Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
 121/141 anonim válasza:
0%
igen
2010. szept. 26. 16:39
 122/141 anonim válasza:
84%
Magamat nem szoktam elítélni. :-) Másokat sem.
2010. okt. 20. 00:23
 123/141 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítélem el őket el,mert az egyik barátnőm is meleg,nagyon intelligens,és kedves lány.Állatorvosként dolgozik.

Akik ilyeneket írnak, hogy fejbe kellene lőni a melegeket, vagy megölni őket, szerintem nekik lehetett valami borzalmas

homoszexualitással kapcsolatos élményük,például nemi erőszak, vagy bántalmazás.Azok a heteró egyének, akiket meleg emberek bántalmaznak,azokban később kialakul egyfajta gyűlölet a melegség iránt.Persze nem elhanyagolható a tény hogy furcsán sokat foglalkoznak a melegekkel,tehát az is elképzelhető hogy így próbálják palástolni azt hogy hogy ők is "vevők" lennének a dologra, de a neveltetés,és a társadalmi norma miatt ezt elnyomják magukban, ezek iszonyatosan gyáva, gusztustalan emberek, és maguk helyett inkább a melegeket gyűlölik.A melegség nem természetes,de nem illik akkor sem mások nemi életével foglalkozni,mert egy idő után az furán fog kijönni.

A meleg gyűlölőknek pedig annyit üzennék, hogy nézzenek magukba.Szerintem ha a lelkük legmélyére néznek, akkor találnak érdekes dolgokat amiért úgy gondolom hogy őket is meg lehetne "kövezni".De ha egyszerűen csak el szeretnének beszélgetni a bennük kialakult gyűlöletről, akkor ajánlanám magam mint pszichológust,biztosra veszem hogy érdekes dolgokat tudnánk felszínre hozni.

2010. nov. 2. 11:28
 124/141 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon érvelős és intelligens hozzászólás volt,végre! :)
2010. nov. 2. 13:47
 125/141 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm!

Sokan csak bunkónak titulálják a meleg gyűlölőket,és azzal jönnek hogy egyszerűen nem képesek tolerálni azokat az embereket,akiknek eltérőbbek a szexuális szokásaik, az övéknél.Pedig a háttérben komolyabb dolgok lehetnek.

Semmilyen gyűlölet nem tud "csak úgy" kialakulni,mert ugye a gyűlölet egy igen erős érzés.Sajnos nálunk még elég kevesen fogadják el a homoszexuális embereket. A homoszexuális emberek nem maguk kérték ezt a fajta szexuális hovatartozást.Ezen a témán rengeteget lehetne vitatkozni, de vannak akik még "sajnos" nem elég érettek ehhez.

2010. nov. 2. 14:16
 126/141 anonim válasza:
100%
Nem mert én is az vagyok.
2010. nov. 3. 09:48
 127/141 anonim válasza:
100%
NEM En is az vgyok
2011. máj. 29. 18:31
 128/141 anonim válasza:
100%

Én meleg vagyok, de a többi meleggel kapcsolatban nekem is sok az ellenvetésem, nem szeretem a divatmelegeket, nem szeretem azokat akik nőiesen viselkednek, akik átoperálják magukat, az egyházi esküvőt én sem akarnám, csak a polgárit fogadtatnám el.

De a mi harcunkhoz is és a tietekhez is egy normális kormány kell, aki logika alapján és nem előítéletből dönt.

És mindaddig amíg nem ismersz egy meleget, addig tényleg fogalmad nincs mi ez, csak van egy véleményed, de ez csak egy vélemény, nincs mögötte tény, bizonyíték, csak esetleg egy másik ember előítélete, amit elmondott neked és te elfogadtad és úgy gondoltad hogy akkor ez az ügy el van döntve ez undorító.

Lehet, hogy több hozzátartozód is az, így vigyázz mit veszel kézpénznek.

2011. máj. 31. 19:54
 129/141 anonim válasza:
100%

Néhányat ismerek, és semmi bajom velük.

Általában az zavar velük kapcsolatban, ami a heteróknál is.

2011. jún. 4. 21:03
 130/141 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ítélem el őket,a legjobb barátnőm is meleg,és 2 éve párkapcsolatban él.

Inkább azokat nézem le,akik elítélik őket,csak mert nem értik hogy nem kell a b.zikat,a melegekkel keverni.

2011. jún. 7. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!