Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért hiszitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért hiszitek azt, hogy minden lánynak a külső és a pénz számít?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt olvasom minden kérdésnél.
2011. okt. 2. 12:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/133 Walk With Me ***** válasza:
83%
De csinos, normális lányokból viszont kevés van.
2011. okt. 2. 13:46
 52/133 anonim ***** válasza:
100%
Nincs belőlük kevés, csak senkinek sem kellenek...
2011. okt. 2. 13:47
 53/133 A kérdező kommentje:

Walk, ez nem igaz.

Én is sokszor megkapom amúgy, hogy plázacica vagyok, pedig elvétve teszem be a lábam egy plázába.

2011. okt. 2. 13:47
 54/133 anonim ***** válasza:
83%

kérdező küldesz 1 képet magadról?

kíváncsi lettem rád.

nem használom fel sehol, és visszaélni sem fogok vele, csak egyszerűen kíváncsi lettem rád.

2011. okt. 2. 13:49
 55/133 A kérdező kommentje:

88%-os ott a pont amúgy (:

Amúgy aki a képet kérte, nem szokásom csak úgy gyksoknak képet küldeni. :)

2011. okt. 2. 13:50
 56/133 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem igaz. Viszont ami igaz hogy a kedves aranyos átlagos lányok nehezen észrevehetőek. Mindenki előbb akar egy kedves aranyos átlagos lányt, de kérdem én hol vannak? Itt vagytok látom, de utcán hol vagytok. Én szoktam nézni a nőket és ritkán veszem őket észre.

Mondjuk most pont lesz egy ilyen lánnyal randim, ráadásul külsőre még nem tudom eldönteni hogy vonz, aranyosnak tartom de remélem személyes találkozó után többet fogok tudni mondani. Aztán ki tudja lehet ő is elküld a pibe ha meglát.

2011. okt. 2. 13:52
 57/133 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok helyes, bár elvileg csúnya sem, de nekem nem jönnek be azok a tipikus szép lányok. Sőt legtöbbször valakiben a kevésbé szép dolog tetszik meg. Igaz, nem is szoktam kezdeményezni, de akikkel összehozott sors nem volt meg az az érzés :(, sőt a legtöbb lány bunkó, beképzelt volt és túl 'gyorsan' haladtunk. Teljesen el is ment a kedvem a dologtol, pedig nekem csak egy kedves, törődő lány kéne. (persze Ő is foglalkozzon a külsejével, de nem hinném, hogy nagy elvárásaim lennének.)

23F

2011. okt. 2. 13:58
 58/133 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, tele van velük az utca. Csak épp nem veszitek észre őket, mert a plázacicák kirakott melleit bámuljátok.
2011. okt. 2. 13:58
 59/133 anonim ***** válasza:
83%
Ez nekem szólt?:D Mert engem nagyon nem érdekel, hogy kinek mekkora a melle (normális határokon belül; enyémnél legyen nagyobb, de ne legyen túl nagy). Viszont duci csajjal alapesetben nem jönnék össze.
2011. okt. 2. 14:05
 60/133 A kérdező kommentje:
Előző, miért amúgy?
2011. okt. 2. 14:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!