Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/133 anonim ***** válasza:
2011. okt. 2. 13:17
 42/133 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit szeretnék ha a nők nyitottabb lennének a férfiak felé, mert nagyon sok férfit utasítanak vissza. És nagyon sok az önbizalom hiányos pasi. Még csajoknak ez nem gond mert folyamatos udvarlásnak vanank kitéve. De erre az egészre rádob még a média is ami megint megérne egy külön misét.
2011. okt. 2. 13:19
 43/133 anonim ***** válasza:
28%

szerencsés vagy, hogy ilyen jó lelkű lény vagy, de a nők nagyon nagy százaléka nem ilyen.

És ne ÁLTALÁNOSÍTS HIÁBA TE MEGÉRTŐ ÉS RENDES VAGY A TÖBBIEK NEM ILYENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 2. 13:19
 44/133 anonim ***** válasza:
100%

"Ne hazudj! A 2 millió az sok. Te pedig hazug vagy."

Most ezt nekem írtad, aki a BMW-s történetet is? Figyelj, mi a sok. Nekem, aki keres havi 80.000 ft-ot sok a 2 milla, de egy olyannak aki vállalkozó nem igen. Ha meg azt nézem h csak a műanyag nyílászárók kerültek 430.000 ft-ba, és emellett még nagyon sok minden volt, úgy nem sok egyáltalán...

2011. okt. 2. 13:21
 45/133 Smartguy86 ***** válasza:
100%

13:19 - Vicces vagy :D

"Ne általánosíts, a többiek nem ilyenek" :DDD

2011. okt. 2. 13:21
 46/133 anonim ***** válasza:
100%
13:17-es, aki csúnyának tarja magát: Bepróbálkoztál már olyan lánynál is, aki számodra a csúnya kategóriába sorolható?
2011. okt. 2. 13:24
 47/133 anonim ***** válasza:
28%
Azért mert ez az igazság kedves kérdező :D
2011. okt. 2. 13:24
 48/133 anonim ***** válasza:
100%

A kulcs az értelmezésen van (mint mindig...)

Nem kell arról győzködni a népet, hogy vannak olyan lányok, akik igenis a pénzre és külsőre mennek, és ilyen meg olyan gonoszak. Persze, hogy vannak, tudjuk. De amikor 1-2 ilyen esetből azt találjátok ki, hogy márpedig az összes ilyen, attól kinyílik a bicska a zsebemben.

Ahogy azt már sok helyre leírtam: meg kéne tudni különböztetni a részt az egésztől. Vagy inkább hagyjam? úgysincs annyi eszetek, hogy felfogjátok?

Én ismerek legalább 1 db olyan lányt, aki nem ilyen romlottlelkű, ergo a 100,00%-os arány megdőlt. Ehhez elég volt egyetlen darabot találni, és ismerek még többet is, nem számolom pontosan mennyit. Normális hétköznapi emberek. De ezexerint itt sokaknak valami egzotikus felfogásuk van a hétköznapi életről.

2011. okt. 2. 13:27
 49/133 anonim ***** válasza:
83%
Csak tudod ezek a lányok nem mozognak a férfiak látásmezejében, talán jobb is így de azok a felszínes lányok akik magukat az orrunk elé nyomják eltakarják az értéket. Itt nincs jó és rossz csak vesztes és vesztes szerintem. Vesztes felek akik valami miatt nem találnak egymásra. Mert a pasiban megrendült a nők iránti bizalom, vagy mert a csaj látva hogy hogy elk*rvultak a társai nem követi őket és így nem vesszük észre.
2011. okt. 2. 13:33
 50/133 A kérdező kommentje:

Na elég szép kis vita indult el^^

Alapvetően én azt tapasztalom, hogy ezek a srácok, akik magukat csúnyának mondják

a: plázacicákkal kezdenek

b: topmodellekkel.

Pedig ha egy normális csinos lánnyal kezdenél, mennyivel több esélyed lenne.

2011. okt. 2. 13:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!