Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled a melegeket?
Kedves előttem szóló!
Alpári stílust hanyagolhatnád mert azzal egyrészt csak saját magadat járatod le, másrészről pedig semmi eredményt nem érsz el vele, harmadrészt pedig a fórum szellemi nívóját teszed tönkre. És ajánlom neked,hogy jobban olvasd el azt amit írtam: „ jó pár homoszexuálisnál nem hiszem,hogy különb vagyok”. Nem kell elfogadnod az én álláspontomat de ettől még nem kellene bunkónak lenned.(A homoszexuális szóval a leszbikusokat is meg szokták jelölni- ahogy én is használtam- és én ugyanúgy elítélem mint a kettőt. Azzal a tudományos cikkel pedig semmit nem bizonyítottál be. Az ember már ne haragudj nem egy állat és nem az állatvilággal kellene példáloznod.)
" Kedves előttem szóló! "
heloo
"Alpári stílust hanyagolhatnád mert azzal egyrészt csak saját magadat járatod le,"
szerinted, ez hol volt közönséges? vagy durva? szerintem kulturáltan fejztem ki magam, max téged zavar, hogy javarészt igazat mondtam ( meg lehet leterheltem egy kicsit az agyad )
" másrészről pedig semmi eredményt nem érsz el vele,"
már elértem, elolvastad azt, hogy mit gondolok, sokmindenki meglát egy ilyen szöveget, bele se kezd. köszönöm
" harmadrészt pedig a fórum szellemi nívóját teszed tönkre. "
ha már szinvolnalról beszélünk, akkor te, biztos szivesebben olvasod azon értelmes emberek mondatait, akik 4 - de maximum - 6 szóbol megalkotják véleményüket, elég trágár módon
" És ajánlom neked,hogy jobban olvasd el azt amit írtam: „ jó pár homoszexuálisnál nem hiszem,hogy különb vagyok”. "
örülök neki. És tudtad, hogy a homoszexuálisoknak sokkal jobb érzékük van szinte mindenhez a heteróknál? Főleg a gyereknevelésben (heteroknál elég kis szazalékban fordul elő) művészetekben, és ezt sok-sok hatalmas ember bizonyítja.
A nagy ítélkezéseidben te lehet, hogy genetikailag előre viszed a fajunkat, de kultúrálisan nem, az biztos. Ezzel szember egy homoszexuális léte már önmagában előre viszi, mert toleranciára tanít, és persze ott van a rengeteg homoszexuálisok által elért eredmény.
" Nem kell elfogadnod az én álláspontomat de ettől még nem kellene bunkónak lenned. "
tiszteletben tartom. Na, de mit szenvedek én itt? Hogy várod el a türelmet és a tiszteletet, ha te mindkettőt nélkülözöd...? Miért lennék bunkó? Meg miért faragatlan a stílusom?
Egyébként, ahogy visszaolvasgattam, láttam több 51%-os kommentet, amikböl látom, hogy egy hívő ember vagy. Egyszer azt írod, hogy elítéled őket, egyszer meg azt, hogy nem?
"(A homoszexuális szóval a leszbikusokat is meg szokták jelölni- ahogy én is használtam- és én ugyanúgy elítélem mint a kettőt."
most akkor újra előhozom amit fent írtam, egyszer meg nem. attól függ, hogy milyen a "hangulatod". (?)
"Azzal a tudományos cikkel pedig semmit nem bizonyítottál be."
mert mit kellett volna bebizonyítanom? az köztudott, hogy a meleg férfiak jobban nevelik a gyerekeiket, nem? gondoltam beujitok nektek azzal, hogy ez a legtöbb állatfajnál is ígyvan. látom mission failed ! :D
"Az ember már ne haragudj nem egy állat és nem az állatvilággal kellene példáloznod.)"
nem haragszom. látom elég szelektíven fogtad fel a cikket, meg úgy összességébe amiket írtam.. hol írtam azt, hogy az emberek állatok? annyit akartam mondani a cikkel, hogy vannak olyan dolgok, amik megegyeznek egyes fajokban. ráadásul egy ilyen "tabu" témában is..
Újra bele kell hogy szóljak.:) Egyetértek az előttem szólóval több dologban is.
Ez az állatos téma. Bocsi de ugye azt valljátok hogy a szex bűn, és csak a létfenntartást szolgálja. Nekem ez nem tetszik. Ez van az állatoknál elvileg. Ők szaporodnak. Minket embereket ez különböztet meg az állatoktól:képesek vagyunk a szerelemre és azért szeretkezünk,mert jól esik. Miért ne szerethetne egy férfi egy másik férfit,úgy ahogy egy nőt?
Kedves TX és kedves előttem szóló!
Nos ha valóban kulturált vagy akkor ajánlom,hogy beszélj ugyanígy az irodalom tanároddal ahogy itt most levélben ezt megfogalmaztad vagy írjál ilyen stílusban fogalmazást:
kb úgy se fogod végig olvasni, de ha érdekel egy kis 'mai' tudomány akkor olvasgasd, rád fér....
Ja, és ha nem ismersz meleg embert személyesen akkor nem kéne beleszólnod olyan dologba, amiről f*ngod sincs....
szerinted, ez hol volt közönséges? vagy durva? szerintem kulturáltan fejztem ki magam, max téged zavar, hogy javarészt igazat mondtam ( meg lehet leterheltem egy kicsit az agyad )
Ha valóban erről szól a kultúrád,-amire büszke is vagy-hogy a másikat minél jobban szidalmazd akkor gratulálok. És annak is gratulálok aki az imént szólt ismét a témához és egyetértett ezzel a fajta kulturális viselkedéssel. Igazán toleráns típusú ember vagy TX mindenki hülye és ostoba aki azt mondja ki vagy nem írja le ,hogy a homoszexaulitás nem természetes .
Egyébként, ahogy visszaolvasgattam, láttam több 51%-os kommentet, amikből látom, hogy egy hívő ember vagy. Egyszer azt írod, hogy elítéled őket, egyszer meg azt, hogy nem?
Látom,hogy szövegértésben problémáid vannak hát segítek:)
„És ne haragudjál én nem ítélem el őket és nem bélyegeztem meg senkit csak a szexuális aktust tartom bűnnek. Az én bűneimet is elítélem csak úgy mint az tiedét is.”
mert mit kellett volna bebizonyítanom? az köztudott, hogy a meleg férfiak jobban nevelik a gyerekeiket, nem? gondoltam beujitok nektek azzal, hogy ez a legtöbb állatfajnál is ígyvan. látom mission failed ! :D
Ezt nézd meg:D
A nagy ítélkezéseidben te lehet, hogy genetikailag előre viszed a fajunkat, de kultúrálisan nem, az biztos. Ezzel szember egy homoszexuális léte már önmagában előre viszi, mert toleranciára tanít, és persze ott van a rengeteg homoszexuálisok által elért eredmény.
Ja ezek szerint nem vagyok toleráns. Te biztos ,hogy toleráns vagy. Ezt már írnom sem kell be is bizonyítottad. Sok új dolgot írtál már itt nekem. De ezen én is meglepődtem.
Miért ne szerethetne egy férfi egy másik férfit,úgy ahogy egy nőt?
Itt van szó a hűségről. Tessék itt van egy kutatás ,hogy mennyire hűségesek is egymáshoz :
A Zürichi Egyetem 1999-ben végzett felmérése, amelynek során 809
felnőtt homoszexuális férfit kérdeztek meg, az alábbi eredményre jutott:
A férfiaknak átlagosan 80 szexuális partnerük volt a felmérés
időpontjáig. A szexuális partnerek száma a felmérés előtti 12 hónapban
átlagosan 10 volt, a 30 és 49 közötti férfiak esetében pedig 12–
15. „A megkérdezettek kétharmadának ez alatt a 12 hónap alatt legalább
egy szoros kapcsolata volt, a megkérdezettek 90%-ának egy
vagy több alkalmi partnere is akadt.”
"Minket embereket ez különböztet meg az állatoktól:képesek vagyunk a szerelemre."
Azt talán kifelejtetted ,hogy képesek vagyunk az ösztöneinknek is parancsolni.Remélem,hogy te sem fogsz olyan kifejezésekkel élni amiket itt az előbb leírt TX.Ugyanazt a kérdést teszed föl te is de én is föltettem már neked egy csomó kérdést és azokra nem kaptam érdemleges választ.
Üdvözlettel
Ahogy én fogalmaztam az első hozzaszolásomban, azt azoknak írtam, akik nagyon trágár módon nyílvánultak meg.
Mivel te biztos jóval 30 év felett vagy, ráadásul elég mélyen hívő, így nekem lenne furcsa, ha "csunyán" beszélnél. Én nem beszéltem csunyán.
Nincs annyi időm, hogy minden mondatod kicsavarjam mint az előbb. A TX pedig nem név, se semmi más, csupán egy állam (Texas) jelenleg itt vagyok igen, de van FL államban is (mielőtt valami bonyodalmat okozna neked FLORIDA) van egy házunk így ott is vagyok.
Én nem szidalmaztam senkit. Az a szidalmazás, mikor megbántasz valakit szavakkal vagy mondatokkal, nem?
Abba a linkbe, arrol van szó, hogy ha 2 apuka nevel egy gyereket, nem? Ebben én sem értek egyet, hogy 2 apukával legyen a gyerek. Az persze furcsa lenne neki. Én arról beszéltem, hogy ha egy meleg apuka nevelne egy gyereket, az jobban nevelné, mint egy hetero apuka. Máshogy (nem félreérteni) szeretné, többet foglalkozna vele. stb.
Itt van szó a hűségről. Tessék itt van egy kutatás ,hogy mennyire hűségesek is egymáshoz :
Heterok közt is vannak ilyenek.. Rengeteg feleséget megcsalnak. A mónika show 90%ban ilyet láthattunk nem? Legyen az férfi-férfi, férfi-női stb kapcsolat, az lehet bármilyen szoros. Vannak olyanok, akik életük végéig egymással maradnak. Vannak akik nem.. Ahány ember annyi személyiség ezt te is tudod. És szerethet úgy, mint egy nőt. Ezt viszont bármilyen tudományos linkkel nem tudod megcáfolni:) Azt se, hogy mennyire hűségesek párjukhoz.. Ez nagyon sok midnentől függ, de ezt te is tudod.
„És ne haragudjál én nem ítélem el őket és nem bélyegeztem meg senkit csak a szexuális aktust tartom bűnnek.
Nem mindenki élvezetből sexel, ebböl kiderült, hogy te nem. De ezek szerint az emberiség több mint 85% a bűnben él...
Látom nem egyszer kezedbe került a biblia. Igaz ezek a dolgok neveltetéstöl is függenek. Az hogy mennyire lesz vallásos a gyerek.
Furcsa ezeket egy 16 évestöl hallani, nem?
"Remélem,hogy te sem fogsz olyan kifejezésekkel élni amiket itt az előbb leírt TX"
Szerintem annyira nem beszéltem csunyán, és nem is használtam olyan kifejezéseket mint amiket amúgy megtalálsz itt.
Próbáltam "finoman" beszélni!:D
Szerintem a melegek is emberek , semmivel nem rosszabbak mint a heterók , bár szerintem nem jó általánosítani. Ha valaki véleményt mondana a másikról ne nagy általánosságban tegye hanem arra a személyre vonatkoztatva.. De véleményt mondani nem ugyan az mint ítélkezni.. ahhoz senkinek nincsen joga.
Itt egy nagyon jó blog ... egy meleg srác írja és csupa érzelmekről szól
www.patroklosz.blog.hu
Aki szeret blogolni komizzon is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!