Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?
Tessék a válaszod:
Undorító, ha valaki becsapja a társát és heteronak hazudja magát.
Megjegyzem a parlament tele van meleggel, úgyhogy biztos nincs messze a győzelem.
Vagy csak az a válasz tetszik, aki sajnálni kezdi a melegeket, és minden jogot meg akar adni nekik?
Más vélemény sértő, mi?
Bocs de most akkor az egész világ álljon vigyázba mert van néhány ember aki olyan szerencsétlen hogy nincs elég akaratereje? Nem mi tehetünk arról, nem nekünk kell vigyázni rájuk!
Miért nem fogjátok már fel végre, hogy aki homokos az úgy születik és nem lehet azzá nevelni!? Aki meg hagyja magát annak ellenére hogy heteró és ezt ő is érzi az barom és arról nem más tehet. Meg különben is hogy? A gonosz szülő bezár egy szobába egy másik lánnyal és azt mondja "d*gjatok!"? Vagy hogy lehet ilyenre kényszeríteni?
Amúgy meg naponta látok nyalakodó heterókat mindenhol sőt kénytelen van még azt is végig nézni amikor pl a vonatra várva párzó mozdulatokkal szórakoztatják egymást... -.-" Ellenben egy homoszexuálist sem láttam még soha csókolózni, legfeljebb kézen fogva. Pedig nem mucsán élek, hanem a főváros mellett... Én is heteró vagyok de szánalmasnak tartom ezt az utálkozást.
"Az emberek soha nem fogjak elfogadni a melegeket, hiaba is pattognak.Mert nem normalisak, es kesz."
Száz éve ezt mondták volna a női egyenjogúságra is lol. Ilyet mondani szűklátókörűségre vall!
Ja téged nem érdekelne ha kussolnának, és elfogadnák, hogy ők másodrendű állampolgárok, akiknek a szexuális identitásuk miatt nem járnak ugyanazok a jogok, mint bárki másnak.
Hát ezt ne is várd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!