Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítéled a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a melegeket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/141 anonim ***** válasza:
92%
nem
2009. aug. 12. 19:07
 2/141 anonim ***** válasza:
45%

Nem, de senki ne mondja hogy normális ha az ember a saját neméhez vonzódik. Az állatoknál sincs ilyen.

Azokat ítélem el, akik divatból lettek melegek, mert volt a T.a.T.u. zenekar stb.

2009. aug. 12. 19:09
 3/141 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2009. aug. 12. 19:11
 4/141 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Miért ítélném el őket?
2009. aug. 12. 19:12
 5/141 anonim ***** válasza:
98%

2. válaszoló számára:

de bizony az állatoknál is van

2009. aug. 12. 19:12
 6/141 anonim ***** válasza:
73%

nem ítélem el, csak előttem ne tegyenek olyat, amit más párok. Szóval csókolózni, meg kézenfogva sétálni azért nem szeretném látni őket.

Lehet, hogy én vagyok maradi, vagy neveltetés kérdése, de mindenkinek magán ügye, hogy otthon kivel mit csinál, csak nyílvánosan fogja vissza magát.

Azért itt elmondom, hogy 8 éve ismerem a férjem, de az utcán, vagy mások előtt nem csókolóztunk, ő szerette volna, de engem taszít a nyilvánosság.

Lehet innen ered, hogy a melegek se tegyék mások előtt, nem tudom.

2009. aug. 12. 19:14
 7/141 anonim ***** válasza:
66%

Nem ítélem el, viszont van néhány dolog amit elítélek velük kapcsolatban. Az egyik ilyen, hogy sokan közülük azt hangoztatják hogy ez normális. Ezen az oldalon is volt már ilyen komment hogy "a melegek normálisak és melegnek lenni is normális". És a legjobb, hogy utána jött a siránkozása hogy jajj szegénynek mennyit kell szenvednie a mert meleg, lenézik és megalázzák stb... Ha felvállalod, akkor azt is fel kell vállalnod ami azzal jár! Ne csak divatból akarj buznyák lenni!

Ugyanis ez minden, csak nem normális! Legalább ne hangoztasd! Ezt ne! Felőlem mehetsz ki az utcára aztán verheted magad, hogy buznyák vagy, lesz*rom... De azt ne mondjad hogy NORMÁLIS! Légyszíves!

(Ha valakinek esetleg nem lenne világos, elmondom hogy természetes a fenti felszólalást csak az vegye magára akire igaz.)

2009. aug. 12. 19:16
 8/141 anonim ***** válasza:
84%

19:12!

Akkor mondj egy példát kérlek szépen!

De ez végülis részlet kérdés.

u.i.: egy leszbi csaj a legjobb barátnőm :)

2009. aug. 12. 19:17
 9/141 anonim ***** válasza:
52%

19:12-es... Csak szélsőséges esetekben, és akkor sem minden faj él nemi életet saját nemével. Mellesleg elvileg pont az eszünk, intelligenciánk különböztet meg az állatoktól. Ezek szerint nem.

A kérdésre válaszolva igen, elítélem, lenézem öket. Általában emberszámba sem veszem őket, hisz ha csak homik lennének, már elfogytunk volna. Azt tartom természetesnek, bár lehet, hogy csak én vagyok lemaradva, ha egy fiú/férfi egy lánnyal/nővel sétál kézenfogva, a csókról, és az ágyjelenetről nem is beszélve.

-ReapeR-23/F

10/141 anonim ***** válasza:
32%
nem ítélem el, de nem is tisztelem őket. addig hidegen hagy, amíg a barátaim nem azok. Mert ez szerintem ez valamilyen szinten elmebetegség...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!