Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/141 anonim válasza:
100%

Lassan ott tartunk hogy mi emberek szabunk határokat egymásnak? Vagy bárki engedélye kell ahhoz hogy levegőt vehessünk, mi melegek? Ki a franc vagy te aki ezt megmondja? Egy ember, ugyanolyan mint én vagy bárki más! Itt csak Isten itélkezhet, mert ő teremtett minket szóval kuss!Bár ha már a vallásból indulok ki, a papok szerint minden ember egyenlő..mégis démonként emlegetik a melegeket, vagyis ami megszállta őket. A sok szerencsétlen, pedig nem néz körbe hogy a papok többsége langyi:)))

Na mindegy, visszatérve hagy döntsem már el hogy kivel, mit, hogyan és én sem szólok bele abba hogy ilyen agyhalott köcsög vagy, hogy mindenkit írtanál mint valami ku.va Gestapo.

Köszönöm hogy végigolvastad nem árt ha értelmezed is és eljut az agyadig hogy te vagy a gázos és nem mi:)

Na tbbi szépet

2009. dec. 25. 00:44
 72/141 anonim ***** válasza:
100%

Annyira idegesít a tudat hogy egyesek milyen tudatlanok...

Ezekre a gyűlölködő "bármindegyikmegpusztulna" emberkékre utalok.

Olyan OSTOBÁK.

Ezt az összecsapott monológot azoknak a meggondolatlan hülyéknek szánom akik úgy gondolkodnak:Lehet egy kívánságod.

Azt kívánod hogy minden meleg,leszbikus és biszex haljon meg?Tűnjenek el a Föld színéről?Hát gratulálok...a világ homosze*uális felét elintézted!

Megmaradtak a másik felén a rendes heterók,...

...plusz a pedofilok,a szadisták,a gyilkosok,a perverzek,az erőszakolók,a drogosok,az alkoholisták,a pszichopaták,a szociopaták,a sátánisták,ugyanúgy lesz szodómia,nemi erőszak,bűnözés,halál,ugyanúgy lesznek elárvult gyerekek,özvegyek,ugyanúgy lesznek hálátlan emberek akik nem képesek az orrukon tovább látni,egy férfi ugyanúgy elhagyja a feleségét és gyermekeit egy 20 éves fruska miatt,egy nő ugyanúgy össze-vissza csalhatja a párját mondván "nem törődsz velem eleget",egy gyerek ugyanúgy menekülhet rossz társaságba a szülei borzasztó kapcsolata miatt,a 17 éves lányt ugyanúgy fenyegetheti a tanára hogy "dugsz vagy buksz?",a 16 éves fiú ugyanúgy a bátyja után mehet,megerőszakolni a 14 éves kislányt,ugyanúgy lesz rasszizmus,ugyanúgy lesz gyűlölet és pluszba még lesznek zokogó szülők,barátok,testvérek és siratják majd meleg fiukat,lányukat,bátyjukat,húgukat,vagy épp apjukat,anyjukat,legjobb barátjukat...

Remélem örülsz.

SEMMIT SEM ÉRTÉL EL.

Nem EZT jelenti a föld megtisztítása.Ez épp a bemocskolása.

Egy dolgot nem vettél számításba már az elején.

ÉN adtam a kívánságot.Vagyis vissza is csinálhatom.És meg is teszem.

Mivel én adtam neked,adhatok másnak is.Tehát adok egyet magamnak...És ezt kívánom:

Örökre tűnjenek el a földről azok,kikben ártalmas,veszélyes gyűlölet van!Vesszen el a Gyűlölet maga!VAGYIS LEGYEN JOBB A VILÁG!!!

Ekkor eltűntél.És az összes gyűlölet eltűnt.Én is vétkeztem hiszen bánatot én is okoztam,anyádnak,apádnak,vagy más hozzátartozódnak.De én nem magamat néztem.Azért kívántam ezt,mert láttam hogy ez a legnagyobb probléma.Ezért feloldozást nyerek bűnöm alól.

Kár hogy ilyet én sose tennék.Hogy miért?Mert megtisztítani a világot csak Isten tudja.Másodszor,nem szeretném ezt tenni,alapból nincs bennem utálat senki iránt.Harmadszor meg ugyebár nem áll hatalmamban.

Elég értelmes vagyok ahhoz hogy tudjam,mindennek van oka és célja.Ennek a vitának is van célja.

Az hogy ezt leírtam lehet hogy valaki egyetért velem és megvilágosodik.Vagy épp nem ért egyet és fejtörést okozok neki.Vagy épp leugat hogy mit okoskodok itt.Ez a monológ még arra is jó volt hogy mások is észrevegyék,nem a melegek a legrosszabbak a világon.Ki tudja?

2009. dec. 28. 22:50
 73/141 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretem őket, de azért nem fogok kimenni a búzafelvonulásra "mocskos búzák"-olni.
2009. dec. 29. 11:39
 74/141 anonim válasza:
0%
ÉN igen...persze nem az összest... azok akik erre büszkék és nyilvánosságra hozzák és felvonulnak szép Pesti utainkon...:):P
2009. dec. 30. 00:12
 75/141 anonim válasza:
32%
Én nem ítélem el őket, mert ők is teljes értékű emberek, de ha vállalják másságukat vállalják annak következményeit is. A társadalom nem fogadja el a meleget. Én sem tartom túl normális dolognak, és kifejezetten nem örülnék annak, ha a gyerekem megkérdezné tőlem, hogy az a két bácsi miért csókolózik egymással? Nem akarom, hogy a saját gyerekem ezt lássa és a személyisége és beállítottságe ettől torzuljon. Tőlem annyi meleg lehet amennyi van, csak ne reklámozzák magukat, de maradjanak meg a magus kis szubkultórájukban. Azért érzik a melegel, hogy nincsenek jogaik, mert kivívták maguknak, hogy ne legyenek jogaik a közöséges és erkölcstelen vilselkedésükkel, amit a felvonuláson műveltek. A pedofilok nem akarnak véletlenül felvonulni?
2010. jan. 4. 22:53
 76/141 anonim ***** válasza:
100%

"A pedofilok nem akarnak véletlenül felvonulni?"

Már bocsánat,én se szeretem ha a melegfelvonulás miatti dugók miatt nem tudok hazamenni,de azért gondolom te is érzed hogy ez teljesen más tészta.

A pedofília hivatalosan is nagyon súlyos BŰNCSELEKMÉNY,a melegség nem.Ez mindenképpen elítélendő,a melegség nem.

Nem szabad egy kalap alá venni őket csak azért mert mindkettő más,mint az általános női-férfi kapcsolatok.

2010. jan. 11. 20:49
 77/141 anonim válasza:
0%
Én elítélem őket! Hiszen nem képesek szaporodni. Akkor pedig mi értelme van a kapcsolatuknak?
2010. jan. 14. 22:04
 78/141 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel leminősíted az összes beteg embert,lásd meddő nők vagy impotens/steril férfiak.Az ő kapcsolatuknak mi értelme van?Akik nem képesek szaporodni,azok mind feleslegesek volnának a világban?
2010. jan. 14. 22:07
 79/141 anonim ***** válasza:
100%
A nemi életnek kb. 2%-át éljük gyermeknemzés céljából.
2010. jan. 14. 22:55
 80/141 anonim ***** válasza:
74%
Úgy általánosságban nem, de a magamutogató provokáló búzákat igen.
2010. jan. 15. 09:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!