Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
 81/133 A kérdező kommentje:
83%-os, jártam olyan sráccal, aki 190cm magas volt, és 110 kg. Erről ennyit. :)
2011. okt. 2. 14:19
 82/133 anonim ***** válasza:
100%
És olyannal, aki 180 alatt volt ?:)
2011. okt. 2. 14:20
 83/133 anonim ***** válasza:
100%

"A 97% meg azt mutatja, hogy 97%-ban csak őket veszed észre, nem azt, hogy ennyien vannak."

Figyelj én nem vagyok BP-i, de még csak nagyvárosban sem lakok. 20.000-es kisváros a miénk, és itt csak ilyeneket látok. Üde színfolt az egyik csajhaverom aki ha hazajön BP-ről, kitűnik a stílusával és eléggé megnézik itt, mert a városban egyedinek számít, szemben pesttel ahol teljesen megszokott. Sajnos... (Ő egyébként ilyen "alteres, visszafogott" csaj.)

2011. okt. 2. 14:21
 84/133 A kérdező kommentje:
81%-os, olyannal is. :)
2011. okt. 2. 14:21
 85/133 Szesze ***** válasza:
100%

En irtam egy szoval h legyen diplomaja. Azt irtam hogy tudjon kezdeni valamit az eletevel, nem belnyugodjon, hogy szar a elet. Egyszeruen legeyn ertelmes.

Tudom, hogy sok dilomas ember van gyarakba, ez a mai vilag tka, de nem biztos, hogy a diploma mellett tudas is lakozik.

2011. okt. 2. 14:22
 86/133 A kérdező kommentje:

Szesze, ebben van igazság.

Mindazonáltal, az, hogy valaki végzett-e egyetemet, nem számít, mert pl. szakmunkásképzősök közt is vannak okos, és életrevaló emberek.

2011. okt. 2. 14:23
 87/133 anonim ***** válasza:

Aha ha volt akkor nem mondok semmit, de tény hogy neked is van egy ideálod, ahogy szerintem mindenkinek.

Én BPi vagyok és akkora mennyiségbe özönlenek a felszínesnek vagy csak annak látszó nők hogy ott találni rendes csajt kihívás.

2011. okt. 2. 14:24
 88/133 anonim ***** válasza:
Nem kötözködni akartam amúgy, csak azt akartam mondani, hogy mindenkinek van valamilyen igénye; van akinek a külső/pénz az, van akinek más. Amúgy nyilván aki elért valamit már az életben (legyen az pl. suli) az hozzá hasonlót fog keresni. Meg azért jó érzés büszkének lenni arra, hogy a párod okos. (persze nyilván nem a diploma határozza meg ezt, de azért valamilyen alapvető intelligenciát csak sugall)
2011. okt. 2. 14:25
 89/133 A kérdező kommentje:

"Aha ha volt akkor nem mondok semmit, de tény hogy neked is van egy ideálod, ahogy szerintem mindenkinek.

Én BPi vagyok és akkora mennyiségbe özönlenek a felszínesnek vagy csak annak látszó nők hogy ott találni rendes csajt kihívás."

Én is bp-i vagyok. :)

2011. okt. 2. 14:25
 90/133 Szesze ***** válasza:
Egyszeruen en nem tudom elkepzelni magam olyan ember mellett aki nem probal kuzdeni, mikor en a lekemet kiteszem, hogy legyek valami. Sok pasi nem tud normalis beszelgetest kezdemenyezni max. "jo a segged kol kola" tipusu leszologatasok, aztan panaszkodnak, hogy lenezik oket, mert nincs penzuk s a csajoknak scak az kell.
2011. okt. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!