Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?
^Elítéled azokat a melegeket, akik^
Eddig eleg elolvasni a kerdest. Igen, el. Lexarom, hogy mit csinalnak, mi lenne a mondat vege, nyomi homarok xD
Nem ítélem el, nem sajnálom, ők döntöttek hogy így élnek mert gyávák, félnek, stb... ennyi.
Az ilyeneket ítélem el mint a 01:53-as hozzászóló, akiket valószínűleg nem kaptak elég figyelmet/szeretetet ezért nem képesek másokat sem tisztelni.
ma 01:53
Ha az intelligencia szinted nem teszi lehetővé, hogy elolvass egy mondatot, akkor ne fáradj a válasszal sem. Ennél még a "tarkólövés" típusú hozzászólás is jobb...
Igen és nem.
Igen, mert becsapják a feleségüket (nem hiszem, hogy boldoggá teszik...) meg önmagukat.
Nem, mert amekkora homofóbia uralkodik kis hazánkban, megértem...
Ti férfiak utáljátok a melegeket,
bezzeg minket nőket mind anál-ba akartok ..-ni.
Az első engem nem érint, a második igen.
Akkor most én kit ítéljek el? :)
Én már úgy unom a meleg témát, de komolyan. Én sosem ítéltem el senkit, és ezután sem fogok. Márt nem lehet így élni? Mért kell a szerencsétlen melegnek bújkálni, meg titkolódzni ha akar egy gyereket? Vagy ha egyszerűen csak házasodni akar. Most mért zavarja az a többieket? én komolyan nem értem.
Szerintem azok nem melegek, az én véleményem szerint. Inkább biszexek.
Hogy válaszoljak is a kérdésedre: elítélem-e őket? Nem, irigykedek rájuk, mert nekem még hetero létemre sem volt barátnőm és úgy néz ki soha nem is lesz, ezzel együtt családom se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!