Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
16:22
nem érdekel. Kevesebb szolgáltatást kapok, mint mások, ráadásul belém is rúgnak, de a pénzem az kell.
"hogy jönnek ide a hungaristák? A hungarofób minden magyartól irtózik, minden magyart utál."
Úgy jönnek ide, hogy általában a hungaristák dobálóznak előszeretettel ezzel a szóval, hogy hungarofób, és feltételeztem, hogy te azért írtad a hungarofóbiát, mert hogy engem valami hungaristának gondolsz :)
"A házasság,család kérdése viszont már össztársadalmi kérdés"
Aligha. Magányügy, amibe az államnak semmi köze. Annyit tehet, hogy törvényekkel maximalizálja a szolgáltatásokat minden egyes embernek.
16:25
Nem. Azért írtam, mert vannak olyan külföldi emberek, akik utálnak minden magyart.
"Nem. Azért írtam, mert vannak olyan külföldi emberek, akik utálnak minden magyart."
Hát egészségükre. Egyáltalán nem zavar :D
Legfeljebb olyan szinten foglalkozok ezzel, hogy ha egy hungarofób tegyük fel bántani akar(mert ugye magyar vagyok), akkor szépen széjjelb-szkodom a fejét. De azt sem azért, mert hungarofób, hanem mert g-cizik velem.
16:35
Mivel ezzel nekem ártanak, ki akarnak hagyni belőle, ezért a pénzem se kelljen.
Nekem sem tetszik az, ahogy a "másokkal" bánnak. :/
Nap mint nap találkozok én is homofóbiával és elítélem őket ezért! Nem hiszem, hogy azok az emberek, akik a saját nemüket részesítik előnyben, bármiben is különböznének a többiektől.
A gyermekvállalásról meg csak annyit, hogy az ok, amiért nem engedélyezik még pár országban az az, hogy a "felsőbb emberek" szerint a gyermek is "más" lesz, mert bele lesz nevelve. Ezzel szintén nem értek egyet, mivel többször hallani olyat, hogy a gyerek azért lesz olyan amilyen, mert nem kap szeretetet otthon. Szerintem ha egy ilyen gyerek egy meleg pár szeretetébe csöppenne, hálás lenne azért, hogy olyan "apái" vannak, amilyen.
Teljesen felhúztam magam itt az eszmefuttatáson, bocsánat, de irritál nagyon ha valaki homofób.. az illető inkább nézzen magába, mert lehet, hogy szennyebb ember, mint bárki más a körében...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!