Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
 101/141 anonim ***** válasza:
53%
ui.:Bocsánat:)..Javítás:És ez a szavunk azt mintha azt feltételezi,hogy nem egy fajba tartozik az emberiség.
2010. aug. 11. 16:19
 102/141 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó! Én nem vagyok vallásos,te viszont ahogy látom igen.Ezzel nincs semmi baj,de ha én elfogadom hogy te vallásos vagy és a hitednek élsz,akkor te is fogadd el hogy van aki nem ebben hisz. Szerintem nem bűn sem a homoszexualitás,sem a házasság előtti szex. Nem mindig azt kell alapul venni amiben te hiszel. Mindenkinek más értékrendje van.

Azt viszont nem tartom szépnek hogy a melegek kapcsolatát, az ember-csimpánz kapcsolathoz hasonlítottad... Ez elég ostoba példa volt szerintem.

Miért élne bűnös életet aki egy azonos nemű embert szeret? Az ember nem nagyon tud parancsolni az érzelmeinek. Nem is értem hogy a kereszténység miért ítéli ezt el. Nem arról van szó hogy mindenki szeressen mindenkit meg blablabla? Akkor hogy akárki is ahhoz hogy elítéljen másokat,vagy bűnösnek bélyegezze meg,azért mert épp a szokásostól eltérő életet él?

2010. aug. 11. 16:43
 103/141 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Utolsó hozzászóló!

Félreértés ne essék én a majom-ember kapcsolatát nem a melegek házasságával kapcsolatban hasonlítottam össze. Hanem ,hogy mit eredményezne az a liberális jogalkotási folyamat aminek szemtanúi lehetünk a világban. Fogadni merek ,hogy mire öreg leszek már akár a testvérek között is házasságot is engedélyezni fogja az állam mert miért ne engedélyezhetnék? Milyen erkölcsi akadálya van? És Ők is szerethetik egymást attól,hogy egy apjuk és egy anyjuk van? Vagy miért nem vezessük be ismét a poligámiát? Több ember is szeretheti egymást…Hát nem? Miért tartsam azt erkölcstelenek?

Mindenkinek más értékrendje van de az nem midegy ,hogy mennyire káros és nem midegy az,hogy az állam milyen értékrendet képvisel. Leírom mi a baj a homoszexaulitással. Az,hogy teljesen természetellenes(ez már milliószor ki lett fejtve). A párok többsége szakít egymással kevesebb életkort élnek meg és sokkal hajlamosabbak a szexuális bűncselekményekre (pedofília).A jelentős része a homoszexuálisoknak sajnos önhibáján kívül lett az mert erkölcstelen szülők rosszul nevelték őket (a kereszténység körében ezért is vita téma,hogy az ő bűnösségük-mármint az azonos neműeké- mekkora). A lelki betegségek is sokkal nagyobb számmal fordulnak elő a homoszexuálisok esetében. Emiatt sokkal több közöttük a drogos. És gyakori náluk a partnercsere ezért is van sajnos sok meleg a körükben. És sajnos az utóbbi már a heterok körében is egyre gyakoribb. És sajnos egyre kevesebb az egészséges hetero pár is.

És ne haragudjál én nem ítélem el őket és nem bélyegeztem meg senkit csak a szexuális aktust tartom bűnnek. Az én bűneimet is elítélem csak úgy mint az tiedét is. Ebben semmi megbélyegzés nincs. Az ember esendő lény. Szóval kérlek ne értsél szándékosan félre. Én mást gondolok mint te és gondolom te is tisztába vagy vele,hogy nem mindig azt kell alapul venni amiben te hiszel. És ez a véleményem.Legyél szíves tiszteletben tartani ahogy én a te véleményedet is tiszteletben tartottam.

2010. aug. 11. 22:11
 104/141 anonim ***** válasza:
100%

ui.:Ja és csupán egy érdekesség,hogy ha érdekel téged,hogy milyen káros hatása is van a szexuális szabadosságnak egy adott társadalomra.

[link]

2010. aug. 11. 22:33
 105/141 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen tiszteletben tartom.Ha nem tartanám akkor nem ilyen hangnemben írtam volna,csak úgy gondoltam hogy ha te leírhattad a véleményed,akkor én is megtehetem,ha máshogy gondolom.

Még mindig úgy gondolom ahogy előtte leírtam. És nehogy már a szülőkre fogjuk. Nem biztos hogy erkölcstelen az a szülő akinek a gyereke homoszexuális. Mindenkit erkölcstelennek mondunk aki nem úgy él ahogy mi? Szerintem döntse el mindenki hogy miben hisz,hogyan él,és hagyjuk békén egymást. Természetesen te gondolhatod hogy erkölcstelen a házasság előtti szex,vagy az önkielégítés.Akkor te ezeket nem csinálod. Csak ne akarjuk "megtéríteni" egymást.:)

Amúgy meg nem attól lesz valaki hajlamos a drogokra meg a szexuális bűncselekményekre hogy homoszexuális.

Mindannyian másképp értelmezzük a bűnt.

A lényeg hogy mindenki éljen úgy ahogy akar,a lényeg hogy boldog legyen. Ezt kívánom neked is,meg mindenkinek. Mindegy hogy fiú-fiúval lány-fiúval,házasság előtt vagy után,a lényeg hogy mindenki azt teszi ami jól esik neki.

2010. aug. 12. 12:01
 106/141 anonim ***** válasza:
53%
Szándékomban sem áll megtéríteni sem a gondolkodásodat megváltoztatni(ahogy neked sem állt szándékodban) csupán úgy gondolom nem baj ha azt a látókört is leírom ide amit én képviselek. Valóban hiba volt azt írnom,hogy többségében csak a szülők miatt van az egész. Ez egy sokkal összetettebb dolog. És mellesleg jó pár homoszexuálisnál nem hiszem,hogy különb vagyok ezért is és sok más egyéb ok miatt nem gondolom azt,hogy ki lehet jelenteni azt ,hogy minden homoszexuális erkölcstelen(ezt még sok rasszista is beismeri). Csupán statisztikák szerint valóban nagyobb arányszámban fordul elő azok a jelenségek amiket előbb leírtam(szexuális bűncselekmények,válások,öngyilkosság stb..) és ezek egyáltalán nem gondolom,hogy feltétlenül amiatt van mert diszkriminatív a társadalom(egyébként ezek a statisztikák nem Magyarországon készültek és itt azért némileg diszkriminatívabbak mint Nyugaton). Persze azt is mondhatjuk ,hogy ezek a statisztikák nem jelentenek semmit és meg is lehet őket cáfolni ahogy még sok mindent... Az utolsó előtti mondatodat pedig kiegészíteném azzal ,hogy tényleg éljen úgy mindenki ahogy akar és tényleg legyen mindenki boldog. De ezt mindenki tegye úgy,hogy legalább ne másnak a kárára:)
2010. aug. 12. 15:12
 107/141 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy sikerült közös nevezőre jutni,attól függetlenül hogy a véleményünk nem egyezik.:) További szép napot!:)
2010. aug. 12. 16:31
 108/141 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekesek voltak az imént olvasottak.Nekem már az furcsa az egészben hogy erről beszélni kell.Ugyan olyan ember vagyok mint te :) Fel se fedeznéd bennem a meleg jellemvonásokat és lehetnél a legjobb barátom anélkül hogy tudnád a szexuális irányultságomat ( tapasztalat )
2010. aug. 12. 17:17
 109/141 anonim ***** válasza:
53%
Nektek is!:)
2010. aug. 12. 18:39
 110/141 anonim ***** válasza:
82%

Én egyáltalán nem itélem el a melegeket. A legtöbb emberrel magyarországon (és más europai országba mint pl romania, szlovakia) az a baj, hogy a melegfelvonuláson (mi is az? pár tucat magamutogató idióta vonul fel (akik ráadásul nem melegek, hanem transzik) akik láttára sokan megutálnak minden meleget.. ez az ő ostobaságukat mutatja. Gondolom azokat is utálják , akik csendben, rendes ruhákban vonultak/nak fel.) látott melegekről vesznek véleményt. Rosszul teszik.. Nekem pl rengeteg meleg ismerösöm van itt kint az usaba, akikröl nem is gondolnád hogy azok! Itt igaz elfogadják őket, tapasztalatból mondom, magyarországon viszont más a helyzet.. Most ha belegondolnál hogy a legjobb barátod meleg mit tennél? (igen, gondold el magad egy ilyen szituácioba, hogy bevalja neked) Biztos nem mondanád a szemébe hogy most már nemvagyok többet a barátod mert b*** vagy.. Ha igen, akkor veled van a baj!

A melegek között is van alacsonyabb szellemi szintű és intelligens, kulturált ember, úgy ahogy a heterok között is. Milyen hetero az pl. aki nyakában a 3 éves kislányával ment tojást dobálni a meleg felvonulásra? (vidibe láttam, nemsemmi) Azt hiszi, hogy attól ő is utálni fogja őket? NEM! Azt fogja látni, hogy az ő apucija, embereket dobál. Na az ilyenek nem szülők. Szerintem ez ami nem "természetes".

Egyébként mi is az, hogy "természetes"? Amit sokan gondolnak annak? Mert akkor a holokauszt is az volt?! Vagy ami a leggyakoribb világjelenség? Mint pl. a rák?

Mert szerintem az amikor nem teszünk mások kárára. Sokan mondják, hogy a homosexualitás nem természetes.. Ettöl a falra mászok.. Mert ami nem természetes az nem létezik, mert a génállomány kitisztítja magát. Az ember génálományának hihetetlen sok ideje volt, mégsem tette meg. Ergo természetes. Ja, meg hogy ha az lenne akkor tudnának szaporodni, mert ugye a faj fennmaradásához szükséges. Na ez, HOGY JÖN IDE? Egyébként tudnák. Egyedül szerelmet nem tududnak érezni a másik nem felé. A kapcsolathoz pedig szerelem kell... Hálószoba. " elfogadom őket, míg a hálószobába rendezik ügyeiket" igen. ez az egyik fő mondatotok ! :D Csakhogy nem csak szexből áll egy kapcsolat. Jó lenne, ha a melegegnek nem kellene titkolniuk a párjukat az életük során.

Én nem ítélem el általában a melegeket. Viszont elítélem a buta és rosszindulatú embereket nemi, faji hovatartozásuktól függetlenül.

A leszbikus lányokat vajon miért nem ítélik el? Ebből is látszik, hogy milyen álszentek a hetero fiuk..

Egyébként állatok körében is elöfordul a homoszexualitás.. Nem is gondolnád, ugye?: ) Mutatok valami érdekeset: [link] kb úgy se fogod végig olvasni, de ha érdekel egy kis 'mai' tudomány akkor olvasgasd, rád fér....

Ja, és ha nem ismersz meleg embert személyesen akkor nem kéne beleszólnod olyan dologba, amiről f*ngod sincs....

Kösz hogy végig olvastál:) egy 16 éves TX állambeli fiu.

2010. aug. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!