Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled a melegeket?
A válasz megírásának időpontja: ma 19:24
Attól ez még nem természetes. Minthogy az sem, hogy valaki oroszlánt vagy tigrist tart házi kedvencként.
abba belegondoltatok már, hogy hány orvos meleg?
ha tudnátok, inkább otthon meghalnátok, minthogy elmenjetek egyhez is. =)
tele volt velük a tv is, amikor "divat" lett a melegség, és elkezdett vele a média foglalkozni.
Igaz, az arcukat kitakarták, csak nem értem miért.
Ja, és arról azért ne feletkezzünk meg, hogy azokat, akik 2-3 gyerek után vallják be a családjuknak, hogy ők voltaképp a férfiakhoz vonzódnak. Mint pl apám is. Azóta rá sem tudok nézni, köpök az utcán, ha meglátom, és már az öngyilkosság is megfordult a fejemben, de amikor a férjemmel megismerkedtem, ezt elvetettem.
Szóval ők még mocskosabb férgek, mint a köcs.ögök.
Nem ítélem el őket csak ne tapizzák egymást az utcán, kézen fogva se menjenek, meg persze ne riszálják magukat a meleg felvonuláson. Éljenek csendben, úgy mint bárki más. Amúgy meg most jön a lepontozós rész, de én melegeket egyszerűen selejtnek tartom. Nekem az a normális, hogy egy fiú és egy lány jár együtt, mert hát szaporodni is így tudunk csak.
17/F
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
bocsi, de az elején azzal érveltél, hogy az állatoknál sincs ilyen. miután bebizonyítottam hogy van, kezded összehasonlítani a tigrissel, mint háziállattal??? nem értem az összefüggést a háziállatokkal.
19:39-nek
Engem nem zavar, ha az orvosom meleg, attól még ember marad, csak a munkáját végezze el rendesen ez számít.
Ők is emberek ám és nem jobbak vagy rosszabbak, mint mi, heterok.
Minek elítélni őket?
én komolyan nem értem, hogy minek kell másoknak a szexuális szokásaival foglalkozni? nemhogy elítélni?? egyáltalán foglalkozni???
a sok ítélethozó mit szólna, ha elítélnék őket teljesen idegen emberek, mert csak világosban vagy éppen sötétben, kivel, mikor és hogy élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!