Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
 131/141 anonim ***** válasza:
70%

Nem, de ezt a mai felvonulásukat igen, mint biszex érintett vok, és szerintem a lejáratást szolgálja a pride, igen.

Toroczkainak igaza van, az egészet eleve nem kéne megrendezni.

2011. jún. 18. 20:51
 132/141 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el őket. Mármint úgy vélem, lehet normális, intelligens és rendes ember egy homoszexuális is, de azért nálam is van egy bizonyos határ. Amíg nem előttem nyalakodnak, és nem akarnak velem kikezdeni, tolerálom a dolgot, azonban ha nem felelnek meg ezen kritériumoknak, kiakadok rájuk.

Egyébként egyetértek azokkal, akik nem tartják természetes dolognak a homoszexualitást. Ha az lenne, két azonos nemű ember is képes lenne utód "létrehozására", illetve az állatvilágban is megtalálható lenne melegség. Ettől függetlenül elviselem őket a fent említett feltételek mellett.

Nem mellesleg megjegyezném, hogy NEM A MELEGEK operáltatják át magukat, hanem a transzexuálisok. Az pedig teljesen más kategória, ugyanis ebben az esetben olyan emberekről beszélünk, akik rossz tesbe születtek, ergo a biológiai nemük nem egyezik meg a pszichológiaival. Úgy is mondják, női testben férfi agy/férfi testben női agy. A melegek teljesen mások, ők annak érzik magukat, amik, csak épp a saját nemükhöz vonzódnak. Ennyi. Teljesen más a kettő.

2011. jún. 20. 13:25
 133/141 ikarus405 válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy felőlem éljenek együtt, ő dolguk. Nem ítélem el őket, csak idiótaságnak tartom pl. a melegfelvonulást. Rendben! Melegek vagytok! Éljen! És ezt minek reklámozni? Ja! És azokat még nem kedvelem, akik direkt pöszén beszélnek, kis válltáskájuk van, női cuccokban vannak stb.
2011. jún. 21. 21:38
 134/141 anonim válasza:
100%

nahh ere csak azt mondom,hogy a meleg is ember,nem lehet öket bántani azért mert ijenek.

Jajjj mert a saját nemükhöz vonzodnak,de nagy bajj,ök is emberek ök is csak boldogságra vágynak,szerintem:)

Én birom öket,nekem van is meleg barátom szoval enyi:=)

2011. júl. 3. 00:30
 135/141 anonim ***** válasza:
100%

nem ítélem el.

egyébként lehet őket tisztelni -.-

tudjátok milyen nehéz bevallani, hogy vki meleg? ^.-

nagyon rossz, ha elítélnek közbe nem csináltál semmit -.-

2011. júl. 13. 07:14
 136/141 anonim ***** válasza:
100%
Régebben azt válaszoltam hogy igen. De azóta teljesen megváltozott a véleményem, megismertem egy fiút aki meleg és az egyik legjobb fej ember!
2011. júl. 26. 17:17
 137/141 anonim ***** válasza:
63%
Alapvetően nem ítélem el őket, hiszem magánügy. A melegfelvonulásokat azonban teljes mértékben elítélem, mert ezzel pont azt hirdetik, hogy mások, pedig elvileg azt akarják, hogy fogadjuk el őket. Simán el tudom képzelni, hogy legyen a baráti körömben meleg, de azért érthető okokból tartanám a távolságot. Ami a legjobban kiakaszt, az a házasság és az örökbe fogadás. Lehet, hogy a homoszexualitás a génekben van, de az milyen már h egy gyereknek 2 apja van?
2011. aug. 2. 00:48
 138/141 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan melegeket ítélem el akik naponta cserélgetik a partnereiket,riszálják magukat,és megfogdossák egymást.

Konkrétan a párommal már előfordult a metróban hogy a szórólapos csávó utána ment,és megfogta a popsiját.

Tudom h heterók között is rengeteg az ilyen,szóval nem mondanám h emiatt az összeset elítélem.

A megharap egy kutya,akkor nem fogom az összes kutyát utálni,csak azt amelyik megharapott.

2011. aug. 3. 08:36
 139/141 anonim ***** válasza:

Bocsesz!

Ha akart lenni

2011. aug. 3. 08:37
 140/141 Mkuu válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=IE0e0hCb7ME

ezt nézzék meg azok akik szerint nem természetes.˙[;

2011. aug. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!