Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretik az alfahímeket?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 19:59
1/11 anonim válasza:
Attólfügg milyen a nő, és milyen az alfahím:D A mai értelemben vett páwa alfahímek kifejezetten gusztustalanok:D
4/11 anonim válasza:
én nem szeretem,ma már inkább a nök tartják kézben a dolgokat.Gergöböl se látunk mást csak a lányt ölelgeti egész nap.
5/11 anonim válasza:
Ha definiálod az alfahím fogalmát, válaszolni is könnyebb lesz.
6/11 anonim válasza:
Persze. Nagy boldogság összejönni velük, de még nagyobb ha sikerül szakítani..
7/11 anonim válasza:
Lehet... De mindenki mást ért alfahímen. Konkrétan mire gondolsz?
Én például nem szeretem a kigyúrt izomagyúakat, viszont szeretem a talpraesett, határozott férfiakat, a párom is ilyen.
Szerintem ez ízlés kérdése. :)
8/11 anonim válasza:
Igen, sok nő szereti.Határozottak,magabiztosak,dominánsak, lazák tudnak lenni egy idegen nő társaságában.Mellékhatásuk is lehet, mint például az egoizmus,érzéketlenség,önmagával való túlzott elfoglaltság stb.
Ami jó hir neked, az az, hogy vannak olyan nők is akik kimondottan nem birják ezeket a faszikat...habár lehet csak jobban tudnak harcolni a vonzerejük ellen.
9/11 anonim válasza:
Persze. Akivel együtt van neki az az alfa. Ígyhát mert vele van szereti. Akikre te gondolsz, azokat is szereti valaki. Ha másnem az anyjuk.
10/11 anonim válasza:
mutass képet, mondj pár szót..
amúgy én ált. nem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!