Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 A kérdező kommentje:

180+ :D

Én is olyan magas vagyok :D

2011. okt. 2. 14:15
 72/133 Walk With Me ***** válasza:
100%

13:47

Pedig nekem ilyen kellene, és ha szétnézel itt gyakin, akkor láthatod, hogy nem vagyok egyedül.

Nem hinném, hogy tele lenne velük az utca. A plázacicák egyáltalán nem vonzanak. Egyszerűen kiráz a hideg az ilyen agyonmázolt, ribisen öltözködő, mindenen vihogó csajoktól. Kifejezetten taszítanak, szóval az sem jó megoldás, hogy elvonják a figyelmem.

2011. okt. 2. 14:16
 73/133 A kérdező kommentje:
80%-os, lehet, hogy az én hibám, de nem fogtam fel amit írtál. Bocsi.
 74/133 anonim ***** válasza:
100%
Ajajj, akkor én törpe vagyok ahhoz képest :)
 75/133 A kérdező kommentje:
Milyen magas vagy Sonata?(:
2011. okt. 2. 14:17
 76/133 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt értettem plázacica alatt. Ezt az uniformizált megjelenést. Tény, hogy rengeteg van belőlük, de én akármerre megyek átlagos, sportos, vagány, rocker, etc. megjelenésű lányokkal éppúgy találkozom... A 97% meg azt mutatja, hogy 97%-ban csak őket veszed észre, nem azt, hogy ennyien vannak.
2011. okt. 2. 14:17
 77/133 anonim ***** válasza:
100%
175cm... :)
2011. okt. 2. 14:18
 78/133 Szesze ***** válasza:
100%

Most mondhatok nagykepunek vagy akarminek en a kovetkezot gondolom:

Van egy nő, nem toppmodel, átlagos. (én ilyenek tartom magam, átlagos normális lánynak) Leéretségiztem egyetemet vegzek. Ebbol kovetkezoen, olyan partnert keresek(kaptam) akivel értelmesen emberek modjára el tudok beszélgetni, lenyenek tervei, ne olyan legyen aki beul minimalberert gey gyarba osz hazamegy eszik s koszoni szepen. Probaljon kezdeni vmit az eletevel. Szerintem ez nem a pénzről szól, hanem arrol, hogy ha lekotom vele az eletem, vane anyi sutnivaloja, hogy tudjunk kilabalni EGYUTT a gondokbol.

A kulsorol meg anyit, hogy a vonzalom fontos, most ha egy pasi nem tetszik, hogy alljak le vele?

79/133 anonim ***** válasza:
100%

14:15: Ez hülye előítélet, manapság egyre többen robotolnak gyárakban a szalag mellett diplomával. Elítéled az embereket azért, amibe belekényszerítik őket?

De az is ide tartozik, hogy ki mennyi iskolát végzett. Ismerek egy párt, ahol a nő orvos, a férfi meg kőműves, és mégis jól megvannak, és imádják egymást. Attól még ember az az ember, hogy nincs diplomája, ha amúgy normális.

80/133 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező. Te is a vékony pasikra buksz, szóval benned is van egy előítélet. Én mackósabb vagyok sajnos, de 185 felett vagyok magasságban.
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!