Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/133 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Én felvállalom, hogy igen, utasítottam már vissza lányt azért, mert nem volt vonzó. Vagy mert kövér volt, vagy mert nem fordított elegendő figyelmet az egészségére.

Márpedig szerintem a szépség az egészségnél kezdődik. És aki nem egészséges (pl kövér, büdös a szája, zsíros a haja, igénytelen/koszos az öltözete) az számomra igénytelen és nem is akarom jobban megismerni, mert tudom, hogy mi dúl belül egy olyan emberben, aki kívül ilyen.

2011. okt. 2. 13:09
 32/133 anonim ***** válasza:
100%

"Utasítottatok már vissza lányt azért, mert nem volt elég jó nő?"

Igen, de nem a külseje miatt nem volt elég jó nő. Hanem azért mert belül rohadt.

2011. okt. 2. 13:10
 33/133 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"Utasítottatok már vissza lányt azért, mert nem volt elég jó nő?"

Nem, mert még olyan sem volt, akit egyáltalán visszautasíthattam volna...

34/133 anonim ***** válasza:
28%

12:58 hü lye pi csa

a 2 millió az sok

35/133 anonim ***** válasza:
100%
2 millió egyáltalán nem sok, nem tudom, mi a problémád.
2011. okt. 2. 13:12
 36/133 anonim ***** válasza:
67%

"A szépség szubjektív. Ha rajtad kívül mindenkinek bejön, az nem jelenti azt, hogy számodra is szép. Ergo számodra nem volt elég vonzó, tehát utasítottál már vissza csajt ezért."

Miért akarod minden áron azt erőltetni h azért utasítottam vissza mert nem volt vonzó? :) Számomra tleg nem volt az, de nem volt csúnya csaj az is igaz. Egyszerűen enm éreztem nála azt a fajta vonzalmat. Most ettől én vagyok a bunkó macsó aki összetöri a lány szívét, és ne csodálkozzak h ti is ilyenek vagytok velünk? Vagy mit akarsz ebből kihozni? Az jobb lett volna ha összejövök vele úgy, hogy semmiféle vonzalmat nem érzek, és csak megfektetem? Akkor is én lennék a rossz... Ezt már azért megtanultam, h mindig a pasi a szemét... :)

2011. okt. 2. 13:14
 37/133 anonim ***** válasza:
100%

Én részemről még soha, sőt volt olyan csaj aki egyáltalán nem vonzott de annyira jól kijöttünk hogy végül megláttam benne a szépet. És most nem akarom magam kiemelni mint valami szent, csak magamat se tartom olyan jó pasinak hogy én kössek bele más külsejébe.

Amit meg a bmw-t kedvelő plázap*csákról mondtál, csak annyit fűzök hozzá hogy manapság már minden lány aki kicsit is divatos tud úgy kinézni csak úgy csorog a nyálam, és sajnos ezeket sokszor egyszerű szép lánynak hiszünk aztán tévedünk. Aki egyértelműen azt az extrém mintát képviseli hogy mű mell mű köröm intenzív színek és kiló smink az minket is taszít.

De egyre nehezebb megállapítani ezt valakiről.

Pl itt egy miss hungary-s csaj

[link]

Elsőre az a benyomásom hogy egy nagyon kedves és szép lány, de sajnos egy elég nagy eséllyel ő is a gazdag pasira és a jó pasikra bukik. Miért? Mert megteheti.

2011. okt. 2. 13:15
 38/133 Walk With Me ***** válasza:
100%

Én utasítottam. Pontosabban két olyan lány is volt az életemben, akikkel sokat beszélgettünk, meg tulajdonképpen jó barátok voltunk, mindent elmondunk a másiknak stb... de mindegyik belém szeretett, én viszont nem tudtam viszonozni, mert egyszerűen nem tetszettek külsőleg. Nem tudtam vonzódni hozzájuk. Próbáltam erőltetni, hogy igen is szerelembúl szeressem, hisz megérdemli(k) (mindkét lánynál próbáltam), de nem ment. Pedig nincsenek ilyen igényeim, hogy legyenek hatalmas mellei meg kerek, feszes feneke meg hosszú szőke haja stb... egyszerűen szexuálisan nem tudtam vonzódni hozzájuk, és így nem működik a dolog, hiába voltak belül "tökéletesek". A külsejük miatt nem tudtam "úgy" nézni rájuk.

Szerintem nem az a gond, hogy számít a külső is, mert oké, tetszenie kell az illetőnek, de szerintem sokan túlbonyolítják és túl nagy figyelmet kap a külső, a belsőt meg szinte lesz*rják. Ez a baj, hogy felborult az arány a kettő között.

2011. okt. 2. 13:15
 39/133 anonim ***** válasza:
28%
Ne hazudj! A 2 millió az sok. Te pedig hazug vagy.
2011. okt. 2. 13:17
 40/133 anonim ***** válasza:
75%

nem, mert még........1 LÁNY SEM ÉRDEKLŐDÖTT FELŐLEM ÚGY, HOGY SZERELEMBŐL.

M indig barát, vagy még az sem.

ERRŐL BESZÉLEK, HA VALAKI CSÚNYA é.r.t.s.d MÁR MEG HA VALAKI CSÚNYA AZZAL NEM FOGLALKOZNAK A LÁNYOK.

2011. okt. 2. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!