Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?
Kedves 76%-os!
Miért kell ennyi valótlanságot összehordani?
1.) Árvaházas történet. Rendben, ez lehet akár még igaz is. De ne feledkezzünk meg azokról a nem romákról sem, akiket a szüleik adnak intézetbe, vagy akiknek a szülei meghalnak, és állami gondozásba kerülnek. Sőt azokról se, akiktől elveszik a gyereket (mert pl. verik őket), ők is kerülhetnek állami gondozásba. Azért vannak ott nem romák is szép számmal.
2.)"Nagyon sok heteronak indult gyermek azért lesz meleg, mert gyerekkorában megerőszakolta egy homoszexuális. Ezek tények."
Tények, ja bocs:D. Akkor be tudnál nekem linkelni néhány forrást erről? Ha ez ilyen köztudomású tény, akkor biztos rengeteg helyen írnak róla. Ha egy gyereket megerőszakol egy homoszexuális mondjuk 6-8 éves korában, akkor honnan tudjuk, hogy az a gyerek heteronak indult? Nem is alakult még ki teljesen a nemi identitása.
De szerintem ez egy abszolút kamu dolog, amit írsz. Igen, biztos vannak olyanok, akik melegek, és egy meleg kiskorukban megerőszakolta őket. De ne vonjunk közé ok-okozati párhuzamot, mert rengeteg eset van, amikor viszont nem. De mondom, kíváncsian várok erre bármiféle forrást.
Még mielőtt valami olyasmit sugallna az írásod, leszögezem, hogy a homoszexuálisok körében nem gyakoribb a pedofília, mint a heteroszexuálisok körében.
Én hozok róla forrást is (tudományos + forrásjegyzék):
"The empirical research does not show that gay or bisexual men are any more likely than heterosexual men to molest children."
3.) Csúsztatás a köbön. Egyes és kettes számú szülő? Ez a jobboldali média hatalmas csúsztatása.
Konkrétan hogy is szól maga a törvény?
Idézve egy korántsem liberális vagy MSZP támogató oldalról:
"A 137/1996. (VIII. 28.) - az Óvodai nevelés országos alapprogramjáról szóló kormányrendelet idevágó része:
"Az óvodai nevelés gyermekközpontú, ennek megfelelően a gyermeki személyiség kibontakoztatására törekszik."
A 255/2009. (XI. 20.) - az Óvodai nevelés országos alapprogramjának kiadásáról szóló 137/1996. (VIII. 28.) kormányrendelet módosításában pedig ez szerepel:
"Az óvodai nevelés gyermekközpontú, befogadó, ennek meg felelően a gyermeki személyiség kibontakoztatására törekszik, biztosítva minden gyermek számára az egyenlő hozzáférést, tudatosan kerüli a nemi sztereotípiák erősítését, elősegíti a nemek társadalmi egyenlőségével kapcsolatos előítéletek lebontását."
Hogy most ezt ki, hogy értelmezi, az persze jó kérdés. Valóban NINCS SZÓ BENNE szexualitásról, vagy a betöltött nemi szerepek megmásításáról. Azonban az jól látszik, hogy majd rengeteg fog múlni a pedagógusokon, hogy ők milyen módon használják fel ezt a fajta útmutatást."
Hol lát itt bárki egyes és kettes szülőt?
Keress egy ismerőst, akinek oviba jár a gyereke, és kérdezd meg tőle, így van-e ez valójában!
Az egész gender dolog amúgy arról szól, hogy ne legyenek genderek (társadalmi értelemben vett nemek). Tehát ne legyenek tipikusan női és férfi szerepek. Mehessen a férfi is GYES-re a gyerekkel, lehessen a nő katona, lehessen a férfi óvobácsi, lehessen a nő focista.
Ezek nagy része már megvalósult, ezek példák.
Ezért próbálják elérni, hogy a lányok ne CSAK babázzanak és a fiúk ne CSAK autózzanak!
Hogy ez jó vagy sem, az nem ehhez a kérdéshez tartozik!
4.)"mert akkor egy homoszexuálisnak sem lenne hetero kapcsolata, márpedig nagyon soknak volt, mielőtt rájött, hogy meleg."
Nem tudnak, szexuális érdeklődést váltani. Csak a társadalmi konvenciók, a média, a mesék, a szülők, a környezet mind mind arra ösztönzi a gyereket, hogy egy férfi-női pár képe jöjjön létre benne. Tehát a szerelem az férfi és nő között lehet. Így - habár érzi, hogy őt nem is érdeklik annyira a lányok - kipróbálja egy lánnyal, és akkor rájön, hogy igen, neki még sem jön be. Vagy rájön, hogy bejön neki és akkor lesz biszex.
Rengeteg meleg kezdett hetero kapcsolatot egyrészt a társadalmi nyomás, egyrészt a kipróbálás (biztos, hogy meleg vagyok-e), és egyrészt alibiként a szülei, barátai, tanárai előtt (meleg vagyok, titkolom, de van egy barátnőm, hogy ne tartsanak melegenek).
Hirtelen ennyi! Ha tudsz cáfolj meg, de lehetőleg valamiféle érvekkel és forrásokkal!
A 80 éves Pista bá' ki akar vándorolni, és a jogi procedúráról érdeklődik.
A hivatalnok megkérdezi:
-Minek magának Pista bá' miért akar kivándorolni?
Pista bá' válaszol:
-Hát, tudod fiam, amikor fiatal voltam mindenki utálta a melegeket, üldözték őket, aztán amikor 60 éves lettem, akkor már elfogadták őket, és jogokat kaptak, most már csak nem várom meg, hogy kötelezővé tegyék!
[link] ez csak egy cikk a többit keresd ki, egyébként én most írattam be a gyerekemet oviba és rákérdeztem, hogy mi ebből az igazság. Azt mondták, hogy igen ez a törvény, de ők ezt nem hajlandóak betartani. Mondjuk attól még törvény.
Itt a részlet belőle:
A prostituáltak 96%-a gyermekkorában szexuális abúzust szenvedett el. A homoszexuális férfiak 40%-a vallja be, hogy 18 éves kora előtt felnőtt férfi szexuálisan zaklatta. A statisztikai adatok tanúsága szerint minden negyedik lány és minden hetedik fiúgyermek szenved el szexuális bántalmazást, mire a 18. életévét betölti. (hiv. Révész, 2004.)
Értetted mit ír? 40% vallja be, és biztos, hogy elég nagy százalék aki be sem vallja.
És persze mindjárt gondoltam, hogy mindenki hülye, aki nem ért egyet veled kedves Kérdező!
És egyébként nemcsak homosz.-k és heterok között vannak különbségek, hanem nagyon sokszor nem kapja meg egy hetero azt, amit a másik hetero megkap. De, ha egy kisebbséghez tartozó nem kap meg valamit, akkor abból óriási balhé van.
"De ne feledkezzünk meg azokról a nem romákról sem, akiket a szüleik adnak intézetbe, vagy akiknek a szülei meghalnak,"
Nem fogod fel, hogy hiába adják be a szülei, ha nem mond le róla, akkor NEM adhatják örökbe? NMem igaz, hogy nem érted. Az árvákat pedig a legtöbbször rokonok nevelik fel. Ez riport volt arról, hogy miért nehézkes Mo-n az örökbefogadás. Azért, amit már előzőleg leírtam. Nem a Mari néni beszélt a témáról, hanem az állami gondozottak örökbeadásával foglalkozó szakember.
Nem tudnak, szexuális érdeklődést váltani.
Persze George Michael sem ugye? Saját bevallása szerint isaz egyik rajongója vezette be a férfiakkal való együttlétbe, és azóta meleg.
Értem, hogy az óvónéni ezt mondja, DE:
EZ volt eredetileg:
"A 137/1996. (VIII. 28.) - az Óvodai nevelés országos alapprogramjáról szóló kormányrendelet idevágó része:
"Az óvodai nevelés gyermekközpontú, ennek megfelelően a gyermeki személyiség kibontakoztatására törekszik."
ERRE változtatták meg:
A 255/2009. (XI. 20.) - az Óvodai nevelés országos alapprogramjának kiadásáról szóló 137/1996. (VIII. 28.) kormányrendelet módosításában pedig ez szerepel:
"Az óvodai nevelés gyermekközpontú, befogadó, ennek meg felelően a gyermeki személyiség kibontakoztatására törekszik, biztosítva minden gyermek számára az egyenlő hozzáférést, tudatosan kerüli a nemi sztereotípiák erősítését, elősegíti a nemek társadalmi egyenlőségével kapcsolatos előítéletek lebontását."
Nincs benne semmilyen egyes és kettes szülő. Való igaz, hogy a gender ideológiában vannak ilyen dolgok, de a törvényben NINCS.
Persze, hogy senki sem tartja be, mert nincs mit betartani:
"tudatosan kerüli a nemi sztereotípiák erősítését, elősegíti a nemek társadalmi egyenlőségével kapcsolatos előítéletek lebontását."
Most ezt hogy tartod be? Ez csak egy szólam, semmi nincs mögötte. A módszer nincs leírva.
Nincs se piros se kék madzagról szó, se egyes számú szülőről se kettesről, se papás mamásról se másról.
Ez maga a KONKRÉT TÖRVÉNY.
Ha találsz nekem a törvényben bárhol egyes és kettes számú szülőt, akkor gratulálok!
Mellesleg az nem úgy van, hogy most az óvónéni eldönti, hogy ő bizony nem tartja be a törvényt. Ezt a törvényt elég könnyű betartani, mert nem ír semmi konkrétumot, csak két sor általános szólamot.
Pont olyan mint azt írnák bele, hogy: A gyerekeket az erkölcsös élet irányába kell terelni.
Ez se mond semmit, se erkölcs órát, se azt se hogy milyen erkölcsökre, se semmit.
Ok, én elhiszem, amit a Révész kikutatott, de azért nekem fura. Egyszerűen absztrakt a dolog, nem értem a pszichológiai okát.
És ha egy meleg gyereket megerőszakol egy hetero, akkor ő pedig hetero lesz? Lehet, ez a "gyógymód"?:D
Tényleg érdekes az adat, amit hoztál, de pl. az sem biztos, hogy ezek a gyerekek mind heteronak indultak.
Nekem vannak meleg ismerőseim, de tudtommal egyiket sem erőszakolta meg egy másik meleg (persze, biztos titkolják).
Pár hülye a génekkel foglalkozik, pedig ezek szerint így terjed a homoszexualizmus:D.
Ezek szerint viszont se a melegeknek se a heteróknak nem jut gyerek, tehát maga a probléma is abszurd.
De a legabszurdabb maga a szabályozás. Az árvaházak tele vannak, az örökbe fogadóknak meg éveket kell várnia. Ezek alapján nem hiszem, hogy jól működik a rendszer, függetlenül a melegektől.
"Persze George Michael sem ugye? Saját bevallása szerint isaz egyik rajongója vezette be a férfiakkal való együttlétbe, és azóta meleg."
Pedig már azt hittem George Michaelt is megerőszakolta egy meleg gyerekkorában. Ezzel, amit mondasz mindösszesen egy probléma van.
Neked mint heterónak, vagy Nekem mint heterónak, vagy az összes heteró barátodnak lenne kedve kipróbálnia a saját nemével való együttlétet? Én speciel undorodok a gondolattól is, ezért aztán nehezen hinném, hogy majd egy férfi bevezetne a férfiakkal való együttlétbe.
Én már csak azt nem értem, hogy az a sok meleg, akit a társadalom nem fogad el, a szülei kitagadják, a barátai elfordulnak tőle, azok miért nem fekszenek le egyszerűen egy nővel és miért nem váltanak szexuális orientációt, mint ahogy George Michael barátunk tette.
Úgy látszik visszafele nem működik a dolog:D:D.
Találtam egy érdekes cikket:
Zimbabwebe a meleg férfiakat nőkkel, a meleg nőket pedig férfiakkal erőszakoltatták meg, hátha megtudják fordítani a szexuális orientációjukat.
Kár, hogy nem működött.
Akkor olvasd el:
A gender új ideológiája, és annak követői különösen az ENSZ által rendezett 1995-ös pekingi női világkonferencián léptek a nyilvánosságra. A konferencia záródokumentumában vezették be hivatalosan a "gender mainstreaming" kifejezést; vagyis a "társadalmi nem" fő irányként való érvényesítését. A gender mainstreaming, mint a melegek, biszexuálisok, transzszexuálisok elismeréséért, egyenrangúságáért, és a kérdés hirdetéséért folytatott harc jelenik meg.
Ennek megfelelően (a hagyományos értékek képviselőinek tiltakozása ellenére) a csúcstalálkozó dokumentumából kiiktatták ezeket a kifejezéseket, hogy apa, anya, feleség, férj, mert ezek túlhaladott, konzervatív nézeteket sugallnak. A "nem" (sex) fogalmát (amely a természetes kétneműséget fejezi ki) pedig kicserélték a gender fogalomra, amely semmilyen nemhez nem kötődik, és tetszés szerint megváltoztatható.
A konferencián jelenlevők, és a gender-ideológiára szavazók önmagában is jelzik a kérdés súlyát: hiszen a világ számos országából voltak ott nőmozgalmak (és természetesen leszbikus nőmozgalmak) képviselői, köztük egyetemi tanárok és magas rangú politikusok.
A pekingi konferenciát követő évek
A Pekingi Cselekvési Platform elérte, hogy ajánlása már 1995-ben kötelezettséggé vált:
ˇ 1995-ben az ENSZ - az emberi egyenlőség elve alapján - elkötelezte magát a gender mainstreaming elmélet mellett;
ˇ 1996-ban követte őt az EU,
ˇ 2000-ben a német szövetségi kormány, majd más országok.
2006. január 11-én az Európai Parlamentben elfogadásra került a homofóbiáról szóló határozat. Ez arra szólít fel, hogy Európa országaiban legyen büntetendő cselekmény, ha valaki félelemmel, "idegenkedéssel szól a homoszexualitásról, illetve a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű személyekről, mert ez a rasszizmushoz, az idegengyűlölethez, az antiszemitizmushoz hasonló magatartás". - Azon személyek számára pedig, akik nem értenek egyet a nemek átstrukturálásával, meg is alkották a megbélyegző neveket: ők a homofóbok, a "homofóbia" képviselői, vagy "heteroszexisták". Az idézett EU javaslat sürgeti a tagállamokat, hogy tartsanak oktató jellegű tájékoztatásokat és a homofóbia elleni kampányokat az iskolákban, az egyetemeken és a médiában, továbbá közigazgatási, bírósági és jogalkotási eszközök révén erősítsék a homofóbia elleni harcot.
2008. február 13-án az EU útmutatót adott munkatársainak hogy ne használjanak nemekre utaló kifejezést (pl. nem mondják azt, hogy tanárnő vagy tanár, helyette mondják azt, hogy "tanerő", nehogy sértő legyen a kifejezés azokra, akik sem férfinak sem nőnek nem érzik magukat.)
2008. szeptember 3-án az Európai Parlament döntést hozott, hogy a tankönyvekből, számítógépes játékokból, marketingből, plakátokról száműzni kell a sztereotip férfi és női magatartásformák megjelenítését - Tehát ne a nő varrjon, vagy főzzön a képen, hanem a férfi, ne a férfi vezesse a motort, hanem nő. (A gender ideológia szerint lehetővé kell tenni, hogy mindenki maga válassza meg nemét. Ezért a gyermekeket nem szabad nővé vagy férfivá nevelni.)
A kormányrendeletben, pedig az van, hogy mivel Mo. aláírta a pekingi konf. záródokumentumát, így alkalmaznia is fogják.
Megkerestem benne:
Az ENSZ által szervezett Nők Pekingi IV. Világkonferenciájának (1995) Cselekvési Programja és a Pekingi Nyilatkozat szintén fontos alapját képezik a nők és férfiak közötti társadalmi egyenlőség politikájának stratégiai elve hazai alkalmazásának.
A kormány honlapján pedig egyfolytában a gender mainstreamről hablatyolnak. Angliában már bevezették, hogy 1-es és 2-es szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!