeretetben, családban nőhetnek fel.

2012. dec. 24. 02:23
 75/152 anonim ***** válasza:
23%

család = apa + anya + gyerek(ek)

ha elválnak vagy meghal valamelyik az tragédia, de ettől függetlenül még két férfi és két nő nem alkot családot, sosem alkotott miért alkotna most, vagy miért alkotna a jövőben ha eddig sem lehetett.. mert nem akartuk!

2012. dec. 24. 02:26
 76/152 anonim ***** válasza:
78%

02:26

Nem ti, vadidegen emberek fogjátok eldönteni, hogy mi a család. Ahány ház, annyi szokás. Az a lényeg, hogy az érintettek hogyan éreznek.

Én meleg vagyok és nemsokára gyerekeim is lesznek. családos ember leszek. mivel még a nevemet se tudod, azt se tudod, hol élek, ezért nincs jogod az életembe vájkálni.

A család személyes dolog.

2012. dec. 24. 12:11
 77/152 anonim ***** válasza:
78%
én is meleg vagyok és nekem is lsz gyerekem, mégpedig kettő, egy fiú és egy lány :PPP
2012. dec. 24. 13:41
 78/152 anonim ***** válasza:
15%

elmentek a piacra és vesztek magatoknak gyerekeket? Feketepiacon lehet szervet is venni, meg emberti is, végülis a politikusok is lopnak, ti is lophattok, meg eladhattok vehettek gyerekeket ennyi erővel.

És hogy fog történni? Helló, kérnék két gyereket egy fiút meg egy lányt! Oké, egy pillanat megmérem! Oké, két kisgyerek, azt mondja hogy hmmm hmm... együtt 22kg és 40dkg! Maradhat? Persze, legyen akkor 23 kiló inkább! Oké! Becsomagoljam? Nem köszönöm helyben veszem át...

Oké, akkor XXX Ft lesz! Mennyi? Nem lehetne alkudni? Dehogynem, mennyire gondolt? stb. stb . Számlát kér? :D :D Áhh hagyja csak legyen számla nélkül, a rendes árát mondja! :D :D

Szánalmas!

2012. dec. 24. 17:39
 79/152 anonim ***** válasza:
78%
Ja, piacra... Örökbe is lehet fogadni, nem piacról szereznek maguknak gyereket az emberek!!
2012. dec. 24. 19:29
 80/152 anonim ***** válasza:
85%
Melegek nem fogadhatnak örökbe, csak fű alatt feketén...
2012. dec. 24. 19:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!