Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?
a hetero pároknak baba kell, nem 5éves kisgyerek. ők úgy akarnak gyereket nevelni, hogy lehetőleg titok maradjon az örökbefogadás a gyerek előtt legalábbis x éves koráig(én olyat is ismerek, aki eljátszotta a családja előtt, hogy terhes 9 hónapig, csak nehogy kiderüljön, hogy a lányát örökbefogadta). talán a meleg párok olyan kisgyerekeket is felnevelnének, akik sosem kellenének úgymond normális családoknak. mert ők is vannak bőven. azért döcög az örökbefogadás, mert ritkán adnak örökbe kisbabát vagy mire minden jogi hercehurca lezárul már 3 évesek is lehetnek.
csináltak sok felmérést olyan helyeken, ahol melegek is nevelnek gyereket és semmiben sem különböztek a vegyes párok gyerekeitől, főleg nem nemi identitásukat tekintve. én akkoris azt mondom, hogy fogadhassanak örökbe, mert egy gyereknek sem kívánom azt, hogy lehetőségek nélkül, család nélkül otthonban kelljen felnőnie csak azért, hogy az én elveim ne sérüljenek.
"ma 11:20"
Nem értem miért kellett lepontozni. Akárhogyan nézzük, akármilyen szemszögből igaza van a válaszolónak!
---
"Eü. dolgozó"
Besírtam, komolyan! :D
Nekem több Eü. dolgozó ismerősöm van. És bizony mesélnek ezt-azt, olyan dolgokról, ami heteró kapcsolatban történik...
Szóval... :D
---
"Gyereket csinálni a homoszexuálisok nem tudnak. Ez tény!"
Az meg egy másik tény, hogy tudnak, csak nem egymástól lesz gyerekük ;)
---
"Az emberek azért hazudnak,mert belefér az értékrendjükbe.
Nem azért mert kényszerítve vannak rá."
Ez azért nem így van. És nem csak ebben a témában, hanem szinte mindenhol jelen van. Szóval ez így ebben a formában nem igaz!
--
14:20-es válaszoló olyan jókat írtál, muszáj "csemegéznem" belőle!
"Sok fiatal bátortalan az ellenkező nemmel szemben, ha egy fiatal otthon azt hallja, hogy nem baj, ha a saját nemedet szereted, akkor elképzelhető, hogy az egyszerűbb utat választja."
Egyszerűbb??? Ez vicc. Ez az "út" nem választható és SOHASEM egyszerű!
"Ha ezt egy meleg házaspár jóindulatból úgy kezeli, hogy a gyerek is lehet meleg, és nem baj, hogy az, szabadon választhat, akkor a gyereket rossz irányba kezelhetik. "
Ez kész. Választhat? Gratulálok, ez nem választás kérdése, s ebből kifolyólag nem lehet egy gyereket "rossz" irányba terelni. Ha érik szexuális behatások akkor lehetnek problémái (mint ahogyan heteró szülők is okoznak törést a gyereknek a túl lazán vett "gyeplő" miatt //neten olvashatsz ebben a témában, sok van!//)
"Ráadásul a melegeknél nagy hangsúly van a nemi élet szabadságán, pont azért, mert titkolni kell a saját vágyaikat."
?
"És ennyi, nem lihegik túl az egészet, én úgy látom, hogy a melegek nagyon is túllihegik az egészet, és a társadalom tagjait pont ez zavarja."
Azért hozzátenném, hogy nem a melegfelvonulásból kell kiindulni. És érdekes, hogy valahogy a legtöbb, négy fal között élő meleg nő/férfi nem liheg túl semmit, de a társadalom meg igen. Mert onnantól, hogy felmerül már a "gyanú", hogy az illető "más", már túl van lihegve a dolog. És nem homo oldalról...
"Nőként és anyaként úgy látom, hogy egy rosszul induló nemi élet a nőket tévútra viheti, azt hihetik az otthoni meleg ideológiát hallgatva, hogy ők is melegek, és meg sem próbálják az ellenkező nem körében megtalálni a gyengéd társat. Én nem vagyok túl erős akaratú, ha gyerekkoromtól meleg nézeteket hallgattam volna, az első borzalmasan rossz partnerem után, lehet, hogy meleget lehetett volna nevelni belőlem."
Ez kész...
"Hetero párokat ritkán látni nyalakodni az utcán, mindenki szépen hazamegy"
Te hol élsz? Tanyán? Három utcás faluban??
Mert ez nem így van, az is biztos. Elég csak kimenni az utcára...
14:24-es válaszolót idézném
"Amúgy meg naponta látok nyalakodó heterókat mindenhol sőt kénytelen van még azt is végig nézni amikor pl a vonatra várva párzó mozdulatokkal szórakoztatják egymást... -.-" Ellenben egy homoszexuálist sem láttam még soha csókolózni, legfeljebb kézen fogva."
---
"Szerintem csak annak jár gyerek, aki le is tudja gyártani!"
Ez olyan undorító! Mi az, hogy gyártani?
Gyártani sok mindent szoktak, csak nem gyereket...
---
17:44-es és 17:49-es gyönyörűen megfogalmazta a lényeget, amire gondoltam.
Köszönöm a (meglepően sok) válaszokat, habár a felét nem tudtam hova rakni, mivel nem a kérdésre kaptam választ!
Itt leginkább azon van/volt a hangsúly, hogy elítélhető az az ember, aki feladja önmagát, követve egy társadalmilag - helyenként erősen sántító, ellentétekkel teletűzdelt - normát kövessen?
A gyerek más kérdés, mert a heteró kapcsolatok túlnyomó többsége egy idő után a gyerekvállalásról szólna, szóval azt is be kell "vállalni"...
(Amúgy a gyerekvállalás meg nem izgat, nem is akarok. 50 méterről nagyon aranyosak meg minden, de azért nekem nem kell).
Szerintem nem jobb egy meleg párnál,mint egy korrekt neveldében európában,még egy éhező etiópnak sem jobb.
Senkit nem zavarnak szerintem még magyar országon sem a meleg párok,amíg nem akarnak felvonulni,és eljátszani,hogy szülők. Nem lehetnek szülők a természet így rendelte...
Onnan kezdve ,hogy a melegek felvonulgatnak,követelőznek befolyásolják a hetero családban nőtt fiatalok gondolkodását. Szerintem ehhez nincs joguk a melegeknek, ha pedig tényleg genetikai hibásak, és nem a döntésük miatt melegek akkor nem követelőznének ennyit.
Mi hetero pár vagyunk,és nem csak újszülött felelne meg nekünk, nem csak szőke ,kék szemű...
Kedves 20:06!
Én nem értek egyet Veled. Dehát ez mindkettőnknek a szíve joga, hogy ne értsünk egyet egymással.
Szerintem egy állami intézetben felnövőnek (nem beszélve az éhező etiópnál, az éhenhalásnál minden jobb) is jobb, ha meleg párok nevelik fel, mintha senki.
Mivel a szexuális orientáció - ahogyan írtad - genetika kérdése, ilyen értelemben biztos nem tudnák rossz útra terelni.
Persze az fontos, hogy ne előtte éljék a szexuális életüket. Szerintem a gyereknek, ami gondot okozhatna, az a többiek szivatása, vagy rosszallása. Akár tanárok, akár barátok, akár egyéb ismerősök részéről.
De én sem tartom ezt egy jó megoldásnak, de JOBBNAK, mint egy árvaház.
"És hogy szólítja majd őket a gyerek? Apu és apu meg anyu és anyu
vagy kénytelen a hímnemű egyikét anyunak szólítani, és anyák napján felköszönteni?"
Erre már van törvény 1-es szülő és 2-es szülő van. A törvény előírja, hogy így kell szólítani őket, az apa és anya elnevezés a törvény szerint megszűnt. (minden gyerek szüleit így kell hívni)
Mivel a szexuális orientáció genetika kérdése...
Hát ez nem minden esetben van így, mert akkor egy homoszexuálisnak sem lenne hetero kapcsolata, márpedig nagyon soknak volt, mielőtt rájött, hogy meleg. Ha valaki szexuális érdeklődést tud váltani, akkor annak semmi köze a genetikához.
"15:57 Ez így nem igaz. Nagyon sok heteronak indult gyermek azért lesz meleg, mert gyerekkorában megerőszakolta egy homoszexuális. Ezek tények."
Te szimplán hülye vagy.
Ha gondolod részletezhetem, hogy miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!