Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?
"Egyszeruen en nem tudom elkepzelni magam olyan ember mellett aki nem probal kuzdeni, mikor en a lekemet kiteszem, hogy legyek valami. Sok pasi nem tud normalis beszelgetest kezdemenyezni max. "jo a segged kol kola" tipusu leszologatasok, aztan panaszkodnak, hogy lenezik oket, mert nincs penzuk s a csajoknak scak az kell."
És mi van akkor ha a pasinak megvannak a céljai és tervei mind rövid , mind hosszú távra, de olyan helyzetbe kényszeríti az élet h egyszerűen szinte lehetetlen kitörnie belőle? És amikor a pasi próbál értelmesen beszélgetni, de a lány annyira sötét h egyszerűen képtelenség vele 2 értelmes mondatot váltani, mert ott kimerülneka témái h "tuningautók" "diszkóslágerek" és "playboy divat"? Hmmmm?
Engem pl sokan intelligensnek tartanak, de ha ismernétek tudnátok hogy elég lazán veszem a céljaim, és nem fogom magam többnek érezni magam attól hogy meglesz a diplomám. Én szerintem mindenkinél van okosabb ember, nem vagyok egy zseni de már nem vagyok naiv kisgyerek se.
Én szerintem nem az a lényeg hogy okos valaki, hanem az hogy legyen egyénisége. Pl lehet valakinek nincs diplomája de előbb rendbe rakja a csapot mint én. ÉS még sorolhatnám.
Örülök hogy BPi vagy mert akkor te is látod hogy mennyi ilyen csaj van, és hogy elhiheted nehéz ezt kikerülni.
En nem mondtam hogy a csajok jobbak. Vannak csaj ismeroseim akik csak a muszempillarol meg a mukoromrol tudnak beszelni. En csak azt probalom mondani, hogy nem lehet nemekre lebontani
-NOK: penz, bmw, 3 emelets haz
-FERFIAK: nagy mell, kerek segg, kek szem, szex ejjel nappal
Ez nem igy mukodik. CSak az a baj, hogy sokan nem tudjak, hogy a gondolatnak teremto hatasa van. Ha valaki igy hiszi, akkor scak ilyen novel, ferfival is fog talalkozni. En naponta kuzdok, hogy tudjak hinni a joba, de halistenenk megeri. Vannak igaz baratim, normalis baratom, es ha megis scalodok, ugy gondolom azok leckek hogy az ember tanuljon beloluk. Feladni, sajnaltatni magad rossz megoldas. Ezek a legutaltabb embertipusok.
83%-os, ez tény. Nincs még 1 város ahol ennyi felszínes buta ember lenne. :)
Az a baj, hogy bp-n alap az a mentalitás, hogy a külsőségek számítanak. Mindenben.
Hát szerintem max a falvakban nem alap, ahol a családfő kiválasztja, hogy kinek ki lesz a párja. :DD Azért szerintem Te is belátod, hogy mindenki kinézet alapján választ alapértelmezetten párt, ha csak nem történik valami (beleszeretsz a legjobb barátodba vagy hasonló).
p.s.: megint szép kis flame topikot indítottál amúgy :DD
shanana forever <3
na ez egós volt :D
Nem minden lánynak, nőnek számít a külső és a pénz.
Csak a 80%-ának.
Nézz szét egy netes társkeresőn. :)))
Nagyon sok hölgynél olvastam: jóvágású, jóképű, sármos, blablabla, anyagilag független, stb.
Én mindig letisztáztam egy induló kapcsolat elején, hogy egyetlen aranyvirágszálam ÉN csóró vagyok.
Ha meghátrál emiatt, hát nem vesztek sokat vele. Bár ilyen MÉG nem volt. Jövőre indítom a vállalkozásom, de ugyanúgy letagadom, hogy lenne mit a tejbe aprítani.
Ha így is elfogad, az egy jó pont. :)
Sosem voltam sóher a párom kedvében járni, a pénz ilyenkor az utolsó volt.
A kinézet, külső viszont számít. Volt menyasszonyom csinos, szép, mindenki irigyelt engem miatta. Van kisugárzása, ő olyan hogy reggel, smink nélkül, gyűrötten is csodaszép. Kívülről is belülről is. Egy természetes szépség, mackóban, kötényben, papucsban is NŐ. :)
Viszont nekem sem lett volna azért 34 asszonypajtim csak a tánctudásom és humorom által. Lehet egy fokkal szebb vagyok az azonnali hányingernél, de nekem ez elég is.
Ha egy plázacica rám sem néz, mert laza cuccban érzem jól magam, ahol nem vagyok tetőtől talpig pipában és nem hívom meg rögtön egy italra esetleg nem egy bömöből szállok ki (holott talán megtehetném), hidegen hagy. Ha tudná mit veszített, kaparná a falat... Inkább a fiatal csitriknek számít a külső és a pénz, de ezekkel amúgy sem vagyok kompatilibis. (Igen, rendszergazda vagyok :-) ) A csalódott, sértődött pasik meg csak ráfogják ha nem jön össze hogy ezek miatt.
nem hiába több manapság a bu.zi.
Ahogy telik az idő, változik a divat az emberek próbálnak alkalmazkodni. Sajnos ahogy ez az egész folyamat telik és bonyolódik úgy változnak az emberek, gényei a megfelelési kényszer miatt, sok ember AKIK ELVIEKBEN normálisnak lennének, azok épp az ellenkezőjét hiszik magukról.
Mivel a kigyúrt, gazdag, előkelőbb férfiakat tartják igazi férfiaknak a mai nők, akarva akaratlanul is a többség ezek a férfiak mellett nem érzi magát embernek.
Ezáltal nem tarja magét emberszámba.
de én ezt leszarom 19 éves fiú vagyok, de nem érdekelnek még a nők.......majd ha úgy érzem felkészültem 1 kapcsolatra és a csajozásra akkor elkezdem. Iaz a családom kibeszél a hátam mögött, de nem érdekel...leszarom.
De te kérdező nagyon el vagy tévedve valahol.
Én is Budapesten lakom nincs kedved találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!