Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:
10%
17:20-es: Akkor szépen fogad meg a tanácsod és maradj csendben, törődj a saját hibáiddal, mert bántasz minket.
2009. aug. 13. 17:40
 52/141 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 17:40

Akkor szépen fogad meg a tanácsod és ne próbáld senkinek előírni, hogy mi legyen a véleménye :P

2009. aug. 13. 17:45
 53/141 anonim ***** válasza:
0%
Mikor tanácsoltam ilyet? Történetesen, egy válaszomban sem tanácsoltam semmit.
2009. aug. 13. 17:47
 54/141 anonim ***** válasza:
100%
17:20-as vagyok. Nem, nem maradok csendben. Igaz, hogy engem nem bántotok, de mindazt, amivel gyalázzátok a melegeket, egyben a legjobb barátnőmre is értitek és mivel nagyon szeretem őt, ezért mindenképpen megvédem. Szerintem egyáltalán nem vagyok egyedül azzal, hogy nem ítélem el a melegeket. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy leírja ide a véleményét, tehát nekem is.
2009. aug. 13. 17:50
 55/141 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért tanácsolsz olyat, amit te magad sem tartasz be?
2009. aug. 13. 17:51
 56/141 anonim ***** válasza:
97%
Már bocs, de én nem használtam szerintem senkire bántó megjegyzést. Nem úgy, mint egyesek, akik mindenféle selejtnek meg k*csögnek elmondják a melegeket. Én egy teljesen normális véleményt írtam arról, hogy mennyire diszkriminálnak az emberek, holott mindenkinek van épp elég hibája. De ha ezzel megbántottalak, hát sajnálom. Én nem bonyolódom különösebb vitákba. A véleményemet megírtam és ezzel befejeztem. Gyűlölködjön mindenki úgy, ahogy akar. 17:20-as voltam.
2009. aug. 13. 18:03
 57/141 anonim ***** válasza:
19%
én még olyan lezbit nem láttam, aki ne lett volna férfivel =)
2009. aug. 13. 19:22
 58/141 anonim ***** válasza:
19%
Igen.
2009. aug. 14. 11:36
 59/141 anonim válasza:
65%

én is meleg vagyok.

A srác levelét gusztustalannak tartom , ai lenézi a melegeket.

Miért ne szerethetné két férfi egymást.

Fiú-lányhoz való csak. Ezt a hülyeséget csak te látod így

2009. aug. 15. 18:07
 60/141 anonim ***** válasza:
40%

A válasz megírásának időpontja: 08-15 18:07

Kedves homi honfitársam... Ha már egyszer nem lőhetlek agyon, legalább kussolj!

Ez csak akkor vedd magadra, ha rám gondoltál, mint "srácra, aki lenézi a melegeket".

Mondjuk magadra veheted így is, nem nagyon hat meg!

Szeretheti 2 pasi egymást, én is szeretem a barátaim, de nem tömöm őket! Meg nem is smárolok velük... yééé, milyen hülye is vagyok! Ezentúl minden kannal smárolok, csak hogy jó legyen! Beteg farok vagy ecsém...

"Fiú-lányhoz való csak. Ezt a hülyeséget csak te látod így"

Te vadbarom! Ezt hívjuk evolúciónak, amiből a forró tested is lett!!! Vagy téged 2 férfi szült?

Tudod, baba csak férfiból és nőből lehet, de a Discovery Channel csatornán is sokszor láthatsz olyan gusztustalan dolgot, mint pl egy hím egy nősténnyel párosodik! Hogy ez mekkora átb@szás, ugye??? Sebaj, az idő mindent megold... A fentebb említett evolúció ugyanis olyan fura dolgokat is művel, minthogy a gyenge, szaporodásképtelen elhull... Csak sietne már egy kicsit... Nem bírlak titeket, nem tehetek róla! Jah, és ha titeket el kő fogadni, akkor ti is fogadjátok el az én nézetem, miszerint hulladékok vagytok! Ez van, részvétem...:D

-ReapeR-23/F

2009. aug. 19. 09:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!