Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?
Igen elitélem. Egy gyermeket sincs joga a gyámügynek melegek ,biszexuálisak,vagy transzfesztiták kezébe adni,bármilyen nyüvös törvényt hoznak a homo politikusok.
Én pl. LMP-re szavaztam,és máris kiderült,hogy támogatják a melegházasságokat :-((
"Ha viszont te erre mégse vállalkozol, és tartasz az egyedülléttől, és megpróbálsz a társadalomnak eleget tenni, legalább annyit tegyél meg, hogy már első perctől legyél őszinte, és ne élj hazugságban, ha így teszel, az, akinek ez ebben a formában is meg fog felelni, hálás lesz azért, mert őszinte vagy"
Ez baromság!!! Szted melyik csaj menne ebbe bele? Hogy előre borítékolva van h szar lesz a szexuális életük, h egy meleg lesz a gyere apja, akinek példát kellene mutatnia, stb... teljesen esélytelen a dolog, ha elmondja. Még hetero kapcsolatra is nehezen lehet csajt találni, nem hogy ilyenre.
Nem is értem,mi köze a szexuális hovatartozásnak ahozz,h ki milyen apa,anya...
a lényeg,h boldog kiegyensulyozott családban nőljön fel a gyermek...
legyen ez bármiylen vallású,faji stb. hovatartozás!
Szóval ha családot szeretnél,ami természetes,vágj bele! de légy őszinte a leendő pároddal! sok sikert!:-)
"Ha valaki férfival hál úgy,ahogy asszonnyal szoktak hálni,akkor utálatosságot követ el,ezért halállal lakoljon"Lev20,13).
Persze az Új szövetség könnyebb szövetség,itt a Földön nem kövezik halálra már őket. De a gyerekáldás ÁLDÁS Istentől való akkor is ,ha nem hiszünk benne. Szerintem elítélendő alapból,hogy olyan törvényeket próbálnak beerőltetni ami engedélyezi az örökbefogadást nekik. Ha HAZUDNAK,hogy elérjék céljukat az még rosszabb szerintem.
Nem ítélem el.Amíg, ha kiderül rettenetesen sok hátrányát szenvedi a meleg, családja csak így lehet legálisan. Hány hetero házasságban sincs szerelem! A szeretet is összetarthat.
11:46 -Menj a bibliáddal a hitgyülibe, és ott ne legyenek homokosok. Milyen jogon kényszerítenéd a hitedet másra?
Vagy a templomba. Ha neked ilyen a hited, akkor higgy.Ne legyen kötelező a többi emberre.Homoszexualitás is csak lehetőség, nem tette senki kötelezővé.
11:48-as NEM én venném el tőlük a gyerek lehetőségét,hanem ők veszik el maguktól amikor egymás sz.-s análjába döfködik,ok? Ez az ő döntésük,így nem lehet gyereket csinálni,csak aranyeret,vastagbél rákot egymásnak.De ez nem miattam van.
Eü. dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!