Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?
francba elment a kedvem ne válaszolj :D:D:D:D:D:D:d
.d.d.d.D:D:D:DDD:D:D
Ilyen kérdéseknél mindig jönnek azok akik sírnak, hogy így kihasználta a csaj úgy kihasználta a csaj és mindegyik ilyen. És h mi meg hazudunk, mert mindig a gazdagot választjuk. Hát tudjátok mit? Aki ilyen csajt választ meg is érdemli. Lehet utána sírni h mindenki szemét. Nem az átlagos külső után fordul meg egy srác se, hanem azok után akik kiraknak mindent, márpedig EZ rögtön mindent elárul az illetőről. TI választjátok magatok mellé az ilyen csajokat, ha rögtön elutasítanátok ezt a típust, nem kellene szemetekkel találkoznotok. Aki ilyet mond, hogy csak a külső a lányoknak csak a pénz az azt jelenti h CSAK ilyen lányok ÉRDEKLIK. Igen így írtam, hogy érdeklik, mert ha nem így lenne össze se találkoznátok ilyenekkel semmilyen formában és lám nem is kéne sírni.
Ez persze fordítva is ugyan így van. Ha egy lány ilyenekről siránkozik, hogy a pasiknak csak a nagymellű ribik jönnek be, az azért történik, mert ezek a típusú férfiak érdeklik, akik erre buknak. Csak ezt már nehéz belátni, inkább hagyják magukat kihasználni, aztán lehet nyávogni. Én tudom, hogy mik a szempontjaim, amit nézek és érdekes mód nem akadt utamba egy olyan se aki kihasználhatott volna, vagy aki olyan kategóriás lenne amit sokan leírnak. MERT NEM EZEK ÉRDEKELNEK és ezért nem is figyelek rájuk. Igen is lehet párt találni ha végre tényleg mernék sokan azt mondani, hogy NEM, engem nem vonz ez a fajta ember.
22N
Szesze - Jó volt olvasni a válaszaidat, mert legalább női szemszögből is bizonyítást kapott az, amit már én régóta mondtam. Nevezetesen, hogy nem a pénz az, ami a nőket egy jól kereső férfi felé hajtja, hanem az egzisztencia iránti igény. És lehet, hogy most futószalagon jönnek ki a felsőoktatásból a diplomások, és azzal már el van intézve az egzisztencia meg az intelligencia kérdésköre, azt hiszik, bárkit megkaphatnak, csak mert egoisták. De a valóság közel sem az, hogy a nagyon művelt egyénekkel egy értelmes beszélgetést is lehetne folytatni.
A másik probléma az elvek megléte. Mindenki olyan fene nagy elvhuszár, hogy ő nem ad lejjebb senki kedvéért. Se lány se fiú, senki. Mert ő megteheti. Ő megmondja, ki milyen legyen, és ha az nem olyan, akkor az neki már nem is kell. Rémisztően sok ilyen ember van. És a legszomorúbb az, hogy azok mondják meg a leginkább, hogy milyen elveikhez kell tartanod magad, akik maguk se értek el abból még semmit. Mondhatni csak a szájuk nagy. Én pl nem tudnék tisztelni egy olyan nőt, aki pénzes hapsi után vágyakozna, de közben ő maga nem tett le semmit az asztalra.
Ismerek egy csajt, aki huszonéves létére egy 50+-os fickóval él együtt. Modell természetesen, de hülyére keresi magát a szakmájában. Lehet vele beszélgetni, értelmes megjegyzései vannak, lát dolgokat. De persze az ismerősei nagy része elítéli, csak mert modell és egy nála sokkal idősebb fickóval jár. Pedig az igazság az, hogy egy ilyen csajnak, aki szép és tehetős, annyi és annyi támadója akad, hogy neki muszáj kiszűrnie a hulladékot. És nem egy "igényes" fiú próbálkozott már be nála, akikről a lányok csak úgy álmodozni szoktak, de ő nem adta fel a jól működő kapcsolatát az idősebb férfival csak egy szájhős pubiért. Hát akkor mit vár egy nyeszlett, önbizalomhiányos, lusta és munkanélküli fiú egy ilyen lánytól?
És akkor lehet gyártani az előítéleteket, meg a filozófiákat, de végső soron nem lesz változás, mert az illető megnyugtatja magát, hogy nem ő a hülye, de attól még magányos marad. A többi ember meg megtalálja a párját, mert volt annyi vér a pucájában, hogy belássa, ő felel a saját boldogságáért és a magába vetett hitéért. Ezek a fiúk/férfiak nem is maradnak nőtlenül. Aki viszont csak filozofál, hogy milyen kegyetlen a világ, az sose ér majd el semmit az életben...
flamewar vol.2.
hajrá srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!