Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled a melegeket?
Elítélem, és ugyan megtűrjük őket, de szerintem egy normális ember számára undorító amit leművelnek.
19:41-es: Elolvastam a cikket, és tudod mi jut róla eszembe?:
- Elnök úr, nagy bajban vagyunk!
- Mi az Alfréd?
- Országában egyenesen ellenséges hangulat alakult ki a buz.ik, ööö, elnézést melegek ellen, és mint tudjuk az Ön (il)legálisan működő cégében 10 meleg befektető is van.
- A fenébe, ha ők kilépnek akkor cégünk bevétele nem csak, hogy jelentősen csökken, de még rossz fényt is vet a hírnevemre, mivel nem védelmezem a "kisebbséget". Nem is beszélve arról, ha ez a pár köcsög, ööö, elnézést, meleg még ellenem is fordul.
- Mit tanácsol Elnök úr?
- Szerintem fizessünk 12 millió dollárt egy hülyének aki (hamis, vagy részben igaz, esetleg túlzásokba eső tudományos tényekkel alátámasztva - a sok hülye úgyse érti miről van szó és tövig benyelik mint a f!!?$$>*t), ha törik, ha szakad, de bebizonyítja, hogy ez a természetben is előfordul. Ezáltal az emberek belátják, hogy férfi-férfi és női-női kapcsolat teljesen természetes, és nincs benne semmi kivetnivaló. Remélhetőleg így lecsillapodnak a kedélyek.
- Nagyszerű Elnök úr!
Pár kérdést tennék fel csak:
A cikk írójával ellentétben azért nem nevezném természetesnek sem. A irományból részemről az jön le, hogy nem állíthatjuk 100%-ban azt, hogy azok az állatok tényleg homoszexuálisak, hisz, semmi sem bizonyítja, hogy CSAK a saját nemükkel közösülnének (most egyedekről beszélünk, faji szinten meg eleve hülyeség), és még, ha lenne is ilyen, akkor ezek a példányok eleve halálra vannak ítélve. Magyarán a természet igyekszik szelektálni a hibás elemeket.
A melegeket nem ítélem el, csak azokat, akik mutogatják. Én se rohangálok az utcán, hogy "hééé nézzétek, hetero vagyok!".
16L
A válasz megírásának időpontja: ma 02:10
itt senki nem keltett senkiben bűntudatot.
ha pl. valaki vakon születik, az sem érdekel?
milyen selejtje vagy TE a társadalomnak? mert hogy sem az IQ-dal, sem az EQ-dal nem villoghatsz, az tuti.
én sem értek azzal egyet, ha vki büszkélkedik azzal, hogy homo. de szégyelni sem kell.
egy hetero pasi.
nem szaporodnak? a fenéket nem
Bery (énekes) is bevallotta, hogy meleg, és akar gyereket. A Steiner Kristóf is mondta, hogy akar gyereket. SZóval béranya, stb...
hát nem tudom... hibás géneket örökíteni nem hinném, hogy jófelé vezet.
Hiszen ha tudom, hogy beteg vagyok, akkor nem teszem ki a gyerekemet ennek a veszélynek.
Vagy csak velem van a baj? =) és nem jól gondolom?
SZóval aki meleg, annak ne kelljen gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a véleményem.
2 gyerekes
Egy kicsit "erősen" fogalmazott, de teljesen egyet értek a 02:10-es válaszolóval.
Kedves 00:35-s!
Látod ezért utálnak benneteket! Most is mit csinálsz? Idejössz, közlöd, hogy meleg vagy majd sajnáltatod magad. Elhiszed, hogyha csendben meghúznád magad akkor leszarnánk, hogy hova dugod a farkad? Miért kell bejelentened mindenkinek, hogy meleg vagy? És? Most a megható szöveged után nyissunk gyűjtőszámlát a nevedre és rendezzünk gyűjtést? Ne szánjalak meg 10 millával, mivel látom elég nehéz életed lehet....
05:16:
Igen, aki vakon születik az lehet sajnálni, mert gondolj bele. TE mit csinálnál ha most hirtelen elveszítenéd a látásod? Kibírnád egyáltalán 2-3 napig vagy felkötnéd magad? Míg egy meleg férfinak az a legnagyobb gondja, hogy nem smárolhat a pasijával az utcán, addig egy vak ember mindent megtesz, hogy betudjon illeszkedni a társadalomba. Ilyen példa után neked sincs sokkal több IQ-d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!