Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?
"A 97% meg azt mutatja, hogy 97%-ban csak őket veszed észre, nem azt, hogy ennyien vannak."
Figyelj én nem vagyok BP-i, de még csak nagyvárosban sem lakok. 20.000-es kisváros a miénk, és itt csak ilyeneket látok. Üde színfolt az egyik csajhaverom aki ha hazajön BP-ről, kitűnik a stílusával és eléggé megnézik itt, mert a városban egyedinek számít, szemben pesttel ahol teljesen megszokott. Sajnos... (Ő egyébként ilyen "alteres, visszafogott" csaj.)
En irtam egy szoval h legyen diplomaja. Azt irtam hogy tudjon kezdeni valamit az eletevel, nem belnyugodjon, hogy szar a elet. Egyszeruen legeyn ertelmes.
Tudom, hogy sok dilomas ember van gyarakba, ez a mai vilag tka, de nem biztos, hogy a diploma mellett tudas is lakozik.
Szesze, ebben van igazság.
Mindazonáltal, az, hogy valaki végzett-e egyetemet, nem számít, mert pl. szakmunkásképzősök közt is vannak okos, és életrevaló emberek.
Aha ha volt akkor nem mondok semmit, de tény hogy neked is van egy ideálod, ahogy szerintem mindenkinek.
Én BPi vagyok és akkora mennyiségbe özönlenek a felszínesnek vagy csak annak látszó nők hogy ott találni rendes csajt kihívás.
"Aha ha volt akkor nem mondok semmit, de tény hogy neked is van egy ideálod, ahogy szerintem mindenkinek.
Én BPi vagyok és akkora mennyiségbe özönlenek a felszínesnek vagy csak annak látszó nők hogy ott találni rendes csajt kihívás."
Én is bp-i vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!