Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19:16!
Szívemből szóltál :)
2009. aug. 12. 19:18
Igen. Tessék le lehet pontozni. Szerintem degeneráció. Evolúciós zsákutca. Manapság valahol divat is.
Én nem szeretem a melegeket, de szándékosan nem is szólok be nekik. Inkább csak kerülöm őket.
Amúgy én a Tatu-t imádom és ennek semmi köze a melegséghez.
Ha akár egy hetero pár nagyon látványosan nyalja-falja egymást nyilvános helyen, pl. metrón, az engem is taszít.
2009. aug. 12. 19:20
Én is imádom a tatu-t, de ők is csak azért játszották el, hogy leszbik, hogy jobban fogyjon a cd-jükből.
2009. aug. 12. 19:22
Nem ítélem el a melegeket, szerintem sem normális dolog, de simán megeshet bárkivel, hogy beleszeret egy vele azonos neműbe, és ez ellen bizony nem lehet mit tenni. Nem szeretem, hogy sokan hangoztatják, hogy nem heterók, és a felvonulást feleslegesnek tartom. Ezzel az erővel a heterók is megmutathatnák magukat a melegeknek, ők is rendezhetnének különböző parádékat, csupán figyelemfelkeltés végett. Egyébként ez a jelenség az állatok között is megfigyelhető, ha például két kan kutya együtt él, és sehol egy szuka, akkor előbb utóbb az egyik bepróbálkozik a másiknál. (Tapasztalat...)
2009. aug. 12. 19:22
Sokan nem mondják ki?
...hát rendben....gyűlölöm az összeset...
A neveltetés, társaság, barátok hozzák ki ezt az emberből, nekem senki se mondja h nem így van...
undorítónak, elfajzottnak tartom....
De ha már léteznek ilyenek...együtt kell élnünk vele, akkor tegyék a dolgukat csendben, ne álljanak fel nekem kamionokra és riszálják a p*csájukat mert szerzek egy tankot....ezt tartom felettébb kiborítónak...
2009. aug. 12. 19:23
Sokan nem mondják ki?
...hát rendben....gyűlölöm az összeset...
A neveltetés, társaság, barátok hozzák ki ezt az emberből, nekem senki se mondja h nem így van...
undorítónak, elfajzottnak tartom....
De ha már léteznek ilyenek...együtt kell élnünk vele, akkor tegyék a dolgukat csendben, ne álljanak fel nekem kamionokra és riszálják a seggüket mert szerzek egy tankot....ezt tartom felettébb kiborítónak...
2009. aug. 12. 19:24
A válasz megírásának időpontja: ma 19:17
[link]
2009. aug. 12. 19:24
Nem. Én se ítélem el őket, bár tény sok divatból azok, és még büszkék is rá. Szerintem ez semmilyen szinten nem normális. Mindenkinek a saját magányügye, hogy mit csinál behuzott függöny mögött a házában, de ne reklámozzák magát. Amit viszont elítélek a melegek közötti házasság, vagy mi. Ezek a "párok" a normális párokkal ellentétben, nem hasznos részei a társadalomnak, nemzetnek, mivel nem képesek annak fajfenntartására, ezért viseljék a másságukból eredő következményeket...
2009. aug. 12. 19:29
Kapcsolódó kérdések: