34 éves anyuka vagyok 1 éves gyerkőccel, házasságban élek, és mégis magányos vagyok. Férjem emberszámba sem vesz, csak a munkájának él. Mit tegyek?
Szia,
szerintem próbáld felhívni a férjed figyelmét arra, hogy nem körülötte forog a világ. Miben nyilvánul meg, hogy nem ért meg? Mert ha elhidegültök egymástól, akkor jobb, ha most vetsz véget a kapcsolatotoknak. Gondolj arra, hogy a gyereketek milyen légkörben fog felnőni.
Szia!
ha a férjed emberszámba sem vesz, nem biztos, hogy elég beérni annyival, hogy keresel magadnak valami barátnős társaságod. Gondolj bele, nől az a gyerek, pár év, és már ő is inkább a haverokkal tölti a szabadidejét. Akkor te mit fogsz csinálni?
Próbáld elmondani a férjednek, hogy szeretnéd, ha többet foglalkozna Veled is, egyrészt mint a gyermeke anyukájával, másrészt meg hát a társa is vagy, vagy mifene.... A saját gyerekének is rosszat tesz, ha nem tudja tőletek megtanulni, hogy milyen egy igazán jó férfi-női kapcsolat, mert a gyerek mindig a szülő viselkedésmintáját tanulja és utánozza, ebből kifolyólag baromi boldogtalan párkapcsolatai lesznek neki is, ha a rossz példát tanulja meg. Ez nagyon sok ember tudatáig nem jut el.
Az eszem megáll, hogy a 21. században minket nőket még mindig cselédként vagy robotként kezel a legtöbb férfi.
Jaj sokan vagyunk ugyanazzal a problémàval-Az én kicsim 2 honapos.
Papa beéri azzal ha regel megpuszilja a kicsit,meg este 15-20 percre felveszi...
Menj sétàlj a vàrosba,keress uj kapcsolatot,és ne törödj semmivel csak a boldogsàgoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!