Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?
Ahogy én tudom szó sincsen semmilyen melegnek lehetőséget adó örökbefogadásról, sőt ha jól tudom, most szüntették meg az élettársi kapcsolat lehetőségét közöttük.
Bár nem tudom kit zavar két meleg egy élettársi kapcsolatban, mikor sem a házasság tekintélyét nem csorbítják, és gyereket sem akarnak örökbe fogadni.
Amúgy meg jó dolog ezen elvitatkozni, de ha egy melegnek kell gyerek (főleg ha pénze is van), simán ki tudja játszani ezt.
Én azért megnézném azoknak a nőknek az arcát, akik rájönnek, hogy a férjük meleg.
Kíváncsi lennék ők is így gondolkodnának-e:S.
"Bár nem tudom kit zavar két meleg egy élettársi kapcsolatban, mikor sem a házasság tekintélyét nem csorbítják, és gyereket sem akarnak örökbe fogadni."
Pontosan ezt mondom, hogy ez igy nem zavarna senkit.Csakhogy ok tobbet akarnak.A nokrol meg annyit, hogyha egy no nem veszi eszre mar a hazassag elott, hogy van vmi baj, akkor az kesobb sem fogja eszrevenni, hacsak a pasi nem vallja be.Vagy a hazassag elott meg kivanja a meleg pasi a not?Vagy hogy is van ez most?
Én tényleg nem tudok dönteni, értem mindkét oldal érveit.
Nem tudom ebben a helyzetben mi lehetne a jó megoldás, mert olyan dolog, ami mindenkinek jó, nincs ebben a helyzetben.
Az örökbefogadással kapcsolatban sem tudok dönteni.
Persze ha most összehasonlítok egy heterok és egy homoszexuálisok által nevelt gyereket, akkor világos hogy jobb, ha heterok növelik.
De ha összehasonlítok egy homoszexuálisok által nevelt gyereket, és egy az árvaházban, szeretet nélkül felnövő, elkallódó, bűnözővé növő gyereket, akkor már nem tudom egyértelműen azt kimondani, hogy neki ez így jobb, mint homoszexuális szülőkkel.
Vagy mondok egy nagyon drasztikus példát:
Vajon egy éhező, csontsovány, árva etióp gyereket zavarna, ha két meleg fogadná örökbe, de cserébe kapna tőlük szeretet, lenne kajája és fedél a feje fölött, és lenne valami esélye az életben?
Ezt én se értem igazán, hogy lehetnek tele az árvaházak, ha éveket kel várni az örökbefogadásra?
Gondolom úgy, hogy mindenki újszülöttet szeretne örökbe fogadni, nem 2-3-6-7 éves gyereket.
Úgyhogy lehetne valami olyan is akár, hogy azt a gyereket, akit nem akar egy hetero pár örökbe fogadni, azt örökbe fogadhatja egy meleg, hisz talán jobb neki, mint az intézet.
Vagy ha ilyen a rendszer, akkor fogadjanak örökbe egy etióp árvát, magyar hetero pároknak úgyse kellene, és legalább nem halna éhen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!