Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik ennyien a melegeket?
Van aki elfogadja, van aki nem. Van akit meg szimplán nem érdekel. Én speciel elfogadom és ki állok a melegek mellé, mert a legjobb barátnőm meleg.Támogatom, mert ha neki arra van szüksége hogy egy nővel élje le az életét akkor legyen úgy és éljen békében (:
Szerintem egyáltalán nem számít hogy ki-ki mellett találja meg a lelki békéjét, fő hogy boldogok legyenek.
Ha szeretnél még erről beszélni nyugodtan írj privátban (:
mert nem normális viselkedés. a természet rendjében úgy működne ez hogy kiközösítik aki nem normális és ellehetetlenítik az élettől. ez így van a gyengével, a fogyatékossal, a buzíval.
ezt nem beszólásnak szánom, ez csak a nyers valóság. ez a való világ, nem az amit a ertéellen adnak...
szerencsére eljutott a társadalom egy olyan szintre, hogy minden hülyének joga van mindenhez... csak a kötelességeikről feledkeznek meg sokan... de ez már más tészta...
személy szerint nincs bajom a melegekkel, nem azért irtam amit irtam, mert bajom lenne velük, vagy a fogyatékosokkal vagy bárkikkel... ha nem mutogatják magukat felvonuláson tőlem csinálnak amit akarnak, békés természetű vagyok. a többséget viszont még jobban uralják az ösztöneik, azok pedig azt mondják, hogy ami nem természetes, az nem jo, azt kikell utálni, elkell törölni a társadalomból. ezek primitívek, de sokan még itt tartanak.
melegként (lány) mondom neked, hogy a kérdésed olyan, mintha ez az egész a szeretetről szólna.
én pl. nem kérem, hogy szeressenek, inkább csak azt, hogy ismerjék el, hogy létezem, éppenséggel így (is).
egyébként meg azért van nem-szeretés, mert ez egy nem-többségi, nem olyan gyakori dolog. és mert sok negatívumot társítunk hozzá.
elismerés - elfogadás - szeretés. ezek különböző fokozatok, fogalmak. (lehet olyan, hogy elfogadok valamit, mint létezőt, de nem szeretem. :))
Semmi bajom nem lenne a homárokkal, ha nem ez menne mindenhol. Sajnos ez a mai világ arról szól, hogy mindent a kirakatba teszünk ami a megszokottól eltérő. Ha ma megy egy műsor a tévében, akkor tuti van benne egy seggtúró. Minden évben meg van rendezve a homifelvonulás, amiről utána 1 hónapig beszél a fél ország. Sajnos ma már nem csak a selejtek b.zulnak, hanem azok is, akik erre divatként tekintenek.
Öcsém 7 éves és sajnos ezt látja. Milyen élete lesz? Divatból sz.pni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!