Egyes emberek miért alapítanak családot, ha nem képesek senkit sem nemhogy szeretni, de még emberszámba sem venni magukon kívűl?
Na nekem pont ilyenek szüleim. Amit te meg 2. válaszoló mondtál. Egész nap üvöltözés, meg minden probléma.
Igazából nem is nagyon tudtam volna hogy milyen a jó, ha egyik helyen jó társaság volt 20on évesek akikkel voltam meg 1-2 idősebb de ők is jó fejek. Na szerintem ott éreztem élőrszőr szeretett vagy hovatartozást nem tudom. Hát sajnos az megszűnt, olyan lehet mint szakítás.
És azért ez meghagyta a nyomát, szóval jó hogy megszülettem meg minden de ráért volna. És pont ezért nem is akarok még családot, én is pont ezen gondolkozom. Teljesen depisen, nem tudnák igazán szeretett adni amíg nem oldom meg a dolgokat, akkor csak ugyan ez lenne. Szerintem lényegében azért mert nincs felelősségtudatok vagy érzetük. Majd lesz valahogy.
Próbálj meg velük türelmes lenni?? Mintha legalábbis kisbabaként én felfognám oooh én megértem, hát nekem szükségem lett volna a szeretettre az fix. De helyette bántottak plusz rá még iskolában is. És hát nem igazán volt semmi ami ellensúlyozta volna nekem e különleges élményt.
De tényleg, szeretetre mindenikek szüksége van még annak is akit éppen elhanyagol akárki mert hát ő nem tudja hogy kell. Kicsit önző dolognak tartom, ok hogy nem tudja én se de legalább próbálkozzon VAGY akkor hagyja az egészet nem ér ennyi szenvedést ez nagyon jó, csak gyerekként elég szar élmény, nem hogy srác meg lány összejönnek és ö majd türelmes lesz vele. Majd ha már megoldotta ok.
Kedves kérdező!
"Egyes emberek..."
Egész egyszerűen azért,mert ÖNZŐ Ezek az egyes emberek sajnos elég sokan vannak. Dehogy akarnak ők szeretetet adni...Kapni,kapni,kapni. És akik megtníthatnák a jó együtélés titkaira - papok,pszihológusok - azohoz nem mennek el mert félnek a kiröhögéstől,mert nem mernek önmaguk lenni.Az ÉLETBEN egyet-mást vállalni kell. mégha a sűltgalamb szádbarepülésére vársz akkor is legalább annyit meg kell tenned,hogy kinyisd a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!