Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?
szerencsés vagy, hogy ilyen jó lelkű lény vagy, de a nők nagyon nagy százaléka nem ilyen.
És ne ÁLTALÁNOSÍTS HIÁBA TE MEGÉRTŐ ÉS RENDES VAGY A TÖBBIEK NEM ILYENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ne hazudj! A 2 millió az sok. Te pedig hazug vagy."
Most ezt nekem írtad, aki a BMW-s történetet is? Figyelj, mi a sok. Nekem, aki keres havi 80.000 ft-ot sok a 2 milla, de egy olyannak aki vállalkozó nem igen. Ha meg azt nézem h csak a műanyag nyílászárók kerültek 430.000 ft-ba, és emellett még nagyon sok minden volt, úgy nem sok egyáltalán...
13:19 - Vicces vagy :D
"Ne általánosíts, a többiek nem ilyenek" :DDD
A kulcs az értelmezésen van (mint mindig...)
Nem kell arról győzködni a népet, hogy vannak olyan lányok, akik igenis a pénzre és külsőre mennek, és ilyen meg olyan gonoszak. Persze, hogy vannak, tudjuk. De amikor 1-2 ilyen esetből azt találjátok ki, hogy márpedig az összes ilyen, attól kinyílik a bicska a zsebemben.
Ahogy azt már sok helyre leírtam: meg kéne tudni különböztetni a részt az egésztől. Vagy inkább hagyjam? úgysincs annyi eszetek, hogy felfogjátok?
Én ismerek legalább 1 db olyan lányt, aki nem ilyen romlottlelkű, ergo a 100,00%-os arány megdőlt. Ehhez elég volt egyetlen darabot találni, és ismerek még többet is, nem számolom pontosan mennyit. Normális hétköznapi emberek. De ezexerint itt sokaknak valami egzotikus felfogásuk van a hétköznapi életről.
Na elég szép kis vita indult el^^
Alapvetően én azt tapasztalom, hogy ezek a srácok, akik magukat csúnyának mondják
a: plázacicákkal kezdenek
b: topmodellekkel.
Pedig ha egy normális csinos lánnyal kezdenél, mennyivel több esélyed lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!