Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, van pár meleg ismerősöm egyetemről stb... elkerülhetetlenül találkozik az ember naponta a homofóbiával, akár buszon ha elkap egy beszélgetést stb... Én most elgondolkodtam, hogy végülis az összes meleg ismerősöm rendes családban nőtt fel, mégcsak el se váltak a szüleik, ennek ellenére melegek lettek felnőtt korukra. Ennyi erővel akkor mindenkinek aki normális családban nő fel, heterónak kéne lennie. De nem így van... Akkor miért lenne evidens, hogy egy meleg párnak meleg lesz a gyereke is akit felnevelnek? Kicsit utánaolvastam most és külföldön, ahol már vállalhatnak törvényesen is gyereket meleg párok, az a jellemző, hogy a gyerekek nagy része ennek ellenére hetero lesz... Bizonyított, hogy már születésünkkor eldől a szexualitásunk, akkor miért kell ügyet csinálni abból ha 2 azonos nemű ember szeretne gyereket nevelni? Ők nem tudnák megadni ugyanazt a szeretetet mint 2 különböző nemű?2012. dec. 21. 22:47
31/152 anonim válasza:
Hiába próbálja hetero módra nevelni,ha a szocializáció során a szerepeket nem tudja megtanulni.Ha tanultál pszichológiát akkor tudnod kell hogy szerepeken keresztül tanulja megélni a gyerek az identítását.Férfiként nem adhatod meg neki azt amit egy nő tudna neki adni,ha akarod sem.Akaratlanul is egyféle szerepet fog látni,tapasztalni az a gyerek.Sosem fogja átélni mi az igazi anya-gyerek kapcsolat ha nincs női szülője.Egy mesterségesen torz "család" lenne ez.
32/152 A kérdező kommentje:
Ez attól függ.. :) Homo pár is lehet érett...
2012. dec. 21. 23:30
33/152 anonim válasza:
Csak a gyerek nem,aki kikerül onnan(beállítottságtól függetlenül)
34/152 A kérdező kommentje:
Azt aláírom, hogy nem szokványos család lenne, de miben lenne rosszabb mint az elvált párok esete? ott ugyanugy sok esetben csak az egyik szülő neveli fel a gyereket és a másik mintát alig látja....
2012. dec. 21. 23:32
35/152 anonim válasza:
De azt nem is mondja senki hogy az elvált szülős család kívánatos,vagy ideális.Sőt elismeri mindenki hogy kárára van a gyereknek,ha sikerül is csökkenteni ennek mértékét.A csonka család nem ideális,de ez nem ok arra hogy a homo "házasságot" ideális alternatívaként állítsuk szembe vele.
A homo házasságot az ideális hetero házassággal kell szembeállítani,ha el karjuk dönteni melyiknek van létjogosultsága.
36/152 A kérdező kommentje:
Persze, értem én.. de az én kérdésemet azért írtam ki, hogy fejtegessük kicsit, hogy nem attól lesz meleg egy gyerek mert a szülei azok, vagy azt látta... lásd az ellenpéldát..
2012. dec. 21. 23:45
37/152 anonim válasza:
Ha nem lenne homofóbia, a gyerekeket sem csúfolnák. Egyébként az számít, milyen szülő lenne valaki. Inkább legyen két apja, vagy két anyja, de azok RENDESEK, mint egy anya, egy apa, ám az egyik, vagy mindkettő rossz szülő. A gyerek meg nem lesz meleg attól, hogy melegek közt nő fel. Ezt még senkinek sem sikerült igazolnia.
38/152 anonim válasza:
Inkább legyen egy pár RENDES szülője.Egy anyja és egy apja.
39/152 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom a melegekkel, sőt, ők is megérdemelhetnék a gyereket, de akkor is valahogy nem szimpi a gondolat számomra.
Tudom, hogy vannak szörnyű szülők és ők is jók lehetnének, sőt, de valahogy ez már túl sok.
40/152 anonim válasza:
Különben a homoszexualitás természetes jelenség, bizonyos értelemben. Minden korban, minden fajnál megfigyelhető volt és épp a hímek közötti rivalizálást hivatott csökkenteni, továbbá akkor jelenik meg, ha egy faj vészesen kezd túlszaporodni. A homoszexuális férfiak régebben sokszor részt vettek a gyerekek nevelésében! Ők voltak, akik nem nősültek meg, hanem esetlegesen egyedülálló nőtestvérüket segítették "nagybácsiként" az utódok felnevelkedésében. Az sem jogos, hogy a homoszexualitásnak bármi köze lenne a pedofíliához, mivel a heteroszexuális férfiak között több a pedofilok száma, mint a homoszexuálisok közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!