Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled azokat a melegeket,...

Elítéled azokat a melegeket, akik heterónak hazudva magukat családot alapítanak, gyereket vállalnak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 01:49
 121/167 anonim ***** válasza:
25%
De te elfelejted, hogy itt viszont nem szokas az, hogy ket ferfi gyereket neveljen.Masok a tobb ezer eves nepszokasok, es mas az, amikor nehany ember azt allitja valamirol, hogy az ugy jo.Szoval nem lehet osszehasonlitani a ket dolgot.Szerintem a melegeknek meg kene erteni, hogyha ezt az eletmodot valasztjak, akkor nehany dologrol le kell mondaniuk.
2010. máj. 18. 17:17
 122/167 anonim ***** válasza:
84%

"De te elfelejted, hogy itt viszont nem szokas az, hogy ket ferfi gyereket neveljen."

Egyelőre. De a szokások bizony változnak.

"Szerintem a melegeknek meg kene erteni, hogyha ezt az eletmodot valasztjak, akkor nehany dologrol le kell mondaniuk."

Miért akarod mindenáron hazugságba és mások becsapására kényszeríteni őket?

2010. máj. 18. 17:24
 123/167 anonim ***** válasza:
87%

Visszatérve az eredeti kérdésre, ne mondja már senki azt, hogy az jobb, ha egy meleg magát heterónak hazudva családot alapít és gyereket vállal.

Vajon milyen érzés lesz szegény feleségnek mondjuk, ha kiderül, hogy a férje meleg, tehát kvázi egyetlen pillanatig sem szerette ő. Vagy a gyerekét ezért nem fogják ugyanúgy cikizni, mintha két meleg nevelné?

Valaki szerint tényleg egy ilyen hazugságban, önmagunk és mások (feleség, gyerek) becsapásán alapuló élet a követendő példa?

2010. máj. 18. 17:25
 124/167 anonim ***** válasza:
24%

"Miért akarod mindenáron hazugságba és mások becsapására kényszeríteni őket?"

En nem kenyszeritem oket semmire az egvilagon.Felolem nyugodtan kikurtolhetik mindenkinek a szexualis beallitottsagukat, es boldogan elhetnek egyutt.

En azt mondtam, hogy ellenzem, hogy ket ferfi neveljen egy gyereket, es leirtam, hogy miert.Ha en meleg lennek, es gyereket akarnek, akkor inkabb eltitkolnam a melegsegemet, es csaladot alapitanek.Biztos nem en vagyok az egyetlen, aki igy gondolja.Ha ugy ereznem, hogy le tudom elni az eletem gyerek nelkul, akkor osszekoltoznek egy pasival.Ennyi.Szerintem nagyon sok pasi el csaladban, aki igazabol meleg.

2010. máj. 18. 17:41
 125/167 anonim ***** válasza:
24%

Elitélem azokat a melegeket igen !

14:38-as őszintén azt gondolod Szodomában mindenki homonak született és nem tehetett róla? Ez nevetséges ,sokan elhiszik,hogy felmentsék magukat,és megrontsanak másokat.

Persze kimutatja több prof.genetikus-homo-,hogy neked van igazad,de a kenyér héjja is rákot okoz,kimutatták...

2010. máj. 18. 17:43
 126/167 anonim ***** válasza:
32%
Es tudod,miert mondom ezt?Mert szerintem nem a szexualis orom az elso az eletben.Az, aki melegsege ellenere felesegul vesz egy lanyt, attol meg szeretheti, becsulheti, es nem torvenyszeru, hogy otthagyja egy pasi miatt.Es szerintem biztos vannak olyanok, akiknek fontosabb a csaladjuk, a gyerekeik, mint a szexualis elvezetek.
2010. máj. 18. 17:44
 127/167 anonim ***** válasza:
28%

17:08,de Szodomában 1 család kivételével mindenki homo volt.

Divat volt homonak lenni, mint ahogy az anális sex is próbál erőteljesen divatba jönni. Ne gondold,hogy véletlen.

2010. máj. 18. 17:46
 128/167 anonim ***** válasza:
86%

"Es tudod,miert mondom ezt?Mert szerintem nem a szexualis orom az elso az eletben.Az, aki melegsege ellenere felesegul vesz egy lanyt, attol meg szeretheti, becsulheti, es nem torvenyszeru, hogy otthagyja egy pasi miatt.Es szerintem biztos vannak olyanok, akiknek fontosabb a csaladjuk, a gyerekeik, mint a szexualis elvezetek."

Ebben teljesen egyetértek veled!!! Csak nem jó lenne, ha mindenkinek meg lehetne adni a családot ÉS szexuális élvezetet, nem pedig választani kellene közülük?

2010. máj. 18. 17:49
 129/167 anonim ***** válasza:
0%

Igen, elítélem.

Másrészt a melegek mostanában harcolni akarnak az örökbefogadásért is. Szerintem csak annak jár gyerek, aki le is tudja gyártani!

Ez egy nő és egy férfi együtt!

Persze van, hogy egyik vagy másik terméketlen, akkor ezek fogadjanak örökbe.

Eleve a természet nem ad jogot arra, hogy 2 melegnek legyen saját gyereke, férfi+férfi vagy nő+nő nem tud legyártani gyereket. Ha nem ad eleve a természet jogot erre, akkor ne akarjanak örökbefogadni sem.

Akkor is ez a véleményem, ha a fórumot olvasgató melegeknek nem tetszik.

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:36

Az se természetes h internetezel. Mért teszed? Nem a természet adta.

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:38

Privát e-mail a válasz írójának

Teljesen igazat adok a 16:36-ossal, s nem értem miért 16:38-as miért kötekedik a válasz adókkal?

Ne gondolja ,hogy az a pár % b..i a parlamentben azt csinál amit akar- Orbán ölbe tett kézzel nem fogja végig nézni.

2010. máj. 18. 17:49
 130/167 anonim ***** válasza:
24%
Egyebkent aqz jutott eszembe, hogy hiaba erveltek ezzel, hogy homoszexualitas mindig volt-persze hogy volt, de az okorban sem fogadtak orokbe gyerekeket a homokosok!Szorakoztak, meg minden, de ennyi.Azoknak is volt felesege.
2010. máj. 18. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!