Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?
"Miért jó az ha mindenki egyforma szürke és ugyanazt bégető bárány aki szalad a vezér után még a tűzbe is?"
Na látod? Te ugyanúgy ledegradálod azt, aki nem olyan, mint Te. Úgyhogy mástól se várj semmit.
Kérdező, egyes válaszolók csak azt nézik a kérdésben, hogy melegről van szó, azt meg vagy elítéli vagy nem.
Szerintem a kérdés lényege (akármilyen céllal írtad is) nem az, hogy az illető meleg, hanem egy hazugság, akár évekig, egy nem kicsi jelentőségű hazugság. És ez független attól, hogy az illető párja mit gondol a melegekről, tegyük fel, hogy nem ítéli el őket, mégis nehéz feldolgozni, amikor kiderül, hogy az egész házasság már első perctől egy hazugságra épül. Ez ugyanolyan hazugság, mint az, ha valaki rendszeresen csalja a párját, vagy titokban drogozik-iszik-zugeszik hosszú évek óta...
20:48 tévedsz. :)
1, olyan munkám van amit szeretek
2, a munkahelyem én választottam
3, pénzt akarok
4, egy szóval sem említettem hogy irreális lázadozó vagyok. Normális kereteken belül azt teszem ami nekem tetszik és nem fogok semmit azért tenni mert a többség is ezt teszi. Ilyen pl amit említettem, hogy nem akarok gyereket. Ezzel neked sem ártok, meg magamnak sem meg a világnak sem. Semmi irreális nincs benne csak szokatlan. Nem arról van szó hogy pl én eldöntöm hogy nem eszem soha többet és levegőn élek mert hogy mindenki eszik és én nem akarok átlagos lenni csakazértsem mint egy kisgyerek... -.-" Egyáltalán az sem biztos hogy én valamit máshogy csinálok mint a normális. Az egyetlen különbség, hogyha én szokásos dolgot teszek akkor csak azért teszem mert azt akarom tenni, míg más azért teszi mert az a szokás. Szóval ne forgasd ki a szavaim. Azt viszont elmagyarázhatod a többi elfogadásra képtelen ember helyett is végre, hogy miért zavar téged ha valaki nem olyan átlagos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!