Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért alapítanak...

Egyes emberek miért alapítanak családot, ha nem képesek senkit sem nemhogy szeretni, de még emberszámba sem venni magukon kívűl?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
segély
2011. júl. 14. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
ezen én is gondolkoztam, főleg azokon a szülőkön akadok ki akik állandóan ordítoznak a gyerekkel és úgymond terrorban tartják őket,vagy akik vállalnak egy rakat gyerket aztán mindig az újszülöttet babusgatja a nagyobbakat meg le se sz*rja.Lehet a segély miatt,de azért azokat a gyerkeket 18 éves korukig fel kell nevelnie, hogy kapja a pénzt.
2011. júl. 14. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Na nekem pont ilyenek szüleim. Amit te meg 2. válaszoló mondtál. Egész nap üvöltözés, meg minden probléma.

Igazából nem is nagyon tudtam volna hogy milyen a jó, ha egyik helyen jó társaság volt 20on évesek akikkel voltam meg 1-2 idősebb de ők is jó fejek. Na szerintem ott éreztem élőrszőr szeretett vagy hovatartozást nem tudom. Hát sajnos az megszűnt, olyan lehet mint szakítás.

És azért ez meghagyta a nyomát, szóval jó hogy megszülettem meg minden de ráért volna. És pont ezért nem is akarok még családot, én is pont ezen gondolkozom. Teljesen depisen, nem tudnák igazán szeretett adni amíg nem oldom meg a dolgokat, akkor csak ugyan ez lenne. Szerintem lényegében azért mert nincs felelősségtudatok vagy érzetük. Majd lesz valahogy.

2011. aug. 25. 11:09
 4/9 anonim válasza:
100%
egóból, hol elmondhassa magáról hogy alapított egy családot.. a nagy BÜSZKESÉG.. semmi más
2011. aug. 25. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Amit nem találtál meg otthon a szüleidnél,megtalálhatod Istennél. Lépj egyet Isten felé,s Ő kettőt lép te feléd.
2011. aug. 25. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
mindenkinek szüksége van a szeretetre és arra , hogy legyenek körülötte társak ..azok az emberek , akik nem képesek kimutatni a szeretetüket sokszor megközelíthetetlennek tűnnek ..holott , ők ugyanúgy vágynak a gyengédségre ..de nem képesek megfelelően ezt kommunikálni a környezetük felé..és ilyenkor úgy jön le mások szemébe , mintha ezek az emberek teljesen érzéketlenek lennének..próbálj meg velük türelmes lenni , aztán változhatnak jó irányba..
2011. aug. 25. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Hát nem tudom. Szerintem ha már odáig eljut valaki, hogy családot alapít, akkor azt azért teszi mert vágyik a családra. Legalábbis én ezért szültem két gyereket. A picúr most három hós, és vele tényleg többet kell koránál fogva foglalkozni, de ez nem azért van, mert a négyévesemet nem szeretem, hanem azért mert más egy újszülött, mint egy négy éves. Az újszülöttel ha nem foglalkozik az ember, akkor az rövid idő múlva meghal, mert belefulladhat a saját hányásába pl, kihülhet, hőgutát kaphat ( hőszabályozó rendszer hiányában ), megfázhat ( ami újszülötteknél életveszélyes állapot, az én picim is ha a kórházban nem kap antibiotikumot akkor leáll a légzése 24 órán belűl, mezei nátha baci csinálta) Szóval ha van egy nagyobbacska, meg egy baba, akkor a nagyobbacska, főleg ha már ide tud írni is, megérthetné azt is hogy az anyukája nem úri passzióból éjszakázik, szoptat, és figyeli a csecsemőt állandóan. Nekem is mániám ez, hogy a babával foglalkozom, mert van egy olyan rögeszmém, hogy ha már megszültem, akkor életben is szeretném tartani. :D De tovább megyek. Amikor a nagyobbacskám volt újszülött, akkor is ezt csináltam. :D Beteg vagyok mi? :D
2011. aug. 25. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbálj meg velük türelmes lenni?? Mintha legalábbis kisbabaként én felfognám oooh én megértem, hát nekem szükségem lett volna a szeretettre az fix. De helyette bántottak plusz rá még iskolában is. És hát nem igazán volt semmi ami ellensúlyozta volna nekem e különleges élményt.

De tényleg, szeretetre mindenikek szüksége van még annak is akit éppen elhanyagol akárki mert hát ő nem tudja hogy kell. Kicsit önző dolognak tartom, ok hogy nem tudja én se de legalább próbálkozzon VAGY akkor hagyja az egészet nem ér ennyi szenvedést ez nagyon jó, csak gyerekként elég szar élmény, nem hogy srác meg lány összejönnek és ö majd türelmes lesz vele. Majd ha már megoldotta ok.

2011. aug. 25. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

"Egyes emberek..."

Egész egyszerűen azért,mert ÖNZŐ Ezek az egyes emberek sajnos elég sokan vannak. Dehogy akarnak ők szeretetet adni...Kapni,kapni,kapni. És akik megtníthatnák a jó együtélés titkaira - papok,pszihológusok - azohoz nem mennek el mert félnek a kiröhögéstől,mert nem mernek önmaguk lenni.Az ÉLETBEN egyet-mást vállalni kell. mégha a sűltgalamb szádbarepülésére vársz akkor is legalább annyit meg kell tenned,hogy kinyisd a szád.

2011. aug. 26. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!