Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/141 anonim ***** válasza:
43%

Elítélem, és ugyan megtűrjük őket, de szerintem egy normális ember számára undorító amit leművelnek.

19:41-es: Elolvastam a cikket, és tudod mi jut róla eszembe?:

- Elnök úr, nagy bajban vagyunk!

- Mi az Alfréd?

- Országában egyenesen ellenséges hangulat alakult ki a buz.ik, ööö, elnézést melegek ellen, és mint tudjuk az Ön (il)legálisan működő cégében 10 meleg befektető is van.

- A fenébe, ha ők kilépnek akkor cégünk bevétele nem csak, hogy jelentősen csökken, de még rossz fényt is vet a hírnevemre, mivel nem védelmezem a "kisebbséget". Nem is beszélve arról, ha ez a pár köcsög, ööö, elnézést, meleg még ellenem is fordul.

- Mit tanácsol Elnök úr?

- Szerintem fizessünk 12 millió dollárt egy hülyének aki (hamis, vagy részben igaz, esetleg túlzásokba eső tudományos tényekkel alátámasztva - a sok hülye úgyse érti miről van szó és tövig benyelik mint a f!!?$$>*t), ha törik, ha szakad, de bebizonyítja, hogy ez a természetben is előfordul. Ezáltal az emberek belátják, hogy férfi-férfi és női-női kapcsolat teljesen természetes, és nincs benne semmi kivetnivaló. Remélhetőleg így lecsillapodnak a kedélyek.

- Nagyszerű Elnök úr!

Pár kérdést tennék fel csak:

A cikk írójával ellentétben azért nem nevezném természetesnek sem. A irományból részemről az jön le, hogy nem állíthatjuk 100%-ban azt, hogy azok az állatok tényleg homoszexuálisak, hisz, semmi sem bizonyítja, hogy CSAK a saját nemükkel közösülnének (most egyedekről beszélünk, faji szinten meg eleve hülyeség), és még, ha lenne is ilyen, akkor ezek a példányok eleve halálra vannak ítélve. Magyarán a természet igyekszik szelektálni a hibás elemeket.

2009. aug. 12. 20:39
 32/141 anonim ***** válasza:
87%

A melegeket nem ítélem el, csak azokat, akik mutogatják. Én se rohangálok az utcán, hogy "hééé nézzétek, hetero vagyok!".

16L

2009. aug. 12. 21:01
 33/141 anonim ***** válasza:
58%
Én nem ítélem el őket.Azokat ítélem el akik szerinte ez normális.Most gondoljatok bele, ha ez lenne a normális akkor nem lenne utódnemzés.Akkor hol lennénk mi?Ez valóban egy evolúciós zsákutca.Mi a legerősebb ösztönünk?A fajfentartás.A melegekben ez szerintem alapból nincs meg mert nem akarnak fajt fentartani.Ez pedig azt jelenti hohg a hibás dolgok nem öröklődnek tovább tehát a hibás egyéneknek nem maradnak fent.Szóval ez nem normális, és az állatvilágban nincs ilyen.Az állatvilágban teljesen nyilvánvalóan nagyon ritka közösülés a saját nemmel.Az állatok ösztönlények tehát néha ilyen erős a fajfentartás ösztöne hogy rámásznak egymásra ha nincs nőnemű egyed.Ez csak kényszer.Míg az emberek teljesen tudatosan szabadon vannyk így ezzel.Ami nem normális.
2009. aug. 12. 21:09
 34/141 anonim ***** válasza:
91%
Hát.sajnos én is meleg vagyok. És nem én akartam..de kurv@ra nem én. És mégsem mutogatom magam kamionokon,vagy fogom párom kezét...de bele kell törődnöm,hogy ez így van rendjén,vagy hogy ez normális. Most gondoljatok bele,hogyha egész életeteket úgy kéne végig töltenetek,hogy tudjátok,hogy ti egy semmirekellő emberek vagytok akik nem szerves részei a társadalomnak. Gondolom nem sokan értik. Ezt átkell élni..Ez olyan mintha halálos beteg lennél. Mindenki azt mondja rád,te nem vagy normális ezegy betegés. Hát mondhatom nagyon szép életem lehet... Szóval felkell dolgozni magadban és elkell fogadnod. A legközelebbi barátokkal megosztod. Aztán a család.. De utána kifújta..és egész életedet úgy éled le,hogy titkólozol..munkahelyen,rokonok előtt ismerősök előtt... szóval számkivetettnek érzem magam ebben az életben..voltak idők mikor már vártam azt,hogy meghaljak,hisz minek élek? mostmár egész jól feldolgoztam ezt az egészet..és boldogan élek..de ígyis nehéz. Nem kell senkinek elfogadnia..nem is látszik rajtam. A barátaim is mikor megtudták,azthitték hülyülök. Hiszen nekem volt barátnőőm..meg teljesen heteros vagyok. Hát köszi szépen megnyugodtam dejó nekem..heteros meleg vagyok. és most? .. ettől megnyugodok. Na szóval annyit akartam ezzel az egészzel,hogy igazatok van. nem is kéne engedni ezta meleg felvonulás hisztériát. Csak annyit kérek mindenkitől,ha valaki bu.zis,vagy..csak tudjátok róla. Nem könnyű neki( saját tapasztalatból tudom) és ne vessétek meg őt,ismerjétek meg és megtudjátok,hogy valójában milyen értékes ember :)
2009. aug. 13. 00:35
 35/141 anonim ***** válasza:
74%
Nem ítélem el. De az idegesít, hogy mutogatják magukat. Én sem vonulok az utcán HETERO feliratú zászlókkal, giccses ruhákban táncikálva... A magánéletét mindenki tartsa otthon.
2009. aug. 13. 00:40
 36/141 anonim válasza:
18%
Teljesen igaza van 20:07 -nek. Gondoljatok csak bele. Ha a bu*iság őőő homoszexualitás normális lenne akkor nem lenne férfi vagy nő. 100% -ig egyetértek azzal, hogy ez szellemi/psychés D.E.G.E.N.E.R.Á.C.I.Ó semmi egyéb. Gyakorlatilag elvesztik a szerepüket a nemzés "ajándékát" amit istentől kaptunk. Maximum örökbe fogadnak egy szerencsétlen gyereket aki mit lát aputól és aputól öööö anyutól? Azt hogy ez a normális és nagy az esélye arra, hogy ő is ilyen "korcs" lesz mint apu és "anyu". Abba is hagynám most az írást mert hajnali 3 kor már kicsit fáradt vagyok és nem tudom hol járok...
2009. aug. 13. 02:35
 37/141 anonim ***** válasza:
97%

A válasz megírásának időpontja: ma 02:10

itt senki nem keltett senkiben bűntudatot.

ha pl. valaki vakon születik, az sem érdekel?

milyen selejtje vagy TE a társadalomnak? mert hogy sem az IQ-dal, sem az EQ-dal nem villoghatsz, az tuti.

én sem értek azzal egyet, ha vki büszkélkedik azzal, hogy homo. de szégyelni sem kell.

egy hetero pasi.

2009. aug. 13. 05:16
 38/141 anonim ***** válasza:
29%

nem szaporodnak? a fenéket nem

Bery (énekes) is bevallotta, hogy meleg, és akar gyereket. A Steiner Kristóf is mondta, hogy akar gyereket. SZóval béranya, stb...

hát nem tudom... hibás géneket örökíteni nem hinném, hogy jófelé vezet.

Hiszen ha tudom, hogy beteg vagyok, akkor nem teszem ki a gyerekemet ennek a veszélynek.

Vagy csak velem van a baj? =) és nem jól gondolom?

SZóval aki meleg, annak ne kelljen gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a véleményem.

2 gyerekes

2009. aug. 13. 09:03
 39/141 anonim ***** válasza:
30%

Egy kicsit "erősen" fogalmazott, de teljesen egyet értek a 02:10-es válaszolóval.

Kedves 00:35-s!

Látod ezért utálnak benneteket! Most is mit csinálsz? Idejössz, közlöd, hogy meleg vagy majd sajnáltatod magad. Elhiszed, hogyha csendben meghúznád magad akkor leszarnánk, hogy hova dugod a farkad? Miért kell bejelentened mindenkinek, hogy meleg vagy? És? Most a megható szöveged után nyissunk gyűjtőszámlát a nevedre és rendezzünk gyűjtést? Ne szánjalak meg 10 millával, mivel látom elég nehéz életed lehet....

05:16:

Igen, aki vakon születik az lehet sajnálni, mert gondolj bele. TE mit csinálnál ha most hirtelen elveszítenéd a látásod? Kibírnád egyáltalán 2-3 napig vagy felkötnéd magad? Míg egy meleg férfinak az a legnagyobb gondja, hogy nem smárolhat a pasijával az utcán, addig egy vak ember mindent megtesz, hogy betudjon illeszkedni a társadalomba. Ilyen példa után neked sincs sokkal több IQ-d.

2009. aug. 13. 10:26
 40/141 anonim ***** válasza:
0%
és tudod ez az egész úgy működik, hogy a dolgokat KI KELL ÉRDEMELNI, nem pedig RÁERŐLTETNI másokra.
2009. aug. 13. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!