Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/141 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudok róla, hogy bárkinek is ártanának.
2009. aug. 22. 22:04
 62/141 anonim válasza:
100%
Nem itélem el őket, sőt néha rendesebbekek is érzem őket. Mindig is voltak melegek, a görögök korában teljesen normálisnak számított. Csak mindig megváltozik a mentalitás...Egyáltalán baj, hogy azzal foglalkozunk, hogy ki mit csinál, törődj a magad dolgával, valamiben te nem vagy "normális".. ennyi :)
2009. aug. 26. 13:20
 63/141 anonim válasza:
100%
...kellene? :D Ők mivel rosszabbak, mint a heterók? A hetero szexuális, színvonalon aluli senkiháziak, akik a melegeket bántáj, ABSZOLUTH semmivel sem jobbak... :D A melegek pedig maximálisan ugyan olyan emberek, mint a heterók... na jó, nem egészen, mert mindenki mást érez, stb. :):):) Nem ítélem el őket. Hetero vagyok, rengeteg meleg haverom van, rengetegn rám másztak:D:D:D:D Aminek persze nem örültem sosem, még sincs semmi bajom a melegekkel... mondjuk az, aki "direktből" dobálja magát, már egy kicsit iritál... :S persze ezért maximálisan én vagyok a hülye:D
2009. aug. 27. 15:29
 64/141 anonim válasza:
92%
Dehogyis!Kiállok melletük!
2009. szept. 3. 13:27
 65/141 anonim ***** válasza:
100%
Nem, számomra az EMBER számít.
2009. szept. 23. 01:00
 66/141 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki agyonlőné azokat, akik nem tetszenek neki, nem tudom, maradna-e egyáltalán ember a Földön...
2009. szept. 23. 19:38
 67/141 anonim válasza:
100%

:OOOO

Addig nem zavar amíg tudod hogy nem meleg? Ha kiderülne hogy meleg/vagy leszbikus akkor megszakítanád vele a kapcsolatot? Vagy esetleg attól félsz hogy kikezdene veled? Elmebetegség és a homosexualitás nagyon nem ugyanaz...kicsit nézz utánna a fogalmaknak mielőtt leírod ezt, mert minősít:)

2009. okt. 12. 20:41
 68/141 anonim ***** válasza:
100%

-ReapeR-

Érdekelne a véleményed.

Miért rosszabbak a melegek?

Mit tettek hogy nem kedveled őket?

Ők okozták a Csernobili atomrobbanást?

Az ő hibájuk hogy Babilon elesett?

Igen,a fajfenntartáshoz Férfi és Nő kell,de gondolj csak azokra az emberekre akik még 50 évesen sem akarnak gyereket,mert "az túl nagy felelősség" vagy "egy ilyen világba szüljem?" vagy "még fiatal vagyok hozzá" ezekkel a kifogásokkal élve sokkal több kárt okoznak az emberiségnek...

A Fajfenntartás szempontjából szerintem az hogy egy nő vagy egy heteró férfi nem akar gyereket nemzeni sokkal abnormálisabb mint ugyanez a melegeknél...Nekik TÉNYLEG van okuk hogy ne akarjanak gyereket...

A melegeknél igenis ABSZOLÚT VAN NEMZÉSÖSZTÖN,bocsi de nem tudom kik voltak azok a hülyék akik azt gondolják hogy nincs.

Úgy látom hogy ezek az emberek azt gondolják hogy a nyers szexualitás minden más ösztönt leblokkol,mert lehet hogy nem tudják de a MINDEN ember kivétel nélkül meg van áldva ezzel az ösztönnel,akár tetszik akár nem.

Ezt nem szeretem az egyes emberekben.

Azt hogy nem nézik egymásban az embert.Persze sok dolog van amit én sem tolerálok(gyilkosság,nemi erőszak,pedofília,öngyilkosság,divatmajmolás)de nem mondom az hogy "Ez az EMBER undorító",hanem csak "ez undorító,és az is amit tett" Mert attól hogy megerőszakolt valakit még lehet jó ember,ahogy egy pap is lehet rossz ember(Martonovics Ignác)Persze lehet rossz mindkettő de hát mit lehet tenni?

Egyetlen tette alapján próbálod megítélni hogy Jó vagy Rossz?

2009. nov. 22. 21:06
 69/141 anonim ***** válasza:
100%

Ez a -ReapeR- annyira tajtékzik a meleg témától,hogy egész biztosan látens homoszexuális.

Túlságosan fáj neki a létezésük.

Ezek után kíváncsi lennék, még milyen ember- vagy népcsoportok vannak még a bögyében (he éppen nem az egész világ).

Isten mentsen az ilyen beszűkült, agresszív emberektől!

Az evolúció így meg úgy,nincs is más a tarsolyában.Mondjuk valami értelmes gondolat.

2009. dec. 1. 16:46
 70/141 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2009. dec. 3. 18:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!